STAR WARS : The Old Republic

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Zajačik
Light Star
Light Star

Re: STAR WARS : The Old Republic

Príspevok od používateľa Zajačik »

Pozvánku do beta-testu dostal každý jeden, kto bol registrovaný pred 11.11 2011. Ostatní museli zadať Beta-Test Code do 20.11, ktorý sa dal získať napr. od rôznych herných predajcov, stránok, a pod.

Klienta si môžete stiahnúť na www.swtor.com/tester ale ešte predtým choďte do profilu a nastavte si svoje "security questions" a zapamätajte si ich hlavne. Pretože ak ich zabudnete, tak to je prúšvich kamaráti. Ja som sa takmer kvôli tomu nedostal do svojho profilu a nemohol som ani stiahnuť herného klienta.
APOFIS
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa APOFIS »

Zajačik napísal:Pozvánku do beta-testu dostal každý jeden, kto bol registrovaný pred 11.11 2011. Ostatní museli zadať Beta-Test Code do 20.11, ktorý sa dal získať napr. od rôznych herných predajcov, stránok, a pod.

Klienta si môžete stiahnúť na http://www.swtor.com/tester ale ešte predtým choďte do profilu a nastavte si svoje "security questions" a zapamätajte si ich hlavne. Pretože ak ich zabudnete, tak to je prúšvich kamaráti. Ja som sa takmer kvôli tomu nedostal do svojho profilu a nemohol som ani stiahnuť herného klienta.
ja mam ten účet aj mi dosla pozvanka ktoru som prijal len ked stiahnem klinta tak to chce nejaký security code

//autoeditácia príspevku (22 Nov 2011, 15:03)
z3t napísal: Chod na stranku http://www.swtor.com , logni sa na ucet a v profile si vypln vsetky Security Questions(odpovede si ale pametaj :D) a daj save. A ked si sa regol pred 21 Okobrom 2011 tak si este musis zmenit heslo, a potom uz len v launcheri das meno a heslo a potom ti da jednu kontrolnu otazku, na ktoru musis odpovedat.
ďakujem za info :)
Zajačik
Light Star
Light Star

APOFIS napísal: ja mam ten účet aj mi dosla pozvanka ktoru som prijal len ked stiahnem klinta tak to chce nejaký security code
Security kód netreba vypĺňať. Iba mail a heslo. A potom sa ťa to ešte bude pýtať myslím že na jednu security question a to je všetko.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja mam beta kluc ak niekto chce, nechce sa mi s tym onacit tak ho poskytnem dakomu zadarmo
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Stiahol som to, prisiel mi email ze musim potvrdit ucast a pise ze stranky su vytazene...tak super...inac ma to len 18,5GB.
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

rýchlosť je asi obmedzená do 2.60 mb/s lebo viac mi to nechce ísť...Dúfam že to bude stáť zato :)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

je to onicom, stale treba nieco potvrdzovat, registrovat sa, vyplnovat osobne udaje to len kvoly max. 2 dnom bety... a aj tak to nejde
rain3R
Star
Star

Počas stahovania mi to crashlo! wtf!
TeaPack
Star
Star

rainer nechcel by som :D
Maju pretazene servery
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

to co ti stiahlo by ti malo ulozit, aspon mne to ulozilo ale teraz to ide namiesto 4mb/s len 140kb/s :(((((
rain3R
Star
Star

Áno po 15tich munútach kontrolovania súborov sa mi to začalo znovu sťahovať, teraz 700kb/s.
TeaPack
Star
Star

Ja som nastastie v suchu uz cakam len na piatok
Zajačik
Light Star
Light Star

ropman napísal:je to onicom, stale treba nieco potvrdzovat, registrovat sa, vyplnovat osobne udaje to len kvoly max. 2 dnom bety... a aj tak to nejde
Ako pre koho. Niektorí z nás hodlajú v tejto skvelej hre pokračovať aj po jej oficiálnom vydaní v decembri.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

este si to nehral tak nepredbiehaj s tym ze je skvela ;) ...aj ked no je to Bioware, ti snad este nic nepokazili :D
Zajačik
Light Star
Light Star

SchYzo napísal:este si to nehral tak nepredbiehaj s tym ze je skvela ;) ...aj ked no je to Bioware, ti snad este nic nepokazili :D
To je pravda, ale na druhej strane, hru sledujem už nonstop vyše dvoch rokov, takže viem čo od nej očakávať, čo sa v nej nachádza, gameplayov mám napozeraných desiatok minút, takže tak.
rain3R
Star
Star

Zajačik ale pozor, napr. na také wowko ťa tiež nebaví pozerať ako zabíjajú nejakého bossa, ale keď to hráš, zažívaš tú atmosféru, tie nervy, tú srandu s týmti ľuďmi tak je to naozaj zážitok :). Chcem len povedať že nebuď skeptický možno ťa to prekvapí. Ja napríklad vôbec neviem čo od toho mám očakávať.
Zajačik
Light Star
Light Star

rain3R napísal:Zajačik ale pozor, napr. na také wowko ťa tiež nebaví pozerať ako zabíjajú nejakého bossa, ale keď to hráš, zažívaš tú atmosféru, tie nervy, tú srandu s týmti ľuďmi tak je to naozaj zážitok :). Chcem len povedať že nebuď skeptický možno ťa to prekvapí. Ja napríklad vôbec neviem čo od toho mám očakávať.
Ty si ma asi nepochopil. Ja hovorím o tom, že sa na hru teším a som presvedčený o tom, že to bude super.
rain3R
Star
Star

Mám pocit akoby ste si teraz poupravoval príspevky na tejto strane :-X. Áno zle som asi čítal prepáč. :)
TeaPack
Star
Star

"You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST" Takze zajtra o desiatej :)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

10:00 CST = 17:00 u nas :) tak nie velmi o desiatej... neocakavam od tejto hry vela (takych hypov okolo novych mmo hier bolo az az), ale som dost zvedavy a hlavne som zvedavy ci to vobec ustoji ten napor.
Napísať odpoveď