Natrezim napísal:Ach ten skyrim vie niekedy tak nasrať Alebo teda kôň napríklad. Nie že by počas boja utiekol kúsok dozadu a schoval sa ale on sa musí pridať do boja.. potom ho ja sám mečmi zabijem alebo všetci idú len do neho. A keď už sa konečne rozhodne, že utečie z bitky, tak potom ho ani pán Boh nenájde.
Alebo tie hlúpe šípy a ľadové strely. Aj vám sa stáva, že keď vás zasiahne tak vo vás zostane? Beháte po meste a ste skrz na skrz prebodnutý ľadovým cencúľom ? dosť ma to irituje.
Ale inak parádna hra. Nekonečná. Počas plnenia questu poberiem 2 ďalšie a tak sa to stále opakuje. Plná mapa značiek a neviem kde mám ísť prv. Vyzerá to byť na veeeľmi dlhú zimu
nehraj z tretej osoby a nemas problem
Inac k lukostreble dobry ucitel je
Spoiler
jak je to male mestecko faenthert ci ako sa to pise vlavo dole od bieleho prusmyku tak severne v horach je angina chata a ona ta vyuci lukostrelbu - ZADARMO! urobis tam nejaky trening strielanie do zeleznych stlpikov a naexpis skill celkom dost.
inac.. obri sa daju krasne vyuzit na trening stitu
.
3-4 udery a ides o stupienok vyssie:)
A ako ste na tom s daedrickymi vecami? momentalne som lvl 37 a nikde som na ziadnu nenarazil (do dostatocneho skillu, aby som si ju vyrobil sam, mam este daleko:)
lumir napísal:
A ako ste na tom s daedrickymi vecami? momentalne som lvl 37 a nikde som na ziadnu nenarazil (do dostatocneho skillu, aby som si ju vyrobil sam, mam este daleko:)
Myslim, ze sa da iba vyrobit, vo svete sa nenachadza..
Ja som robil aj druznikov, magov, zlodejov atd vsetko v jednej postave takze neviem preco nie. Inac deadricke veci sa daju asi len postavit pretoze som ich inde nevidel (level 43)
Ako dlho to zatiaľ hráte, keď ste level 30,40..? Ja to hrám čistého času asi 5-6 hodín a som level 6,... znižuje sa rýchlosť levelovania postupom času, alebo je stále rovnaká?
Mám problém. Keď chodím po meste, stráže mi niekedy hovoria, že nevyzerám dobre, či nie som chorý, a v noci mi povedia, aby som si dával pozor na oblohu. Podobný problém mal tuším aj Space5800,... Sú to jasné príznaky vampírstva? Mám podstúpiť ten rituál, aby som sa ho zbavil? Podľa návodu, ktorý sem ale dal iWin, by som mal ale rituál podstúpiť IBA keď už som upír, pretože druhú možnosť mať nebudem. Ako definitívne zistím, či som upír, alebo je to len niečo iné?
odohratych 55hodin (vydatne tomu pomohol predlzeny vikend + manzelka mimo BA:), lvl 37.. levelovanie ide podla mna taktiez velmi rychlo. pricinou je to, ze level mozes zvysovat za trening akejkolvek schopnosti.
.
v morrowinde si si vybral hlavne+vedlajsie (pri ich trenovani si leveloval vyssie)..a tie zvysne, ktore si mohol trenovat kolko si chcel - no bez vysledneho lvl efektu.
zatial robim uohy za:
- druznici
- zlodeji
chystam sa na:
- bardi
- dark brotherhood
hotove frakcie:
- magicka skola
- imperial legion
..a kto su ti battle-borns?? da sa k nim pridat?
Ako skalny fanusik Morrowindu hodnotim Skyrim velmi vysoko. Hra ma naozaj bavi a uzivam si aj prechadzanie sa po volnom priestranstve. Boj je dobre vymysleny + pouzivanie druhej ruky je velke plus. Ako negativum vnimam zjednodusenie principov + konzolovitost menu.
To uz ste pekne daleko zatial som nemal cas si hru moc uzit snazim sa najprv najst daky dobry pomer medzi kvalitou grafiky a vykonom a ked si to tu tak citam tak sa asi nebudem vediet ani pohnut
Tak ja mam odohrate 58 hodin ale hrajem na tej predposlednej obtiaznosti (Mistr?) Cize suboje trvaju dlhsie a pouzivam v nich viac skillov = viac si naexpim vlastnosti . A pouzivam aj alchymiu, ocarovanie, kovarstvo mam na 103 atd... cize dostavam level za vsetko co robim preto to mam v podstate tak rychlo(ale 58hod nieje rychlo ) a to mam este kopu vedlajsich ukolov nesplnenych a 2 frakcie nedokoncene. Hlavny pribeh som neodolal a musel som ho dokoncit .
čaute prešol som hlavný dej s levelom 23 a teraz hrám úlohy mimo deja tie ostatne, a pridal som sa k Ulfrikovi, dal mi ulohu , presnejšie oslobodiť Prurvu, mam ju na mape mam tam ist, pridem tam a oni ma napadaju, teda nie jednotky burlivých háv ale len Galmar general krala či čo to je, a ked pridem ku kralovi ten tiež ale len on a Galmar , jednotky vobec, takže ako nechapem čo to je jake posrane už ma to normalne sere.
Je hlúposť dávať talenty do destruction/healing + nosiť heavy armor a one hand sword (taktiež tam dávať talenty) ? Lebo dosť často mávam problémy s mobmi, že s nimi nedokážem poriadne bojovať, lebo sa mi minie mana a mne dávaju veľmi silné útoky (napr. ten frost troll, či ako sa volá, po ceste do toho chrámu High Hrothgar... s tým som bojoval ako idiot, že som utekal preč a čakal kým sa mi dobije mana a následne útočil).
Obtiažnosť mám tuším strednú, ako nie že by som sa sťažoval, ja len či to je normálne.
Ja davam talenty presne do destruction/restoration, one-handed a heavy armor . Je to uplne v pohode, na zaciatku sice nasere nejaky ten frost troll ale dalej je to uplne v pohode