konecne
inak dnes som dosiahol skill 577, moj najvacsi so far
tiez som mal to potesenie stretnut takychto retardov, hral som na caspiane, normal hra, ziadny HC takze ani TK, cakal som na chopper, prisli tam dvaja, chopper sa spawnol, ja som nastupil prvy ako pilot, pozeram ze nastupil aj druhy pilot tak som letel... za chvilu len citam v chate ze som noob ze letim sam, ja ze wtf? ten magor hned vystupil, tak som to otocil, pristal vedla nich, a samozrejme ani jeden nenastupil... potom po mne zacali strielat tankom a tak... tak som tiez sadol do AA gun, a len som im par krat posteklil helikopteru hned ako vzlietli, a to nema sancu udrzat, takze obaja suicidehojko napísal:Nevsimol som si dake problemy v metre, aj ked ist z dola od vlakov je dost nevyhoda, ale da sa. Mozno by bolo vhodne zakazat raketomet v Metre, pretoze pri dobrom postaveni a prisunu nabojov staci strielat do steny od ktorej vybieha protihrac. Kym bude hra dokonale, este prejde vela casu, vela hrania a hlavne niekolko patchov. Staci sa pozriet na prvu verziu BF1942 alebo BF2, tam bolo niekolko patchov, kym sa to dostalo do podoby v akej to bolo, tj. stabilita, vyrovnane zbrane, ziadne bugy, opravy v mapach...
Inak aj v BF3 su retardi, rovnako ako tomu bolo v BF2, vidiet to napriklad pri mapkach s bojovou helikopterou, kde si niektori jedinci myslia, ze je len ich a ze len oni maju pravo na nu. Patrim k tym kludnejsim hracom a TK omylom mi vobec nevadi, pretoze na hardcore serveroch je to uplne bezne, ak niekomu skocim do cesty. Lenze ak sa respawnem a postavim na heliport, cakam aj 3 minuty na heli a zrazu pridu ti dvaja, ktori dolietali a myslia si, ze je len ich. Ak sa dostanem do heli ako copilot, tak pilot vyleti trosku do vysky a potom vyskoci. Samozrejme, skakal som hned za nim a v misi Operation Firestorm som im to nalezite oplatil anti airom, takze ked stal na mieste a strielal, tak som mu ustredril miernu davku, kym nezacal dymit. Dostal som za to kick, ale mozno retardi pochopia, ze technika je pre vsetkych a teda kto skor pride, ten skor berie.