BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
The
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa The »

http://blogs.battlefield.ea.com/battlef ... pdate.aspx
konecne :)

inak dnes som dosiahol skill 577, moj najvacsi so far :|
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mne tiez metro ide vpoho a ziadne bugy som nevidel
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Riesia to aj na forach cize to neni ojedinaly pripad. Ved pockame. Som len zvedavy kolko bugov bude mat Karkand.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Hmm no neviem. u mňa sa tak bugy neprejavovali ako v bete ani na metre. jediná mapa bola tá v meste pri diaľnici (nwm jak sa vola). Tam to sekalo na každom serveri a bolo to mapou. Ale stále nie bugy ako také ale len sekanie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nevsimol som si dake problemy v metre, aj ked ist z dola od vlakov je dost nevyhoda, ale da sa. Mozno by bolo vhodne zakazat raketomet v Metre, pretoze pri dobrom postaveni a prisunu nabojov staci strielat do steny od ktorej vybieha protihrac. Kym bude hra dokonale, este prejde vela casu, vela hrania a hlavne niekolko patchov. Staci sa pozriet na prvu verziu BF1942 alebo BF2, tam bolo niekolko patchov, kym sa to dostalo do podoby v akej to bolo, tj. stabilita, vyrovnane zbrane, ziadne bugy, opravy v mapach...

Inak aj v BF3 su retardi, rovnako ako tomu bolo v BF2, vidiet to napriklad pri mapkach s bojovou helikopterou, kde si niektori jedinci myslia, ze je len ich a ze len oni maju pravo na nu. Patrim k tym kludnejsim hracom a TK omylom mi vobec nevadi, pretoze na hardcore serveroch je to uplne bezne, ak niekomu skocim do cesty. Lenze ak sa respawnem a postavim na heliport, cakam aj 3 minuty na heli a zrazu pridu ti dvaja, ktori dolietali a myslia si, ze je len ich. Ak sa dostanem do heli ako copilot, tak pilot vyleti trosku do vysky a potom vyskoci. Samozrejme, skakal som hned za nim a v misi Operation Firestorm som im to nalezite oplatil anti airom, takze ked stal na mieste a strielal, tak som mu ustredril miernu davku, kym nezacal dymit. Dostal som za to kick, ale mozno retardi pochopia, ze technika je pre vsetkych a teda kto skor pride, ten skor berie.
The
Star
Star

hojko napísal:Nevsimol som si dake problemy v metre, aj ked ist z dola od vlakov je dost nevyhoda, ale da sa. Mozno by bolo vhodne zakazat raketomet v Metre, pretoze pri dobrom postaveni a prisunu nabojov staci strielat do steny od ktorej vybieha protihrac. Kym bude hra dokonale, este prejde vela casu, vela hrania a hlavne niekolko patchov. Staci sa pozriet na prvu verziu BF1942 alebo BF2, tam bolo niekolko patchov, kym sa to dostalo do podoby v akej to bolo, tj. stabilita, vyrovnane zbrane, ziadne bugy, opravy v mapach...

Inak aj v BF3 su retardi, rovnako ako tomu bolo v BF2, vidiet to napriklad pri mapkach s bojovou helikopterou, kde si niektori jedinci myslia, ze je len ich a ze len oni maju pravo na nu. Patrim k tym kludnejsim hracom a TK omylom mi vobec nevadi, pretoze na hardcore serveroch je to uplne bezne, ak niekomu skocim do cesty. Lenze ak sa respawnem a postavim na heliport, cakam aj 3 minuty na heli a zrazu pridu ti dvaja, ktori dolietali a myslia si, ze je len ich. Ak sa dostanem do heli ako copilot, tak pilot vyleti trosku do vysky a potom vyskoci. Samozrejme, skakal som hned za nim a v misi Operation Firestorm som im to nalezite oplatil anti airom, takze ked stal na mieste a strielal, tak som mu ustredril miernu davku, kym nezacal dymit. Dostal som za to kick, ale mozno retardi pochopia, ze technika je pre vsetkych a teda kto skor pride, ten skor berie.
tiez som mal to potesenie stretnut takychto retardov, hral som na caspiane, normal hra, ziadny HC takze ani TK, cakal som na chopper, prisli tam dvaja, chopper sa spawnol, ja som nastupil prvy ako pilot, pozeram ze nastupil aj druhy pilot tak som letel... za chvilu len citam v chate ze som noob ze letim sam, ja ze wtf? ten magor hned vystupil, tak som to otocil, pristal vedla nich, a samozrejme ani jeden nenastupil... potom po mne zacali strielat tankom a tak... tak som tiez sadol do AA gun, a len som im par krat posteklil helikopteru hned ako vzlietli, a to nema sancu udrzat, takze obaja suicide :D nebudem klamat, krasny pocit :lol:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mne toto robili stále na BC2 a vždy som dokázal v pohode odletieť. Ak sa trafil tankom tak to bol problém ale AAčkom ma zostrelili vlastní len raz z mnoho pokusov. Tam sa dali vrtuľníky ovládať veľmi ľahko.
Na BF3 sa mi to ešte nestalo.

