Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
Re: Posilnovanie
Anem: ja to napriklad davkujem rano po ranajkach a po treningu asi 40 minut... a tie vlocky ja jedavam nejaku hodinu pred treningom tak to mam ja zadelene a som spokojny

-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Filipito napísal: toto si napísalz toho mi vyplýva že ty príjmeš viac bielkovin ako sachrov za deň
však ano napísal som to ale neviem ako to pochopili druhý ale ja to stale chápem tak, že mu vysvetlujem že sachrov príjma viac ako bielkovin. Sry za to že a že ale inak som to nebol schopný vysvetlit.
Neviete o nejakych treningoch, resp. dobrych cviceniach s vlastnou vahou, ktore vysli na dvd? Rad by som si nieco objednal, pretoze, nemam prilezitost chodit do posilnovne, tak by som si rad zacvicil doma.
Dikes
Dikes
mozes si "objednat" P90 alebo rushfit
-
kukiak
Addict
V poslednom case mi nejako zachytilo zrat, vzdy som bol chudy, az prilis.. Teraz som pribral asi 6kg, ale vsetko len do brucha !
Bolo to za cca dva mesiace. Ostava mi ovisnute brucho a chudy trup. Problem je ze do posilky cas ist nemam.. Pomoze nejaky posilovanie s vlastnou vahou? Chcem aby sa ta vaha rozlozila rozvnomerne
v tomto pripade by asi nebola na skodu skor nejaka pohybova aktivita....pri klikovani alebo brusakovani doma toho vela nespalis
a samozrejme zacat jest s rozumom
a samozrejme zacat jest s rozumom
-
ekonom_ist
Expert
mam taku blbu otazku. ze co by sa stalo kebyze si popri cviceni dam bieli strik
lebo mam teraz problemy ze som stale unaveny a nevydzrim dlho ..tak nejaku podporu by som potreboval ..alebo neviete mi poradit nieco ine ?
-
PhYs0c
King
koľko by som mal prijať denne sacharidov a bielkovín? mám 65kg
-
demovic_svk
Medium Star
chcel by som sa spytat na nejake cviky spodneho brucha a bokov ..
-
audiotrack
VIP
skús takéto niečo: http://www.okfit.sk/fitness/fitness_dop ... _magnetic/demovic_svk napísal:chcel by som sa spytat na nejake cviky spodneho brucha a bokov ..
-
vrtulnik
Medium Professional
Príjem bielkovín v tréningový deň - hmotnosť x 2 až 2,5 = počet potrebných gramovPhYs0c napísal:koľko by som mal prijať denne sacharidov a bielkovín? mám 65kg
Príjem bielkovín v netréningový deň - hmotnosť x 1,5 = počet potrebných gramov
Príjem sacharidov v tréningový deň - hmotnosť x 4 = počet potrebných gramov
Príjem sacharidov v netréningový deň - hmotnosť x 5 až 6 = počet potrebných gramov
-
phatres1994
Star
neviem chcel by som sa spytat ci nevie niekto o nejakom treningovom plane ale s tym problemom ze v posilke do ktorej chodim nie su stroje...je tam bench lavicka...hrazda..sikma lavicka....stojan na drepy...a plno zavazi a tyciek..prosim
....snazil som sa nieco najst ale ale nepodarilo sa mi lebo skoro vzdy su zakombonivane aj strojove cviky a tie nemam ako precvicit a neviem za aky cvik ich obmenit...dakujem
Tými nezmyslami od vrtulníka sa neriaďte. Proteosyntéza trvá pri veľkých svalových partiách 48 hodín, takže druhý deň je takisto dôležitý a telo musí byť zásobené kvalitnými bielkovinami aj sacharidmi. Nie že po tréningu a v deň tréningu sa strave venujem a na druhý deň som o rožkoch s paštekou, to nebude viesť k ničomu.
-
vrtulnik
Medium Professional
Vsak to neni az taky zavratny rozdiel. Ja sa to tak snazim dodrziavat, samozrejme je to o cca 20g viac, ako by som mal prijat. Ale vidno rozdiely.
Inac bral som to z: http://www.posilnovanie.sk/viewtopic.php?f=2&t=5013
Ja len nechapem preco v netreningovy den je tam viacej sacharidov ako v treningovy den.vrtulnik napísal:Vsak to neni az taky zavratny rozdiel. Ja sa to tak snazim dodrziavat, samozrejme je to o cca 20g viac, ako by som mal prijat. Ale vidno rozdiely.
Ten clanok je tiez nie az tak uplne dobry ale pre zaciatocnika ktory sa musi orientovat dobre beriem.
Kazdopadne mi pride dost blbost tu niekoho zatazovat vseliakym gramazmi a potom clovek nic ine nerobi len si meria presne do gramu co zozere.
Takze je na toto "koľko by som mal prijať denne sacharidov a bielkovín? mám 65kg" odpoviem, tolko kym nebudes priberat.
A inak este sa tak spytam, do kedy tuto temu mnohy chcete zasierat tymi stupidnymi otazkami na ktore vam behom par sekund odpovie google?
Stroje nepotrebujes, tym co si menoval sa da precvicit vsetko, neviem kde mas problem.phatres1994 napísal:neviem chcel by som sa spytat ci nevie niekto o nejakom treningovom plane ale s tym problemom ze v posilke do ktorej chodim nie su stroje...je tam bench lavicka...hrazda..sikma lavicka....stojan na drepy...a plno zavazi a tyciek..prosim ....snazil som sa nieco najst ale ale nepodarilo sa mi lebo skoro vzdy su zakombonivane aj strojove cviky a tie nemam ako precvicit a neviem za aky cvik ich obmenit...dakujem
Ako píše kali, je zbytočné sa zaťažovať nejakými presnými na gram výpočtami, to aj tak každého prestane baviť. Určitý význam to má akurát v diéte, rysovačke, nie v objeme.
V objeme treba žrať kvalitné jedlo, kde sú kvalitné bielkoviny a kvalitné sacharidy (ryža, celozrnné cestoviny a pečivo a podobne).
V objeme treba žrať kvalitné jedlo, kde sú kvalitné bielkoviny a kvalitné sacharidy (ryža, celozrnné cestoviny a pečivo a podobne).
-
phatres1994
Star
...mal som na mysli ci nevies o nejakom treningu kde nie su cviky, ktore sa cvicia na strojoch ale len tie ktore precvicim aj jaStroje nepotrebujes, tym co si menoval sa da precvicit vsetko, neviem kde mas problem.
nieco taketo... http://posilnovanie.sk/viewtopic.php?t=704
-
Point
Professional
ja by som bol zvedavy aky strojovy cvik nevies nahradit cinkami
-
phatres1994
Star
naprklid nohy...okrem drepov a mrtvy tah?