Batman Arkham Asylum
Re: Batman Arkham Asylum
Čože? ;DDD
Ja som nič nepísal, však chodím podľa návodu, nechápem o akých bug-och píšeš. Mal som jeden bug ale ten som vyriešil tým, že som sa musel vrátiť s5 po ceste a urobiť to čo som neurobil, a potom to už šlapalo, o žiadny bug nejde.
Ja som nič nepísal, však chodím podľa návodu, nechápem o akých bug-och píšeš. Mal som jeden bug ale ten som vyriešil tým, že som sa musel vrátiť s5 po ceste a urobiť to čo som neurobil, a potom to už šlapalo, o žiadny bug nejde.
viete mi prosim poradit jak tam mam dat ten patch? ked to nakopirujem tam kde crack tak mi nejde spustit hra a musim ju preinstalovat 
-
Royalflush
Guru wannabe
Môže mi niekto vysvetliť, ako ''vystrelím'' ten Explosive Gel ?
Mne tam vypisuje že press 2 to select explosive gel a potom mam stlačiť right mouse button, lenže keď ho stlačím tak akurát udriem a nevytrelím nič.
Mne tam vypisuje že press 2 to select explosive gel a potom mam stlačiť right mouse button, lenže keď ho stlačím tak akurát udriem a nevytrelím nič.
-
palciii
viem ze tam musis stlacit naraz dva tlacitka mysi akurat neviem ktoreteraz
skus stredne a prave
Zacina to od 5:45
Skus podrzat a potom lavym aplikovat gel.
-
Royalflush
Guru wannabe
Aha už viem kde je problém, ja sice stlačím 2, ale on ten gel nevybere... nevie niekto čo s tým?
Nevíte někdo jak na ten problém v botanické zahradě, kdy se nejde zaháknout a vylézt do té šachty? Terč je pořád zaškrtnutý. Zkoušel jsem už hodně cracků, ale žádný nepomohl, a nechci začínat hru odznova, když už jsem na 32% a ani nemám jistotu, že to bude fungovat.. prosim rychlou odpověď
-
lekoklatik
VIP
Tu pomôže jedine originál. Mal som rovnaký problém. Mimoto na tomto fóre sa warez nerieši.
Batman bol na steame v posledných mesiacoch v zľave pod 10eur. To je za takúto podarenú hru akoby zadarmo.
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2011, 19:29)
Zdieľajte, "lajkujte" > http://www.facebook.com/OnLive
"Pokud do 6.září dosáhne fanstránka OnLive 45000 fanoušků, můžete se těšit na Batman: Arkham Asylum za dolar."
zdroj: tiscali
Batman bol na steame v posledných mesiacoch v zľave pod 10eur. To je za takúto podarenú hru akoby zadarmo.
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2011, 19:29)
Zdieľajte, "lajkujte" > http://www.facebook.com/OnLive
"Pokud do 6.září dosáhne fanstránka OnLive 45000 fanoušků, můžete se těšit na Batman: Arkham Asylum za dolar."
zdroj: tiscali
Zacal som to hrat od zaciatku a uz to hrajem druhy den. Predtym som to mal rozohrate na konzole no nikdy som to nedokoncil a konzolu som predal.
Musim povedat ze takuto mega pecku som uz davno nehral. Batman-a som mal vzdy rad, no nikdy som z neho nebol nejako extra uneseny. Az kym som nepozrel Tamneho Rytiera. Takuto prepracovanu hru som uz davno nehral. Od Grafiky, cez zvuky, herecky vykon az po hratelnost a Riddlerovske hadanky u mna jednoznacne jedna z naj hier com som hral. Hodnotim to na 100% a to som iba v polke hry. Ziadne negativne veci som tam nenasiel. Povodne som to planoval hrat s gamepadom ale s klavesnicou a myskou nemam ziadny problem a ovladanie je dobre optimalizovane. Jednoznacne odporucam kazdemu vyskusat aj ked nieste na komiksy
Musim povedat ze takuto mega pecku som uz davno nehral. Batman-a som mal vzdy rad, no nikdy som z neho nebol nejako extra uneseny. Az kym som nepozrel Tamneho Rytiera. Takuto prepracovanu hru som uz davno nehral. Od Grafiky, cez zvuky, herecky vykon az po hratelnost a Riddlerovske hadanky u mna jednoznacne jedna z naj hier com som hral. Hodnotim to na 100% a to som iba v polke hry. Ziadne negativne veci som tam nenasiel. Povodne som to planoval hrat s gamepadom ale s klavesnicou a myskou nemam ziadny problem a ovladanie je dobre optimalizovane. Jednoznacne odporucam kazdemu vyskusat aj ked nieste na komiksy
rochedo: som rad, lebo som si to objednal na ps3 aj ked uprimne mal som v plane objednat arkham city ale nejako som si pomylil nazvy
ale tak neva aspon pojdem postupne, snad mi to sadne ako tebe.
kolegami mi to tu tiez vyspevuje ako je to dobre tak uvidime
kolegami mi to tu tiez vyspevuje ako je to dobre tak uvidime
Kedy to oficialne vychadza? Lebo mam to na steame dostal som to ku grafickej karte a nemozem stahnut
Arkham CITY vychadza zajtra:)
-
lekoklatik
VIP
Yep, zrejme si si pomýlil tému http://www.hojko.com/batman-arkham-city-t145311.html ^_^
Presne tak 
čawko ludia neviete prečo ked si zapnem v launchery physx tak mi hádže tento error ? neviem prečo mi tá kniznica chýba
-
lekoklatik
VIP
skusal si preinstalovat nvidia physx?
jasne to bolo to prve čo som spravil
ved je to tam aj napísane
ale proste nepomohlo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
odinštaluj physX, 3D vision, nvidia update a nvidia HD audio. Reštart. Odinštaluj ovládače nvidia. Reštartuj do núdzového režime, stiahni a nainštaluj driver sweeper 4.2 a prečisti od nvidie. Potom reštartuj a nabootuj normálne a nainštaluj Ovládače 301.42 WHQL. Pri inštalácií daj custom, vyber iba physX (ostatné neinštaluj) a zaškrtni clean install. Ked doinštaluje, reštart a hotovo
vyriešil som to inak stiahol som to .dll z netu a všetko šlape len kus mi nejdú tie riddler hádanky čo som pozeral lets play ta chlap všetko našiel atd a ja ani neviem kedy ich hladat kedy ni atd 
riddle znamena hadanka alebo rebus, dost blbo to znie ked napises "riddle hadanka" ... okrem toho, nauc sa normalne pisat, uz mi je z tvojich prispevkov zle. Co si myslel tymto? "... kedy ni atddetrox napísal:vyriešil som to inak stiahol som to .dll z netu a všetko šlape len kus mi nejdú tie riddler hádanky čo som pozeral lets play ta chlap všetko našiel atd a ja ani neviem kedy ich hladat kedy ni atd