Btw.: Ak vyskočí tak rýchlo stlač F1 a budeš pilot a môže odletieť preč ;) Toto som robil na BC2 ak sniper zabil pilota.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Nuz musite hrat na serveroch kde sa lajna na helinu respektuje ... napr. http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... -Conquest/
A ak potrebujete pomoc pripadne admina tak ts3.fakaheda.eu:7862
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Michaelo: Problem je, ze ked vyleti hore, nakloni predok az ku zemi a vyskoci, tak aj ked sa prepnes na pilota, nemas sancu to z tej polohy ustat.

H@wk: Lajnu na helinu myslis to, ako ked na antikackych serverov v BF2 boli hranice pre heli a stihacku, cize sa vosli len dvaja hraci do tejto hranice pri heli a jeden pri stihacke a tych dalsich to hadzalo par metrov za hranicu??? Tym padol tam boli ti prvi a oni mohli v pohode odletiet... Inak na tom ceskom servre hral poobede mystique, ak ma pamat neklame, ale nedalo sa mi pripojit na ten server, vzdy ma to bezdovodne vyhodilo a nebol tam ban, kick ani iny dovod.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Čo by si nemal ;) Takto jazdím vždy keď ostreľujem zem a meter nad to vyrovnám. Niekedy ťuknem ale kým to je len do trávy tak to je v pohode. Záleží aj na výške z akej to spustí dole. Ak to je výška budovy tak nemáš šancu no ak to je napr polovica výšky tej vysokej antény tak to dáš. Len potrebuješ vysoké DPI. Preto mám myš nastavenú tak že nad bežným DPI s ktorým hrám mám ešte dva. Pre lietanie a pre prudké manévre.
Ale ako som povedal, niekedy to nemáš šancu. zdvihnúť. Bol som viac spokojný s vrtuľníkmi na BC2. Tam bol problém ma zostreliť ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Na co by letel do vysky anteny, ked mu v pohode na znicenie heli postaci aj vyska dvojposchodovej budovy.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Veď o tom hovorím, že záleží skade to dropne. Ale niektorí letia vyššie a tam sa to dá narovnať ;) Aj z výšky 4 poschodovej budovy to narovnáš .
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ked sa uz bavime o helinach, ake ovladanie vam vyhovuje najviac ? Aj ked mam vysoku citlivost na mysi tak to ovladam len cez klavesnicu.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Michaelo: ... v bad company bolo ovladanie heli uplne naprd. S tym autobalancom sa nedalo naklonit viac jak o 15 stupnov. A ked ti niekto nakloni kolmo heli na zem a vyskoci tak nemas sancu to vyrovnat lebo kym sa spamatas + prehodenie a vyrovanie. Vysoke dpi ti nepomoze pretoze tie vozidla maju stale rovnaku citlivost tocenia. +- ti kus pomoze ale nie tak velmi aby stalo za to to prepinat.
A problem zostrelit heli v BC2 nebol tak nekecaj. Tam sundalo heli vsetko. AAcka ta zhodili pokrutili dole hned, tanky, raketomety, tracery, gulomety.... heli sli hned dole. V BF3 mas ovela lepsie ovladanie helikopter a konecne aj nieco vydrzia.

rochedo: ja pouzivam mys + klavesnica a vyhovuje mi to uplne. Manevre urobis aj na klav+mys aj na pake.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Frajerik:
v BC2 boli heliny lepšie. Nemal som problém vydržať paľbu nášho AA a nezostrelili ma. Ver mi že DPI ti veeeľľľľmi pomôže. V BC2 ma nezostrelili niekedy aj počas celého kola keď som bol v BlackHawku. Stačia ti svetlice a vedieť ako sa vyhýbať raketám. Nikdy som s tým problém nemal. Ale niekedy sa našli ľudia čo ma zostrelili.

Ak tam bolo AA a nezničil si ho tak si väčšinou letel k zemi, tank ta netrafí kým neletíš blízko pri zemi alebo keď letíš stále rovno jak lama, raketomety ta netrafia ak vieš normálne letieť, tracery zmôžu prd oproti svetliciam, guľomety ti nespravia takmer nič lebo musia strieľať veľmi pred teba, takže stačilo zmeniť trochu smer.

A nehovor mi že nemám pravdu lebo v BC2 som väčšinu času strávil ako pilot vrtuľníkov. BlackHawk bol celkom obľúbený no ak som mohol Cobru tak to bola radosť manévrovať.

