Samovolne otvaranie CD-ROM
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Samovolne otvaranie CD-ROM
Takmer pri kazdom zapnuti PC sa mi samovolne otvara mechanika. Niekedy sa otvori raz, vcera to bolo aspon 7x po sebe. Ale vzdy len pri zapnuti PC. Na truc som do nej vlozil CD a potom sa uz neotvarala. Virusom to byt nemoze, precistil som PC vsetkym moznym, nic nehlasilo. Jedine rozumne vysvetlenie mi pride vada niekde v procesoch, pripadne v registroch, lenze tam uz moje schopnosti nesiahaju, tak vas chcem poprosit o nejaku radu. Dakujem
-
Outsider
Star
Re: Samovolne otvaranie CD-ROM
Taku mrchu nepoddajnu by som vymenil za novu ak sa jedna o starsi model. Mechaniky sa teraz predavju skoro zadarmo. Vyhni sa tym za 25 €+- hucia jak triskovy motor teda ak budes chcet kupit novu.
Tak tak, určite kúp novu. Kúpiš to dnes za par eur. Mám s týmto skúsenosť a aj kamarátovi sa to už stalo. Chodenie po obchodoch, servisoch...
rada
kúp novú, mechaniky dnes nikto neopravuje, pretože to je dajaka chyba, v mechanike, ktora sa im neoplati ani opravovat. Ak mas v zaruke tak hodia do kosa a daju aj tak novu.
Asi tolko
Asi tolko
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Buď ti nabieha po spúšťaní script na otváranie mechaniky alebo sa ti len jednoducho "vykoľajilo" lanko na vysúvanie a zasúvanie. PRi tom, ako sa otvára to silnejšie zavri a viac by sa ti to nemalo otvoriť, pre toto kupovať novú mechaniku
.
Ano ale môže to byť aj niečo iné, no nech skúsi rozobrať a uvidí