BattleField 3
Re: BattleField 3
nj, ja som dneska hral na serveri s typkom ktory s tym mAA daval killy cez celu mapu. Na Firestorme stal na ich letisku a daval ma ked som lietal nad mojim vlastnym. Phreakin epic.
//pri join serveri mi spustilo kampan.. yes
//pri join serveri mi spustilo kampan.. yes
Na upokojenie jedno video:
Ako si nastaviť zvuk, keď mám 5.1 repráky? Dať si v hre Domáce kino či HiFi?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak toto je dobre kruté =D
Sa musel poriadne nudiť.
HiFi. Takt to mám ja aj na BC2 (podľa jedného návodu na BC2 aby mi šlo 5.1).
Sa musel poriadne nudiť.
HiFi. Takt to mám ja aj na BC2 (podľa jedného návodu na BC2 aby mi šlo 5.1).
Skus a uvidis, mas dve moznosti a ides sa tu pytat? Uz si to davno mohol mat otestovane.SiS napísal:Ako si nastaviť zvuk, keď mám 5.1 repráky? Dať si v hre Domáce kino či HiFi?
Domace kino a vypni si Pokrocile Stereo.SiS napísal:Ako si nastaviť zvuk, keď mám 5.1 repráky? Dať si v hre Domáce kino či HiFi?
Jezis war tapes nie. To len zabije dynamiku a vsetko hraje rovnako nahlas. Ziadna dynamika, len to hraje hlasnejsie a je jedno ci je zvuk daleko alebo nie. Bud Hi-Fi alebo domace kino. Ale skor to HIFI
Mne velmi pomohlo ked som nastavil kvalitu vo Windowse. (vid. obrazok)
Predtym to hralo biedne ale teraz sa uz rozpadava dom ked zapnem hru.
-
Anubis-artS
Light Expert
aj vam to stale zamrza ? .. po tomto update, sa to neda hrat bez zamrznutia ani 10 minut ... pred updatom vsetko v pohode
-
xH4wK
Nevies ci to pomaha aj pri zvukovkach ako creative x-fi ? Podla mna by nemalo mat vplyv na zvuk z tychto zvukoviek tam by mal ist automaticky najkvalitnejsi nie ?rochedo napísal:Mne velmi pomohlo ked som nastavil kvalitu vo Windowse. (vid. obrazok)
Neviem presne, ale tiez nemam najhorsiu zvukovku. Mam Audigy Platinum 2. 
ked sme pri zvuku tak mne sa obcas stane ze mi zvuky vypne uplne, potom pocujem len dake blbosti ako vlastnu strelbu, nepocujem nic ine..
-
Anubis-artS
Light Expert
zbytočne som vyhodil 40e za hru ktorá nefunguje ... priemernú dobu hrania po update mam 3 minutý, potom to zamrzne, už ma to aj prestalo baviť ... radšej mali odložiť vydanie o 2 mesiace, ako dať vonku hru ktorá je ešte nedorobená ... 
Nemas nahodou zapnutu cestinu?
-
Anubis-artS
Light Expert
mám, to v tom je problém ? ... hladal som že kde by som to zmenil, ale nenašil som to nikde ... to musim preinštalovať celú hru ? či som slepec ?GothaR napísal:Nemas nahodou zapnutu cestinu?
-
Hotwire
Addict
no toto, ja to mam defaultne v anglictine ani som nevedel ze sa to da niekde zmenit na cestinu
ale ani si to menit asi nemienim
Bohuzial sa to da zmenit iba pri instalacii. Ale vsetko nasvedcuje tomu, ze je problem prave v cestine, kedze nam s anglickymi verziami to funguje bez problemov.
-
hojko
Site Admin
You were disconnected from EA Online - za to su nejake bonusove body alebo preco to v jednej tretine serverov padne??? 
Tak s tymto som sa stretol vcera asi na 4 serveroch z 5 proste Disconnecty pred koncom kola a ziadne body za odohrate kolo... Totalny trapas ten patch !hojko napísal:You were disconnected from EA Online - za to su nejake bonusove body alebo preco to v jednej tretine serverov padne???