// tak nič zaujímavé to nie je
Re: Facebook
Ja som si to dnes všimla
ale ani neviem, o čo ide
možno mi dakto pošle, ale to je jedno, takéto blbosti ja na fb nedávam 
Kampaň proti rakovine prsníka (spam). Jedná sa o dátum narodenia. Teda: "Budem žiť 14 mesiacov v Columbii" rozborom znamená. Že sa osoba narodila 14.12.. Každý mesiac má pridelený vlastný štát. Proste kravina.
mam taky drobny problrm hodne ludi dava like na stranky ku videam aby si to mohli pozriet mne sa to ukaze a hrozne to spamuje je to sposobako dostat reklamnu na plochu fc hnusny spam jak to zablokuejm
Zmazať z priateľov je najlepšia možnosť. Od niekoho kto pravidelne kliká na taký spam sa nedá čakať nič produktívne. Po druhé, sa dá spam od konkrétneho užívateľa zablokovať unsubscribnutím všetkého nepodstatného a po tretie, vyvesiť všetkým trolom na nástenku toto.
-
casualties
Medium Expert
Mám problém ten, že mi neukazuje, keď dám "páči sa mi to" na nejakú stránku v mojom profile a teda ani iným sa to nezobrazí. Viem, že som sa tam s niečim hral, ale neviem ako to dať do normálu.
Otvoríš si svoj profil a za posledným príspevkom sú možnosti "Older posts" a "Edit options", klikneš na to druhé, zobrazí sa ti okno s tvojimi aktivitami, ktoré sa ti nezobrazujú na nástenke a tam si to upravíš podľa ľubovôle 
kde nastavim kto moze komentovat veci mnou pridane? lebo v tychto nastaveniach to najst neviem.
//autoeditácia príspevku (18 Nov 2011, 15:38)
fcuk co je to za bordel? mal som nastavene ktore zoznamy priatelov nesmu vidiet to co zverejnujem a ono sa to automaticky zmenilo na vsetkych friends... pritom v nastaveniach je to nastavene ako chcem...
//autoeditácia príspevku (18 Nov 2011, 15:38)
fcuk co je to za bordel? mal som nastavene ktore zoznamy priatelov nesmu vidiet to co zverejnujem a ono sa to automaticky zmenilo na vsetkych friends... pritom v nastaveniach je to nastavene ako chcem...
Dnes mi písal že plánujú nejaký nový vzhľad noviniek.
Viete o tom už niečo?
Viete o tom už niečo?
Ale aj tak to podľa mňa nie je všetko...
A to, že sledujú aj tých čo niesu zaregistrovaní je podľa mňa úplne zle.
A to, že sledujú aj tých čo niesu zaregistrovaní je podľa mňa úplne zle.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Funguje vam video call v najnovsej opere?
nie, videocall nie je v Opere zatial podporovany, neviem ci v starsich bol, ale Opera to aj niekde pisala ze preacuju na tom.... aj ked uz pomerne dlho
Chcem sa opýtať.. viem si overiť, či si určitá osoba vymazala konto na FB alebo si ma len zablokovala?
-
t0m4s3
Admin
Ano, spytas sa jej
Ale ja by som si to rád overil z nejakého nezávislého zdroja..
Jej totiž veľmi neverím... ani tým spoločným "známym"....
No asi si minimálne mňa blokla.. bo ak dám jej adresu facebook.com/meno ..vypíše, že obsah momentálne nie je k dispozícii... ak si vymyslím somarinu, vypíše, že stránka sa nenašla.
No asi si minimálne mňa blokla.. bo ak dám jej adresu facebook.com/meno ..vypíše, že obsah momentálne nie je k dispozícii... ak si vymyslím somarinu, vypíše, že stránka sa nenašla.
viete mi poradit, ako nastavim aby ma nikto nemohol oznacovat na fotkach? lebo tymto novym nastaveniam nerozumiem... vdaka
gingo..
Nastavenie súkromia - Ako fungujú menovky - Upraviť nastavenia - Návrhy na menovky, keď priatelia nahrajú fotky, na ktorých pravdepodobne ste
či?
Nastavenie súkromia - Ako fungujú menovky - Upraviť nastavenia - Návrhy na menovky, keď priatelia nahrajú fotky, na ktorých pravdepodobne ste
či?
-
hojko
Site Admin
brm: Ak ti pri konte napise, ze obsah momentalne nie je k dispozicii, tak si deaktivovala konto v nastaveniach. V pripade, ze sa opat prihlasi, tak sa ti jej konto zobrazi. Ako to funguje, ak si ta zablokuje, tak to netusim, ale nie je nic jednoduchsie ako sa odhlasit z Facebooku a skusit otvorit jej profil ako neprihlaseny uzivatel, pripade z ineho prehliadaca.
prosim vás ako mam dat na svoju stranku vo facebooke novú aplikáciu chcem tam trebars skladby a ze tam by som dal svoje skladby?
-
asterix3691
Medium Star
Facebook nastavenie noviniek
Čavte , plno kamarátov ma nad chatom novinky ktore skacu abo co robia
Chcem sa opytat ako si to aktivujem aj ja lebo mne to nijak raz nechce ist . Pridávam screen. aby ste vedeli co myslim