sluchádlá - počúvanie hudby do 30€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jackoff8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

sluchádlá - počúvanie hudby do 30€

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Potreboval by som poradiť s výberom slúchadiel, ideálne by bolo, ak by boli do 30€, kupujem ich z toho dôvodu, že mám notebook a ten zvuk z integrovaných reprákov za moc nestojí, bol by som rád ak by ste mi odporúčali náhlavné slúchadlá, pretože pri počúvaní hudby som vždy pri notebooku a sedím, nepotrebujem žiadny špeciálny tvar, náhlavné preto, aby mi nepadali z uší. Nechcem aby mali mikrofón. Neviem ako je to v súčasnosti so značkami, mohli by ste mi napísať skúsenosti, ja som vždy počúval pozitíva na značky Koss a Sennheiser.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: sluchádlá - počúvanie hudby do 30€

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Uzavrete alebo otvorene? Otvorene hraju aj smerom do okolia, tak či nebudeš niekoho rušiť.

Z otvorenych AKG K514, Beyerdynamic DT 131, Koss Porta Pro, Sennheiser z uzavretych napr. Audio-Technica ATH-T200, beyerdynamic DT 231 Pro, AKG K 77.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ak by si chcel externé repro a nie slúchadlá nerozmýšľal si nad X-mini MAX ? Mám verziu I aj II a hrajú naozaj veľmi dobre ;)
Prikladám video ktoré som robil minulé leto na liečení a dobehli sestričky z druhého konca chodby nech to dám tichšie (nemal som to na max, len niekde v polke).

http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... ni-max-ii/
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neviem ci je to taka dobra pesnicka alebo fakt take dobre repro, ale netreba zabudat ze on to chce k NB, takze prenasat so sebou NB + tolko kusov repro + tolko kablov co tam je vidno nie je velmi ergonomicke
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

To tie reproduktory sú také výkonné ;)

No tamto sú dve verzie. Za 35€ dostaneš len 2 KS a ver mi že sú malé (ale naozaj výkonné). Vojdú sa ti do dlane a máš k nim vrecko do ktorého v pohode vojdú aj s káblom (je tam len jeden cez ktorý sa nabíjajú a aj hrajú).
Ja ich takto nosím aj s mobilom a je to v pohode. Tá nové verzia je väčšia ale v pohode vojde do vrecka od mikiny či do tašky k booku ;)

Edit kvôli K-
Ak by si si to poriadne prečítal, tak by si mi K- nedal lebo povedal dôvod "nestačia mi integrované reproduktory v noteboku". Takže či už slúchadlá alebo výkonnejšie reproduktory má úplne jedno.
Ak by napísal že chce slúchadlá lebo otravuje niekoho mimo, tak poradím slúchadlá. Takže sa aspoň podpíš a daj K- sám sebe.

Toto ich máš aj s káblom. Ak ich skladáš tak sa k sebe magnetom spoja zadnou (plochou) stranou. A pre lepšie bassy sa otvárajú (takže zložené sú ešte menšie ako na videu).
Prílohy
x-mini-max2-review-cable.jpg
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Nejde o to prenášanie, k notebooku tie slúchadlá chcem kvôli tomu slabému zvuku, ktoré vydávajú tie sériové repro. Hudbu počúvam len doma, nepočúvam ju keď som mimo domovu, čiže o prenášanie mi nejde, ale aj tak, repráky nechcem. Chcem slúchadlá, bolo by dobré ak by boli uzavrené, aby som počul všetko iba ja.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Kvalita zvuku zo sluchadiel bude niekde uplne inde ako z tych repro.
Ryan Giggs napísal:Audio-Technica ATH-T200, beyerdynamic DT 231 Pro, AKG K 77.
Napísať odpoveď