Rytmus (v porote Superstar) ?
Re: Rytmus v porote superstar ?
Ak je to fake tak skor ci neskor bude nejake foto bez makeupu a Rytmus bude na smiech. Ak to bolo naozaj, tak sa mu nedivim, ze mu pripiekol. Chce si udrzat image čava.
Rytmusa veru nemusim, ale tie "parodie" od toho cecha mi tiez neprisli bohvieako vtipne. Plytky humor.
Rytmusa veru nemusim, ale tie "parodie" od toho cecha mi tiez neprisli bohvieako vtipne. Plytky humor.
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
A opat si nasral do huby...Vsetci sme videli ako ma haterov v pi*i 
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nenenene Sham, on povedal ze "hateri su v pi*i" ! 
myslim ze vytah ho vystihol - "první suterén" 
//Rytmusa..
//Rytmusa..
Ako si to myslel? Alebo len ja nechápem? 
// z3t: to som pochopil... Ja len nechápem aký to má význam.
// z3t: to som pochopil... Ja len nechápem aký to má význam.
na tom videu, kde Kazmu akoze (podla mna jasny fake) zbije idu do prveho suterenu
Ale veď Rytmus má v Ani jeden sku*vysyn ma nezastaví "bezvyznamne nuly by ma chceli videt dole - ste v suterene ja na desatom poschodi hore"...tak ako to je, keď sa musel vyviesť ešte aj na suterén? 
nikdy ste nepouzili slovo suteren v pejorativnom zmysle (suteren=niekto kto by sa mal zahrabat pod zem, trapak, blb) ? Prvy suteren by mohlo byt ocenenie pre najstupidnejsiu "celebritu". IMHO je Rytmus najtrapnejsia postavicka slovenskej sceny, sprava sa ako male decko, myslim ze okrem nadavania do mikrofonu nevie nic ine. Nechapem ako ho moze niekto povazovat za umelca (tie jeho texty, "hudba", "spev", slovna zasoba.. - masterpiece). Bohuzial je coraz popularnejsi. Neviem co by robil keby mu sli rozbit hubu vsetci ktorych spomenul v "je*e". To video je asi fake (neverim ze by niekto zamestnal takeho vratnika), skoda ze je tak blbo strihnute.
-
rockonhustla
Light Star
No a vies co je zaujimave, ze taky umelec je dnes najuspesnejsi na Slovensku a to hovori nieco o Slovakoch. Jasne ze to je tak strihnute narocky, pretoze to je cele len vymysel. Rytmus ma talent na rap ale ten je velmi maly v porovnani s talentom na vyuzitie fake cinov a reci na dosiahnutie uspechu v slovenskom mysacom showbize plnom pseudocelebrit a v hudbe s nie velmi velkou konkurenciou.Ninx napísal:nikdy ste nepouzili slovo suteren v pejorativnom zmysle (suteren=niekto kto by sa mal zahrabat pod zem, trapak, blb) ? Prvy suteren by mohlo byt ocenenie pre najstupidnejsiu "celebritu". IMHO je Rytmus najtrapnejsia postavicka slovenskej sceny, sprava sa ako male decko, myslim ze okrem nadavania do mikrofonu nevie nic ine. Nechapem ako ho moze niekto povazovat za umelca (tie jeho texty, "hudba", "spev", slovna zasoba.. - masterpiece). Bohuzial je coraz popularnejsi. Neviem co by robil keby mu sli rozbit hubu vsetci ktorych spomenul v "je*e". To video je asi fake (neverim ze by niekto zamestnal takeho vratnika), skoda ze je tak blbo strihnute.
-
mirak2
Hardcore addict
to druhe nie je talent, to je dosledok nizkeho intelektu priemerneho fanusika rytmusa, ktory mu vsetko spapa aj s pozlatkom...
-
rockonhustla
Light Star
Talent je odhalit taky ziskovy segment na trhu, vyuzit ho lepsie ako ostatni a ziskat z neho peniaze zo sledovanosti, predaja a velkeho zaujmu.mirak2 napísal:to druhe nie je talent, to je dosledok nizkeho intelektu priemerneho fanusika rytmusa, ktory mu vsetko spapa aj s pozlatkom...
Aaaaa tu je pravda o Rytmusovi a jeho napadnuti Kazmu http://www.stream.cz/video/591187-67-di ... i-rytmusem
PS: pekny odkaz bulvaru, v tomto s nimi suhlasim
Aj ked mam pocit, ze aspon polovica ludi tomu neverila a iba cakali na zaver.
PS: pekny odkaz bulvaru, v tomto s nimi suhlasim
Presne tak, ja som si myslel hneď od začiatku, že to je oje*.
Posledné dni každý rozoberal len Kazmu a Rytmusa.
-
twardykamen
Medium Professional
Podla mna to rozoberali len ludia ktory zeru bulvar.ja som to videl akurat na kazmovej stranke.video stalo za hovno aj cely ten vtip ktory vobec vtipny nebol...
To ani nemal byt vtip, oni len skusali co na to bulvar a ludia, no asi nepocitali s tym, ze ludia na internete su na fake videa zvyknuti a uz nicomu neveria.
Kazma je aspon vtipný
podla mna narozdiel od rytmusa 
imho stratí dosť fanúšikov keďže dával tam články že to idú riešiť s právnikom atď a nakoniec toto...
caje bavo ale "vuitton" fejkovy
sasulo
Videli ste túto paródiu?!