qwerty-xyz napísal:dovod je jedine ten, ze nemienim klesnut AZ TAK .....

proste sa snazim si drzat aku taku uroven . . .

Nemieniš klesnúť AŽ TAK? Čo si tým myslel? Máš nejaké hranice, na ktoré si dovolíš klesnúť? Resp. úroveň na ktorej musí dievča minimálne byť, aby si "zaslúžilo" Tvoju pozornosť?
qwerty-xyz napísal:
nemam sa s nimi o com rozpravat pokial sam uznam to ze nesplnaju hodnotu ktoru ja uznam za vhodnu nato aby som sa s nimi mohol bavit.

V tom prípade si veľmi povrchný. 50% to myslím ako urážku, nakoľko nemám povrchných ľudí rád, 50% to je konštatovanie Tvojej veľmi silnej charakterovej črty.
qwerty-xyz napísal:a ty si myslis co merco? ze ja ako chalepc sa musim bavit uplne rad a s chutou s kazdym dievcatom ktore existuje? napisem ti male tajomstvo NEMUSIM a vobec nemusim, kludne sa mozem rozpravat s kym ja chcem a s kym ja uznam za vhodne a pre mna vyhovujuce. To ze mam nejake podmienky a nejake nazory popripade kriteria je striktne moja vec. Ked sa niekto chce bavit s jezibabami a dievcatami ktore vyzeraju ako po oziareni prosim, ale ja sa s nimi bavit nebudem a seriem nazory ludi ktori si myslia zue som povrchny, proste bozajte ma v RIT. ja si urcujem s kym..... nikto iny mi to urcovat nikdy nebude.
Trpíš fixnou ideou, že sa Ti stále niekto snaží nanútiť s kým sa máš baviť a s kým nie. Úprimne, každý Ti serie na to s kým sa bavíš a s kým nie. Je to (ako si napísal) Tvoja vec. Pokiaľ svoj názor však takto velikášsky prezentuješ musíš rátať s feedbackom okolia (v tomto prípade od ostatných prispievateľov.) A že si o Tebe ľudia myslia, že si povrchný - nikto Ti to nechce vziať, no asi im dávaš dôvod si to myslieť. A poviem Ti jednu vec -
S povrchným nahliadaním na ľudí v živote šťastie nikdy nenájdeš. Ber to ako radu. Alebo neber. Tvoja vec.
qwerty-xyz napísal:A MERCO ked nevies odhadnut svoju hodnotu voci ostatnym je to s tebou bieda.
každý má svoju hodnotu, ako ľudská bytosť. Avšak stavať hodnotu vlastného JA nad niekoho iného bez toho, aby som o ňom čokoľvek vedel? Niekto môže byť kX lepší človek ako ty a ty ho ohodnotíš na základe vzhľadu ako "nedosahujúceho Tvoj level"? Choď žiť do Indie! Tamojší kastový systém Ti bude naisto pochuti.
gogo956 napísal:mna na dievcati vzdy zaujimalo ci sa mi paci, ci je medzi nami vzajomna "chemia", ci dokazeme fungovat na podobnej vlnovej dlzke a pod. Ale nikdy som nepatral po tom ci je "mudra", pretoze keby bolo to pre mna priorita tak chodim s profesorom filozofie

A ohladom toho ci su niektore zeny skarede- mozno nie vyslovene ze skraty, ale neviem si osobne predstavit vztah s nejakou vyslovene ze tucnou "skrinou" a pod. , aby partnerka iba nebola skareda,
tak to je trochu malo, musi ma predsa silno pritahovat inac to cele nema vyznam. Chlapi aj zeny davaju velky doraz na vyzor svojho protejska, ale malokedy to aj priznaju.
Samozrejme, vždy to je o syntéze medzi krásou a inteligenciou. Darmo mi bude krásny, no dutý obal. Možno si to niekto vie predstaviť, no ja nie. A osobne si tiež neviem predstaviť vzťah so širokouhlou skriňou, avšak neodsúdim ju na základe toho, ako človeka! Človek dáva dôraz na fyzickú krásu, to áno, no existujú aj páry, čo vyzerajú, prepytujem, ako hroch a žirafa (no offence qwerty

) a sú spolu šťastní! Ľúbia sa a nedokážu jeden bez druhého existovať!
qwerty-xyz napísal:Pokial by sa dajme tomu pekna baba dobre kamaratila so skaredym chlapcom, tak tam moze vzniknut platonicky vztah. Tento pripad sa vacsinou zvladnut da
A nemusí to byť
len platonický vzťah. Môže sa to rozvinúť vo veľké veci. Rovnako, ako druhý prípad, ktorý menuješ a nechce sa mi ho citovať. True story!
qwerty-xyz napísal:A ohladom inteligencie, by ste sa divili kolko peknych bab je inteligentnych, horsie je ze vacsina su karieristky, alebo materialistky, alebo prudko dominantne, ktore sa velmi tazko vyrovnavaju s tym ked im pri mne spadne ego (ked mam naladu nie je problem zhodit akekolvek dievca)

--- a ja malokedy zacnem prvy, vacsinou ony prve rypnu lebo u zvyknute na submisivneho blbecka. a to je u nich kamen urazu pri mne
Áno, existuje veľmi veľa pekných inteligentných dievčat! Veľmi veľa! A nemáš pravdu v tom, ako si ich zaradil. A veru, nemáš sa veľmi čím chváliť tým, že zhadzuješ ženy na počkanie, lebo Tvoje EGO je MAXXXED. Trošku menej vzťahovačnosti by si to žiadalo. Nie submisivity.
qwerty-xyz napísal:potrebujes preplesk? Ja nesom submisivny .... a ani blbecek.
Podľa tohoto si skôr riadne impulzívny MAXXED EGO ALPHA WANNABE Samec. Odporovať a stáť si za svojim názorom je jedna vec - v kultivovanej debate samozrejme. Druhá vec je zhodiť niekoho. To už kultivované nie je.
qwerty-xyz napísal:osobne taktiez poznam typy ako ty, lebo z otoh co tu pises usudzujem zep rave ty patris medzi submisivnych blbeckov, ktori brania slecny a je jedno ake za kazdu cenu a myslia si ze im tieto baby daju potom zatrtkat, sklamem ta, vo vacsine pripadov nedaju a ked daju tak si pravidla ucruju samy.
A ver mi, že pokiaľ niekto obraňuje ženy, tak nemusí byť submisívny blbeček, ale môže to byť niekto, kto obraňuje ženu kvôli hodnote akú žena ako taká má. Volá sa to prirodzená úcta ku žene, a.k.a. gentleman-stvo. Ty si skôr opačný protipól. Rozdeľuješ ženy podľa hodnoty, pričom svoju hodnotu považuješ za smerodajný benchmark bez toho, aby si reálne poznal tú ich. Your business.
qwerty-xyz napísal:Este nieco?
axxis napísal:a mohol by si mi opisat ako to vyzera ked si dievca rype do submisivneho blbecka?