Nefunguje mikrofon
Nefunguje mikrofon
Zdravim, mam mikrofon ktory mam zapojeny v zadnom konektore. Ked otvorim ovladaci panel-zvuk-nahrávanie, mam tam ikonku microphone ale ukazuje mi ze ho nemam zapojeny. Ked dam vlastnosti, v "Informacii o konektoroch" mam len "predny panel 3,5mm konektor". Ked zapojim mikrofon do predneho tak isto sa nic nedeje. CD som k nemu nedostal a na stranke vyrobcu ziadne drivery na stiahnutie niesu.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nefunguje mikrofon
V inom PC funguje ten mikrák?
ten mikrak uz mam okolo troch rokov doteraz bezal na Viste a odkedy som ju inovoval na 7 nejako nechce ist, nevie ho jednoducho najst. Tvari sa ze nieje pripojeny.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A nainstaloval si ovladace k zvukovke? Ak si to "nechal" na 7micku, tak ich nainstaluj.
no mal som problem zo zvukom..nevedelo mi najst abolutne repraky..stiahol som Sigmatel high definition audio codec na visty kdeze na w7 som nevedel najst..zacalo to instalovat respektive ani nezacalo ono to zacalo haldat hardware naslo to repraky a konecne mi isiel zvuk a isntalacia vypisala chybu..tu chybu som neriesil kedze konecne som bol stastny ze zvuk ide..takze predpokladam ze to bude treba nainstalovat..alebo treba nainstalovat nieco ine?..zvukovu kartu nemam mam ju integrovanu na maticnej doske..driver dosky je aktualny..
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2011, 20:09)
Takze problem vyrieseny vdaka programu DriveMAX.
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2011, 20:09)
Takze problem vyrieseny vdaka programu DriveMAX.