Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz napísal:dovod je jedine ten, ze nemienim klesnut AZ TAK ..... :-P proste sa snazim si drzat aku taku uroven . . . :) :)
Nemieniš klesnúť AŽ TAK? Čo si tým myslel? Máš nejaké hranice, na ktoré si dovolíš klesnúť? Resp. úroveň na ktorej musí dievča minimálne byť, aby si "zaslúžilo" Tvoju pozornosť?
qwerty-xyz napísal::) nemam sa s nimi o com rozpravat pokial sam uznam to ze nesplnaju hodnotu ktoru ja uznam za vhodnu nato aby som sa s nimi mohol bavit. :wink:
V tom prípade si veľmi povrchný. 50% to myslím ako urážku, nakoľko nemám povrchných ľudí rád, 50% to je konštatovanie Tvojej veľmi silnej charakterovej črty.
qwerty-xyz napísal:a ty si myslis co merco? ze ja ako chalepc sa musim bavit uplne rad a s chutou s kazdym dievcatom ktore existuje? napisem ti male tajomstvo NEMUSIM a vobec nemusim, kludne sa mozem rozpravat s kym ja chcem a s kym ja uznam za vhodne a pre mna vyhovujuce. To ze mam nejake podmienky a nejake nazory popripade kriteria je striktne moja vec. Ked sa niekto chce bavit s jezibabami a dievcatami ktore vyzeraju ako po oziareni prosim, ale ja sa s nimi bavit nebudem a seriem nazory ludi ktori si myslia zue som povrchny, proste bozajte ma v RIT. ja si urcujem s kym..... nikto iny mi to urcovat nikdy nebude.
Trpíš fixnou ideou, že sa Ti stále niekto snaží nanútiť s kým sa máš baviť a s kým nie. Úprimne, každý Ti serie na to s kým sa bavíš a s kým nie. Je to (ako si napísal) Tvoja vec. Pokiaľ svoj názor však takto velikášsky prezentuješ musíš rátať s feedbackom okolia (v tomto prípade od ostatných prispievateľov.) A že si o Tebe ľudia myslia, že si povrchný - nikto Ti to nechce vziať, no asi im dávaš dôvod si to myslieť. A poviem Ti jednu vec - S povrchným nahliadaním na ľudí v živote šťastie nikdy nenájdeš. Ber to ako radu. Alebo neber. Tvoja vec.
qwerty-xyz napísal:A MERCO ked nevies odhadnut svoju hodnotu voci ostatnym je to s tebou bieda.
každý má svoju hodnotu, ako ľudská bytosť. Avšak stavať hodnotu vlastného JA nad niekoho iného bez toho, aby som o ňom čokoľvek vedel? Niekto môže byť kX lepší človek ako ty a ty ho ohodnotíš na základe vzhľadu ako "nedosahujúceho Tvoj level"? Choď žiť do Indie! Tamojší kastový systém Ti bude naisto pochuti.
gogo956 napísal:mna na dievcati vzdy zaujimalo ci sa mi paci, ci je medzi nami vzajomna "chemia", ci dokazeme fungovat na podobnej vlnovej dlzke a pod. Ale nikdy som nepatral po tom ci je "mudra", pretoze keby bolo to pre mna priorita tak chodim s profesorom filozofie :D
A ohladom toho ci su niektore zeny skarede- mozno nie vyslovene ze skraty, ale neviem si osobne predstavit vztah s nejakou vyslovene ze tucnou "skrinou" a pod. , aby partnerka iba nebola skareda,
tak to je trochu malo, musi ma predsa silno pritahovat inac to cele nema vyznam. Chlapi aj zeny davaju velky doraz na vyzor svojho protejska, ale malokedy to aj priznaju.
Samozrejme, vždy to je o syntéze medzi krásou a inteligenciou. Darmo mi bude krásny, no dutý obal. Možno si to niekto vie predstaviť, no ja nie. A osobne si tiež neviem predstaviť vzťah so širokouhlou skriňou, avšak neodsúdim ju na základe toho, ako človeka! Človek dáva dôraz na fyzickú krásu, to áno, no existujú aj páry, čo vyzerajú, prepytujem, ako hroch a žirafa (no offence qwerty :D ) a sú spolu šťastní! Ľúbia sa a nedokážu jeden bez druhého existovať!
qwerty-xyz napísal:Pokial by sa dajme tomu pekna baba dobre kamaratila so skaredym chlapcom, tak tam moze vzniknut platonicky vztah. Tento pripad sa vacsinou zvladnut da
A nemusí to byť len platonický vzťah. Môže sa to rozvinúť vo veľké veci. Rovnako, ako druhý prípad, ktorý menuješ a nechce sa mi ho citovať. True story!
qwerty-xyz napísal:A ohladom inteligencie, by ste sa divili kolko peknych bab je inteligentnych, horsie je ze vacsina su karieristky, alebo materialistky, alebo prudko dominantne, ktore sa velmi tazko vyrovnavaju s tym ked im pri mne spadne ego (ked mam naladu nie je problem zhodit akekolvek dievca) :D :D :D --- a ja malokedy zacnem prvy, vacsinou ony prve rypnu lebo u zvyknute na submisivneho blbecka. a to je u nich kamen urazu pri mne
Áno, existuje veľmi veľa pekných inteligentných dievčat! Veľmi veľa! A nemáš pravdu v tom, ako si ich zaradil. A veru, nemáš sa veľmi čím chváliť tým, že zhadzuješ ženy na počkanie, lebo Tvoje EGO je MAXXXED. Trošku menej vzťahovačnosti by si to žiadalo. Nie submisivity.
qwerty-xyz napísal:potrebujes preplesk? Ja nesom submisivny .... a ani blbecek.
Podľa tohoto si skôr riadne impulzívny MAXXED EGO ALPHA WANNABE Samec. Odporovať a stáť si za svojim názorom je jedna vec - v kultivovanej debate samozrejme. Druhá vec je zhodiť niekoho. To už kultivované nie je.
qwerty-xyz napísal:osobne taktiez poznam typy ako ty, lebo z otoh co tu pises usudzujem zep rave ty patris medzi submisivnych blbeckov, ktori brania slecny a je jedno ake za kazdu cenu a myslia si ze im tieto baby daju potom zatrtkat, sklamem ta, vo vacsine pripadov nedaju a ked daju tak si pravidla ucruju samy.
A ver mi, že pokiaľ niekto obraňuje ženy, tak nemusí byť submisívny blbeček, ale môže to byť niekto, kto obraňuje ženu kvôli hodnote akú žena ako taká má. Volá sa to prirodzená úcta ku žene, a.k.a. gentleman-stvo. Ty si skôr opačný protipól. Rozdeľuješ ženy podľa hodnoty, pričom svoju hodnotu považuješ za smerodajný benchmark bez toho, aby si reálne poznal tú ich. Your business.
qwerty-xyz napísal:Este nieco?
axxis napísal:a mohol by si mi opisat ako to vyzera ked si dievca rype do submisivneho blbecka?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

