Nazdar borci, vy co mate doma USB huby mi urcite budete vediet poradit. K svojmu NTB chcem kupit USB hub, postacuje mi 4portovy. Do 4 portov chcem napojit klavesnicu, scaner, laserovu tlaciaren a USB zvukovku Creative X-fi. Chcem sa opytat ci mi USB hub bez dodatocneho externeho zdroja potiahne tieto 4 periferie sucasne alebo musis siahnut po niecom co je napajane zo siete. Objednal som jeden lacnejsi USB hub z ebay-u ( http://www.ebay.co.uk/itm/4-Port-Mini-U ... 20b80e26c5 )a ten nezvladol ani klavesnicu so scannerom (moze to byt aj tym ze to bol lacny shit a celkove prevedenie vyzeralo biedne)
Dakujem za kazdy post.
USB hub
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: USB hub
Rozhodne s napájaním. 1 hub utiahne 2 zariadenia ešte ako tak ale 4 zariadenia je moc. Všetky normálne kvalitnejšie huby sa predávajú so sieťovým adaptérom.
Napr taký Roccat apuri (ale to nie je len hub).
Napr taký Roccat apuri (ale to nie je len hub).
Re: USB hub
Vsetko zavisi od zakladnej dosky a pouzitych zariadeni. Od zakladnej dosky preto, lebo ta moze obmedzovat prud v usb porte a napriklad 2.5" externy disk nedokaze rozbehnut a potrebuje paralelne pripojit aj druhy konektor.
A od pouzitych zariadeni preto, lebo ked su energeticky nenarocne, tak mozu byt pokojne zapojene aj 4 naraz. Ja pouzivam USB hub standardne na mys a klavesnicu, ale nema problem fungovat aj s pripojenym joystickom (bez FF) a mobilnym telefonom.
To spominam len pre uplnost aby bolo jasne, ze nerozhoduje pocet zariadeni, ale ich druh.
K teme: minimalne kvoli tej zvukovke ti to podla mna urcite nepojde v spojeni s dalsimi zariadeniami a bez dodatocneho napajania. Problemom moze byt aj scanner.
A od pouzitych zariadeni preto, lebo ked su energeticky nenarocne, tak mozu byt pokojne zapojene aj 4 naraz. Ja pouzivam USB hub standardne na mys a klavesnicu, ale nema problem fungovat aj s pripojenym joystickom (bez FF) a mobilnym telefonom.
To spominam len pre uplnost aby bolo jasne, ze nerozhoduje pocet zariadeni, ale ich druh.
K teme: minimalne kvoli tej zvukovke ti to podla mna urcite nepojde v spojeni s dalsimi zariadeniami a bez dodatocneho napajania. Problemom moze byt aj scanner.