sluchádlá - počúvanie hudby do 30€
sluchádlá - počúvanie hudby do 30€
Potreboval by som poradiť s výberom slúchadiel, ideálne by bolo, ak by boli do 30€, kupujem ich z toho dôvodu, že mám notebook a ten zvuk z integrovaných reprákov za moc nestojí, bol by som rád ak by ste mi odporúčali náhlavné slúchadlá, pretože pri počúvaní hudby som vždy pri notebooku a sedím, nepotrebujem žiadny špeciálny tvar, náhlavné preto, aby mi nepadali z uší. Nechcem aby mali mikrofón. Neviem ako je to v súčasnosti so značkami, mohli by ste mi napísať skúsenosti, ja som vždy počúval pozitíva na značky Koss a Sennheiser.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: sluchádlá - počúvanie hudby do 30€
Uzavrete alebo otvorene? Otvorene hraju aj smerom do okolia, tak či nebudeš niekoho rušiť.
Z otvorenych AKG K514, Beyerdynamic DT 131, Koss Porta Pro, Sennheiser z uzavretych napr. Audio-Technica ATH-T200, beyerdynamic DT 231 Pro, AKG K 77.
Z otvorenych AKG K514, Beyerdynamic DT 131, Koss Porta Pro, Sennheiser z uzavretych napr. Audio-Technica ATH-T200, beyerdynamic DT 231 Pro, AKG K 77.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak by si chcel externé repro a nie slúchadlá nerozmýšľal si nad X-mini MAX ? Mám verziu I aj II a hrajú naozaj veľmi dobre 
Prikladám video ktoré som robil minulé leto na liečení a dobehli sestričky z druhého konca chodby nech to dám tichšie (nemal som to na max, len niekde v polke).
http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... ni-max-ii/
Prikladám video ktoré som robil minulé leto na liečení a dobehli sestričky z druhého konca chodby nech to dám tichšie (nemal som to na max, len niekde v polke).
http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... ni-max-ii/
neviem ci je to taka dobra pesnicka alebo fakt take dobre repro, ale netreba zabudat ze on to chce k NB, takze prenasat so sebou NB + tolko kusov repro + tolko kablov co tam je vidno nie je velmi ergonomicke
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To tie reproduktory sú také výkonné 
No tamto sú dve verzie. Za 35€ dostaneš len 2 KS a ver mi že sú malé (ale naozaj výkonné). Vojdú sa ti do dlane a máš k nim vrecko do ktorého v pohode vojdú aj s káblom (je tam len jeden cez ktorý sa nabíjajú a aj hrajú).
Ja ich takto nosím aj s mobilom a je to v pohode. Tá nové verzia je väčšia ale v pohode vojde do vrecka od mikiny či do tašky k booku
Edit kvôli K-
Ak by si si to poriadne prečítal, tak by si mi K- nedal lebo povedal dôvod "nestačia mi integrované reproduktory v noteboku". Takže či už slúchadlá alebo výkonnejšie reproduktory má úplne jedno.
Ak by napísal že chce slúchadlá lebo otravuje niekoho mimo, tak poradím slúchadlá. Takže sa aspoň podpíš a daj K- sám sebe.
Toto ich máš aj s káblom. Ak ich skladáš tak sa k sebe magnetom spoja zadnou (plochou) stranou. A pre lepšie bassy sa otvárajú (takže zložené sú ešte menšie ako na videu).
No tamto sú dve verzie. Za 35€ dostaneš len 2 KS a ver mi že sú malé (ale naozaj výkonné). Vojdú sa ti do dlane a máš k nim vrecko do ktorého v pohode vojdú aj s káblom (je tam len jeden cez ktorý sa nabíjajú a aj hrajú).
Ja ich takto nosím aj s mobilom a je to v pohode. Tá nové verzia je väčšia ale v pohode vojde do vrecka od mikiny či do tašky k booku
Edit kvôli K-
Ak by si si to poriadne prečítal, tak by si mi K- nedal lebo povedal dôvod "nestačia mi integrované reproduktory v noteboku". Takže či už slúchadlá alebo výkonnejšie reproduktory má úplne jedno.
Ak by napísal že chce slúchadlá lebo otravuje niekoho mimo, tak poradím slúchadlá. Takže sa aspoň podpíš a daj K- sám sebe.
Toto ich máš aj s káblom. Ak ich skladáš tak sa k sebe magnetom spoja zadnou (plochou) stranou. A pre lepšie bassy sa otvárajú (takže zložené sú ešte menšie ako na videu).
Nejde o to prenášanie, k notebooku tie slúchadlá chcem kvôli tomu slabému zvuku, ktoré vydávajú tie sériové repro. Hudbu počúvam len doma, nepočúvam ju keď som mimo domovu, čiže o prenášanie mi nejde, ale aj tak, repráky nechcem. Chcem slúchadlá, bolo by dobré ak by boli uzavrené, aby som počul všetko iba ja.
-
Ryan Giggs
VIP
Kvalita zvuku zo sluchadiel bude niekde uplne inde ako z tych repro.
Ryan Giggs napísal:Audio-Technica ATH-T200, beyerdynamic DT 231 Pro, AKG K 77.