JIN ty beres strasne v zlom ked na axxisa vyletim, ale zacina on, vsimas si to aspon trochu??? :wink: Nie je tu kvoli nicomu inemu nez kvoli provokacii.

-- K teme prva podstatna vec. Nie som taky povrchny ako si myslis, nato vsak by sme spolu museli dlho kecat a musel by si videt vela veci, ktore by som ti nasledne chcel vysvetlit, staci chvilku pocuvat dostanes sa rychlo do obrazu, ja viem dost detailne popisat veci a ked je niekto so mnou aj mu ukazat ze si nevymyslam, --- oblubene tu na fore pic or didnt happen ... je u mna pravidlom, preto mam celkom obstojny archiv stale so sebou. (aj ked to je nic oproti PC)

-- DRUHA VEC ktoru napisal aj hojko. ---- nad povahou si nehonis. (sorry je to hnusne ale je to taka pravda ze az)

tretia --- ucta k zene ako takej o tom mi vraviet nemusis JIN, ale to sa tiez deli, preotze sa kopec krat stane ze prave zna vyciti ze ten gentleman je cestou, (ze je gentleman a chce byt slusny) a vyuzije jeho vlastne dobro voci zene proti nemu a zneuziva to vo vsetkom, horsie to potom vyzera ked je to dievca este aj skarede a protivne. mozes kludne nesuhlasit vedel by som ti par prikladov ukazat, ...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal:JIN ty beres strasne v zlom ked na axxisa vyletim, ale zacina on, vsimas si to aspon trochu??? :wink: Nie je tu kvoli nicomu inemu nez kvoli provokacii.
To nie je pravda, ja chcem len Tvoje dobro! Zacinat ci provokovat by som si jakziv nedovolil :zuby: ( keby Ti ludia na tomto fore slubovali nasilie tak casto ako mne daval by si si na tieto veci pozor tak ako ja )
Zlepsit Tvoj vztah so zenami, svetom a tak. Ale Ty si prilis velky traged na to aby si chapal aspon naznak srandy. To, ze oblubujes sedavanie v kute a tvarenie sa ako chlapik v prilohe koniec koncov nie je moj problem, ale Tvoj.
Ale poznam jeden velmi zaujimavy sociologicky experiment, ktory by si mohol vyskusat a uvidis ako dopadne. Az budes nabuduce v blizkosti nejakeho dievcata tak sa jej milo prihovor miesto toho aby si jej povedal, ze je to ohavna a protivna p*ca a mozno to povedie k zabavnemu rozhovoru. Ale ak si udrzis svoj sucasny fuck yall postoj tak sa necuduj, ze sa k Tebe dievcata spravaju ako k blbeckovi. Myslim, ze vacsina fora nema ziadny problem sa s nimi stotoznit.
Prílohy
both.jpg
qwerty-xyz

