Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Drogy

Príspevok od používateľa hughito »

Michaelo napísal:Mama ma problemy s chrbticou (vysunute platnicky). Ma problem soferovat (nedokaze riadne otocit hlavou). Nikdy nevies ci ju nesekne a nebudes ju musiet viezt do nemocnice ;)
A aj tak. Nikdy som moc nepil. Maximalne pivo. Tvrde len pri prilezitosti (narodky, silvester, pripitok na vianoce ci velku noc).
Myslím, že v takom akútnom prípade by bolo to pivo pokojne odpustené.

Ako to vlastne ? Vyjadruje sa k tomu legislatíva ? Napr.: popíjam pivo, možno aj niečo viac, ale nie som ožratý, dajme tomu promila v krvi. Zrazu sa stane niečo akútne, sme na nejakej chate, som jediný, kto má auto a vie šoférovať, osobu treba zaviesť urgentne do nemocnice (alebo predčasný pôrod, čokoľvek). Čo sa stane, ak ma v takomto prípade chytia policajti ?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Dobrý policajt by ti podľa mňa odpustil (0.5 litra = 0.3 promile) takých 0.5 promile. Ale bežný až blbý policajt ti povie: Mal si zavolať sanitku.
A nechcem prísť o papiere keďže otec pracuje v NL a sestra v ČR.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

hughito: fakt dobry policajt ti odpusti ked bude vidiet ze nie si opity len si proste nafukal. no bohuzial 99% ti povie ze si mal zavolat sanitku :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hughito: v autoskole nam hovorili, ze to mozne je, ale zodpovednost je na tebe. Ja by som nieco take podstupil asi iba v ohrozeni zivota niekde na odlahlom mieste (chata v horach v zime, kde sa da vyjst iba terennym autom, atd.). Vzdy treba zavolat na 112 a zistit kedy moze prist sanitka a podla toho sa zariadit, pripadne dohodnut stretnutie niekde na polceste, aby sa znizilo riziko nehody po vstupe do mesta (v ramci mesta by som nieco taketo ani neskusal).
hughito
Redeemer
Redeemer

Však áno, myslel som extrémny príklad.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ano legislativa sa k tomu vyjadruje, hovori o tom §24 trestneho zakona - krajna nudza, teda aj ked porusis zakon, nebude to trestne, avsak ak by si napriklad niekoho odviezol do nemocnice, tak musis pockat tam kym budes triezvy, kedze po ceste spat uz neodvracias hroziace nebezpecenstvo a teda by si bol plne zodpovedny
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

..tak ako pise ColdRain .. pripadne, by sa uplatnil priestupkovy zakon § 2 ods. 2 písm. b). Kedze soferovanie pod vplyvom alkoholu nemozno vzdy klasifikovat ako trestny cin.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

http://www.aktuality.sk/clanok/208116/k ... ova-droga/
Čo si o tomto myslíte? Môže sa to zvrhnúť na niečo vo väčších rozmeroch (nemyslím zas zombie apokalypsu :D)? Každopádne je to trošku extrém, že idete si po ulici a zrazu do vás niekto surovo zakusne.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

v priemere tak 4-5 krat do mesiace zahulim a pomaha mi to
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako ?
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Aj Dušanovi to prospieva (tiež podľa vlastných slov) ;)

Professional
Professional

tak zalezi to podla typu osoby a viacerych faktorov. Napr ako casto to fajcis, lebo ked to s tym prehanas tak to nie je liek. Dalej som si vsimol, nie je to dobre zacat s tym napr. od 15 rokov, lebo vnimam a poznam a niektorych mladsich co fajcia tak smeruju k hovnam, take trosky. Ale ono to nema moc zmysel obhajovat, lebo vacsina ludi co to neskusilo tak to dogmaticky odsudzuju, lebo poculi co to robi na zvieratach, ako to nici pluca, nabeh na schizofreniu a take srandy.
ColdRain
Addict
Addict

a ako to prospieva tebe konkretne?
hughito
Redeemer
Redeemer

Žiadna droga neprospieva, ak teda nerátame nejaké lekárske účely, ktoré sa ale teba určite netýkajú.
Professional
Professional

coldrain: coldrain vies, mam velku potrebu napisat ako mi prospieva weed na hojku.com

hugito: vies to je otazne co si myslis pod pojmom droga
ColdRain
Addict
Addict

ty si napisal, ze ti prospieva, uz tretikrat sa ta pytam ako a furt si nenapisal nic rozumne, len naucene frazy na ktore sa ta nikto nepytal...ja v zasade uz nemam nic proti huleniu, kedysi mi to vadilo, ale nejak som zliberalnel, aj ked sam nehulim nemam problem stym ked si niekto ubali, je to jeho vec...ale som alergicky na vykukov ktori sa tvaria ako im to prospieva, nebud posraty a napis ze ti je ztoho dobre alebo co, ze ti to chuti atd...ale tlacit sracky, ze ti to prospieva je bullshit ... bud nieco robim a stojim si za tym, alebo nekecam blbosti a som ticho
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja čakám na tie reči o tom, ako to povzbudzuje fantáziu, kreativitu a pod. M4jk1 je asi maliar alebo čo.
Professional
Professional

hughito: ja som reagoval na tvoju odpoved, ale ty to asi nedokazes tak ma chces zosmiesnit(ak sa to da tak nazvat) a nuda
coldrain: ja som napisal ze mi to prospieva a nepotrebujem pisat svoj postoj, a uz vonkoncom aby ma niejaky hojko useri hodnotili vies co kup si gram a skur si ho sam :cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Prospieva je asi silne slovo, ale rozhodne vecer v meste si dam radsej 2 speky, nez 10 piv. Rano ma potom totiz neboli hlava a zaludok sa ma tiez podstatne lepsie. A to uz ani nehovorim o tvrdom alkohole, ktory radsej vobec nepijem.
hughito
Redeemer
Redeemer

M4jk1:-) napísal:hughito: ja som reagoval na tvoju odpoved, ale ty to asi nedokazes tak ma chces zosmiesnit(ak sa to da tak nazvat) a nuda
coldrain: ja som napisal ze mi to prospieva a nepotrebujem pisat svoj postoj, a uz vonkoncom aby ma niejaky hojko useri hodnotili vies co kup si gram a skur si ho sam :cry:
Vôbec si neodpísal na otázku, ako to tebe osobne prospieva ?
Napísať odpoveď