Stačí si prejsť prvý príspevok.. Teraz naväzujem na starú tému: ...No a zistil som, že môj notebook treba pustiť bez napájania zo siete a potom pripnúť adaptér... Po tejto procedúre pracuje citeľne rýchlejšie a aj hry idú plynule (tie ktoré by mal zvládnuť podľa požiadaviek). Zaujímalo by ma čo je to za haluz
Zvláštne správanie sa notebooku.
Zvláštne správanie sa notebooku.
Dávnejšie som tu postol tému: http://www.hojko.com/striedavy-vykon-pc ... BDkon%20PC
Stačí si prejsť prvý príspevok.. Teraz naväzujem na starú tému: ...No a zistil som, že môj notebook treba pustiť bez napájania zo siete a potom pripnúť adaptér... Po tejto procedúre pracuje citeľne rýchlejšie a aj hry idú plynule (tie ktoré by mal zvládnuť podľa požiadaviek). Zaujímalo by ma čo je to za haluz
, že to pracuje takto... a že či sa dá dosiahnuť Stav ,,vyššieho výkonu,, aj iným spôsobom ako zapájaním adaptéra po nabehnutí Windowsu. Za odpovede vopred vďaka a možno aj K+ 
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zvláštne správanie sa notebooku.
skontroluj si profily napajania.. ujisti sa ze mas vzdy zapnute nieco ako "vysoky vykon"
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak tak. Moze sa stat ze book nerozozna ze je na sieti (sice nabija ale nerozozna to) a pouziva profil ako by si ho napajal z baterie. A tieto profily su vacsinou nastavene na nizsi vykon aby sa setrila baterka. Cekni a uvidis.
V tom je tá zvláštnosť, že ja keď ho zapnem z napájaním zo siete a dám tam aj ten Vysoký výkon tak wifi padá a hry sekajú ako šialené. Zato keď ho zapnem mimo siete a zapojím ho do nej po nabehnutí Winu tak hry idú čisto a chod celého systému je citeľne svižnejší.
-
Thommas
Addict
Reinstall Winu?