:D AXXIS preboha uz to pochop konecne ze chcem aby bola baba AJ peknaaaaa ....

:lol: okej, priznavam ten na prilohe sa tvari ako ja vacsinu casu ked mam svoje nalady. ale vedel by som najst aj lepsi obrazok co to vystihuje.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::D AXXIS preboha uz to pochop konecne ze chcem aby bola baba AJ peknaaaaa ....
No ved dobre, ale ked nie je pekna to este neznamena, ze sa k nej mas automaticky zacat spravat zle.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

on pisal ze k takym sa nesprava nijak, proste sa s nimi nebavi (je to troska divny pohlad na zivot ale co uz, kazdy podla seba)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...dobre qwerty, ale zober si to tak, že keby sa aj ostatní ľudia podľa zásady reciprocity tak správali k tebe, nemal by si asi žiadnych kamarátov (lebo by každý uvažoval spôsobom "jaký špatný, s tým sa nebudem baviť")...aj keď v podstate si myslím, že si na tom rovnako, ale z trochu iných dôvodov...mimochodom, čo bude s tým našim stretkom?...nájdeš si teda v nedeľu čas?...dúfam, že tentoraz to už nerzušíš...
qwerty-xyz

:) mal by som si, pripomen mi to este urcite v priebehu tyzdna, lebo schyzo sa este nevyjadril presne ako je to s nami a kosicami, :P a hlavne niektorymi nemenovanymi moderatormi..... ktori by mali ist tiez. Ja som vsak rozmyslal ci neznasilnime aj JIN-a ... z blavy to tak zase fatalne daleko ku nam nema ....

:) zatial vymysli nejaky program a aby som sa v noci moc nevracal domov, ....
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

qwerty a ked si budes snazit najst pracu a zamestnavatel bude zena, ktora bude totalne spatna, s ktorou by si sa totalne nebavil, budes sa snou na pohovore rozpravat a odpovedat jej na otazky alebo si povies ze series na taku pracu kde nie su pekni ludia? alebo co uz ak by si pracoval a dostanes sefku v zhruba tvojom veku, ktora bude tlsta a spatna - odides kvoli tomu z prace? alebo snou nebudes komunikovat?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz napísal:JIN ty beres strasne v zlom ked na axxisa vyletim, ale zacina on, vsimas si to aspon trochu??? :wink: Nie je tu kvoli nicomu inemu nez kvoli provokacii.

-- K teme prva podstatna vec. Nie som taky povrchny ako si myslis, nato vsak by sme spolu museli dlho kecat a musel by si videt vela veci, ktore by som ti nasledne chcel vysvetlit, staci chvilku pocuvat dostanes sa rychlo do obrazu, ja viem dost detailne popisat veci a ked je niekto so mnou aj mu ukazat ze si nevymyslam, --- oblubene tu na fore pic or didnt happen ... je u mna pravidlom, preto mam celkom obstojny archiv stale so sebou. (aj ked to je nic oproti PC)

-- DRUHA VEC ktoru napisal aj hojko. ---- nad povahou si nehonis. (sorry je to hnusne ale je to taka pravda ze az)