Rochedo: nikdy som nevyužíval klávesnicu. Kedysi som o tom ani nevedel no Myš + W | S | A | D je vždy najlepšia a najpresnejšia.
frajerik
Medium Star
Medium Star

/facepalm. Ja som tiez v BC2 stravil vela casu v helikoptere tak mi nehovor. Svetlice v BC2 boli onicom pretoze RPGckom /AT4 ta trafi tak ci tak skuseny player a ked je viac traceristov tak ti svetlice nepomozu. DPI velmi nepomoze no ty mas asi nejaku zazracnu verziu hry kde ti 5600 dpi urobi otocku v stihacke na 1m o 180 stupnov.
"Ale niekedy sa nasli ludia co ma zostrelili" - :D
Tank ta trafi aj ked si vysoko, staci ked vyjde na nejaky svah a uz ma vyhlad na vacsiu vysku jak ty dokazes vyletiet. Cobra nebola v BC2 ale apache.

A este to ze v BC2 bolo ovladanie lepsie tak to je len zly vtip a ani nema zmysel na to komentovat pretoze ked si to myslis tak to hovori za vsetko.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Mal by si si raz zahrať proti mne v BC2 ;) Nikdy nelietam pred tankom ak je na svahu ale lietam priamo nad ním a krúžim v zóne kam nedostrelí a zničím ho.
Raketometom ma nedá. To by musel mať šťastie. Ak letí raketa proti mne z predu tak nemám problém sa jej vyhnúť. Z boku to je horšie ak nemáš 3d pohľad a raketa je len z RPG bez traceru. Traceristov môže byt aj 10 a ani jeden ma nemusí zasiahnuť. ide o manévrovanie. Nikdy nelietaj v predvídateľnom smere NIKDY !!! Potom to máš v suchu lebo jeden tracer je nič.
Ak je to AT4ka tak tej sa dá v pohode vyhnúť (tak ako aj tomu pozemnému raketometu) lebo vieš že ťa zameral tým že to pípa tak vieš že sa musíš rakete vyhnúť.
Jo bol to Apache, preklep sa stane.

No na môj vkus bolo lepšie (možno len zvyk). A zaskočilo ma to že ak si v BF3 dáš pohľad zo zadu tak vrtuľník máš na ľavom okraji obrazovky. No povedz mi pre čo pre boha? Koho taká kravina napadla?
The
Star
Star

boze, milujem takyto ludi, vsade bol, vsetko videl, vsetko vie atd
chcel by som fakt vidiet ten tvoj uzasny skill v lietani v bc2
ty sice mozes vediet manevrovat, ale vacsina hracov predvida a zostreli ta, ja som mal velmi velku uspesnost v tomto, a o tanku ani nehovorim
v bf3 je ovela lepsi chopper ako v bc2, aj ovladanie je omnoho lepsie

a este k tvojmu skillu, v bc2 mas nalietanych skoro 20hodin, 374 killov, ja mam nalietanych 13hodin a 631 killov
myslim ze ten tvoj skill nebude nejaky super

a ked pozrem na tych 6 killov s chopperom v bf3, tiez nic moc :roll: ale aspon udrzis vrtulnik vo vzduchu ked pilot vyskoci..
o spm, wlr ani nehovorim

no neviem, byt tebou tak cusim, hovorit o tom aky mas v cojaviemcom skill ... a pritom staty hovoria uplne nieco ine
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

omg vacsina z nas tu BC2 drti ale co ty trepes Michaeolo ??? Ty si asi zjavne najlepsi pilot co kedy v BC2 hral, lebo nevravim ze zostrelim kazdeho ale 9 z 10 vrtulnikov zosupujem na max 3 pokus. A ked som v tanku a daky cvok sa rozhodne kruzit nadomnou tak pockam kym vystreli salvu pak vyskocim z vozidla vytahnem raketomet a hned je ponom a ked ide dalej tak ho prave zostrelim s tankom. A som zvedavi ako ustojis AA gun ked ti to striela do zadu de mas stabilizator kedze v tom momente je helikoptera neovladatelna a aj ked si v max vyske a prestane salva mas co robit aby si to vytiahol pred dopadom na zem. Ked nesi v maxime tak mala sanca ze neskoncis s padakom na chrbte. Rovnako s klasickym gulometom nemam problem na fest velku vzdialenost strielat do heliny sak vidim ktorym smerom sa vyda a nastrelujem a ak zmeni smer tak do sekundy uz ho mam zasa v muske a zasa dostava zabrat, pokial neni engi vzadu ktory ho repairuje tak za chvilu seci vyskakuju.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Michaelo:
moje z BC2 -
AH-64 Apache air 17h 17m 56s 813 - kills
MI-28 Havoc air 10h 06m 19s 412 - kills
V BC2. S AT4 ta sundam jak nic a mozes lietat jak chces a na tvoje "manevre" v BC2 s autobalancom som zvedavy. Ale inac uz nema cenu o tom sa dohadovat. Uvidime sa na B2K a ukazes mi ten tvoj 5600dpi velmi pomoze skill s vrtulnikom/stihackou ok? Alebo az po patchi.

Inac k teme BF3 ked uz sme pri helinach - ma niekto odskusane ci ma Havoc vacsi armor alebo nieco podobne kedze je ovela menej obratny ako Cobra?
Napísať odpoveď