Ja som proste reagoval na to, prečo to bola pre Židov ľúbivá ideológia.Bavime sa tu snad o faktoch alebo o tom ako to vidime my dvaja (viem ze ta nepresvedcim a ani mi o to nejde), tak sa nesnaz odbocovat.
No tak to sa potom pekne zvrtlo, keďže vraj Židia mali cez tento "spôsob" ovládnuť svet. A inak, celkovo mi to príde mimo: Židia boli a aj dnes sú prepojení s peniazmi, teda skôr s kapitalizmom, to je režim im vyhovujúci, nie nejaký komunizmus, ktorý hlása úplne niečo iné a má veľký potenciál na "vymknutie sa z rúk." Sám Marx kritizoval Židov za ich kapitalistické tendencie a praktiky, alebo ako si to nazveme.Ked mas nejaky plan, povedzem tu lupez co som sillmarilovi hovoril, tiez ti nemusi vyjst presne podla planu a moze sa to cele zvrtnut aj proti tebe.
Nedarí sa mi nájsť celkový počet Židov v tých rokoch.K tym 5% zidov som sa uz vyjadroval v predoslom prispevku.
Bola občianska vojna a bielogvardejci toto určite brali ako dobrú propagandu - aha, veď ten komunizmus, to je židovské dielo.Nie to vobec neni zaujimave, lebo uz staci byt spomenute slovo zid a je to hned antisemintiticke a tym pado msa to vobec nemoze brat do uvahy. Je to skor dokaz ignoracie, nic viac.
To ma vôbec nezaujíma, faktom je, že je proste miešanec Rusa a Žida a navyše nie je žid ako vyznávať judaizmu. Čiže ten "židovský prvok" je už úplne potlačený. (Samozrejme, pre mňa nič neznamená ani to, keby bol čistý žid).Zidovsky miesanec sa vzdy stava zidom, to som tu tusim niekde citoval z nejakych zidovskych zdrojov, ked najdem hodim to sem.
Aj Hitler bol akýsi štvrtinový Žid, aj viacerí nacisti mali niečo so Židmi (Heydrich) a teraz čo ? Usúdim z toho, že nacizmus bolo židovské sprisahanie ?