tretia --- ucta k zene ako takej o tom mi vraviet nemusis JIN, ale to sa tiez deli, preotze sa kopec krat stane ze prave zna vyciti ze ten gentleman je cestou, (ze je gentleman a chce byt slusny) a vyuzije jeho vlastne dobro voci zene proti nemu a zneuziva to vo vsetkom, horsie to potom vyzera ked je to dievca este aj skarede a protivne. mozes kludne nesuhlasit vedel by som ti par prikladov ukazat, ...
Prvá vec - je pravda, že Ťa zatiaľ súdim len podľa Tvojho vystupovania na fóre a IRL Ťa nepoznám. Reálne diskusia niekde pri VF by bodla.
Druhá vec - True, but...vzťah nie je iba o (seba)ukájaní.
Tretia vec - úcta ku žene - samozrejme. Keď je žena protivná, tak sa dá slušne poslať kadeľahšie. A je na chlapovi, aby sa nenechal zneužívať. Ak sa nechá využívať namargo toho, že je gentleman, tak nie je gentlemanom, ale trúbou!
qwerty-xyz napísal:Ja som vsak rozmyslal ci neznasilnime aj JIN-a ... z blavy to tak zase fatalne daleko ku nam nema ....
....čo sa to tu na mňa, kua, chystá?! :lol:
qwerty-xyz

jeffy, .... :) chces SS ku? ....

JIN --- dokopy nic, len rozmylsam ci stretnutie s grimom nespojime aj s tebou doslova a do pismena pri VF niekde kde by grim navrhol. Lenze grim je ocividne desne HORNY a to stretko vidim na absolutne nenechanie si vysvetlit hocico. Ale budem prijemne prekvapeny ked grim bude pocuvat stylom ze aj porozmysla nad mojou poziciou a nad tym co vravim. :P :P :P Napr ako ty.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

moze byt, posli
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Qwerty ty si akysi nadclovek ako cita. Pises o klesnuti a o tom, ze sa s vacsinou zien nemas o com porozperavat. Pripomina mi to slova jeden trubky s menom Zdena Studenkova, ktora sa pri rozhovore pana opytala, ci ma vysoku skolu, lebo ak nie, tak sa nemaju o com rozpravat a odisla. Preco sa aj ty stavis do tejto vsugerovanej nadpozicie a ozeras sa na ludi ako na blaznov, hoci oni su normalnymi a prave ty posobis ako blazon. Mas traumu z detstva voci zenam a asi nie len voci zenam alebo co ta privadza k tvojmu arogantnemu postoju?
qwerty-xyz

TEST, ---- odklanas sa od celej povodnej temy,..... :wink:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Neodklanam, praveze len reagujem na tvoj prispevok http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1743366#p1743366 :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty-xyz napísal:JIN --- dokopy nic, len rozmylsam ci stretnutie s grimom nespojime aj s tebou doslova a do pismena pri VF niekde kde by grim navrhol. Lenze grim je ocividne desne HORNY a to stretko vidim na absolutne nenechanie si vysvetlit hocico. Ale budem prijemne prekvapeny ked grim bude pocuvat stylom ze aj porozmysla nad mojou poziciou a nad tym co vravim. :P :P :P Napr ako ty.
...keby sa jinovi chcelo, tak kludne...doriešime v téme o stretku (alebo cez SS)...

...qwerty, včera som ťa v jednej téme požiadal, aby si popísal jednotlívé zvieracie katégorie dievčat, lenže som nestihol odpovedať na tvoj názor, že až na stretku...možno to bude viacerých zaujímať, tak to môžeš napísať sem...

http://www.hojko.com/post1746757.html#p1746757
qwerty-xyz

no ostatnym to vysvetlovat nemusim, myslim ze moj mobil bude obsahovat zaklad ako zirafy, sem tam sa najde antilopa, dracice by sa tiez mali najst, pumy a levice to pohladam, to si nie som isty ci drzim v telefone, hrocha mam vzdy aspon jedneho, pre porovnavanie, ...... :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:no ostatnym to vysvetlovat nemusim, myslim ze moj mobil bude obsahovat zaklad ako zirafy, sem tam sa najde antilopa, dracice by sa tiez mali najst, pumy a levice to pohladam, to si nie som isty ci drzim v telefone, hrocha mam vzdy aspon jedneho, pre porovnavanie, ...... :D
kolko sudnych zakazov priblizenia si uz dostal?

keby som bol dievca a Ty si ma fotis tak by som mal strach
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

on tie fotky ma vacsinou stiahnute z FB a tak, pravdaze ich on vsetky nefotil :lol: aj ked bol by to zaujimavy pohlad pozerat sa jak niekoho tak spehuje a foti :D
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

V lete bezne vidim na namesti sediet fotografov s tymi velkymi a dlhymi fotoaparatmi co cvakaju zeny v minisuknach,krataskoch, satach alebo inak sporoodete. Ak to foti na vzdialenost 50 metrov,tak si to zena ani nevsimne, najma ak ju foti od zadu ako jej presvitaju nohavicky cez biele saty.
Napísať odpoveď