USB hub

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

USB hub

Príspevok od používateľa Juicy »

Nazdar borci, vy co mate doma USB huby mi urcite budete vediet poradit. K svojmu NTB chcem kupit USB hub, postacuje mi 4portovy. Do 4 portov chcem napojit klavesnicu, scaner, laserovu tlaciaren a USB zvukovku Creative X-fi. Chcem sa opytat ci mi USB hub bez dodatocneho externeho zdroja potiahne tieto 4 periferie sucasne alebo musis siahnut po niecom co je napajane zo siete. Objednal som jeden lacnejsi USB hub z ebay-u ( http://www.ebay.co.uk/itm/4-Port-Mini-U ... 20b80e26c5 )a ten nezvladol ani klavesnicu so scannerom (moze to byt aj tym ze to bol lacny shit a celkove prevedenie vyzeralo biedne)
Dakujem za kazdy post.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: USB hub

Príspevok od používateľa Michaelo »

Rozhodne s napájaním. 1 hub utiahne 2 zariadenia ešte ako tak ale 4 zariadenia je moc. Všetky normálne kvalitnejšie huby sa predávajú so sieťovým adaptérom.

Napr taký Roccat apuri (ale to nie je len hub).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: USB hub

Príspevok od používateľa Gothar »

Vsetko zavisi od zakladnej dosky a pouzitych zariadeni. Od zakladnej dosky preto, lebo ta moze obmedzovat prud v usb porte a napriklad 2.5" externy disk nedokaze rozbehnut a potrebuje paralelne pripojit aj druhy konektor.
A od pouzitych zariadeni preto, lebo ked su energeticky nenarocne, tak mozu byt pokojne zapojene aj 4 naraz. Ja pouzivam USB hub standardne na mys a klavesnicu, ale nema problem fungovat aj s pripojenym joystickom (bez FF) a mobilnym telefonom.
To spominam len pre uplnost aby bolo jasne, ze nerozhoduje pocet zariadeni, ale ich druh.
K teme: minimalne kvoli tej zvukovke ti to podla mna urcite nepojde v spojeni s dalsimi zariadeniami a bez dodatocneho napajania. Problemom moze byt aj scanner.
Napísať odpoveď