Aku pouzivate vonavku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
badboy007
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aku pouzivate vonavku?

Príspevok od používateľa badboy007 »

Nikto nevie???

Niekde som čítal, že existujú akési "nádobky", do kt. prestriekate parfum a máte ho viac prenosný. Neviete kde sa dajú také "nádobky" kúpiť?
A ako je to s tým prestriekávanim? Nebudú tam nejaké straty, prípadne znehodnotenie parfumu(z nádobky od parfumu ---> nádobky)?

//moja voňavka: Lacoste essential blue :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

badboy007: Uz to tu bolo v tejto teme riesenie, tie nadobky sa volaju flakon a daju sa kupit v lepsom pripade v drogerii alebo v predajni kozmetiky, ale musis mat stastie. Alebo si to objednaj cez internet, postaci ti 5ml nadobka, ktoru vopchas do vrecka a vydrzi par dni, je to velmi dobre do auta, do vrecka, do saka a podobne, pretoze to nezavadzia, parfem vonu drzi a hlavne to zabera malo miesta a je to lahucke. Sam to pouzivam obcas, trebars v aute. Ja som objednaval z flakony.sk, bral som tusim 5 a 10 (alebo 15) ml nadobku, takuto: http://www.flakony.sk/kabelkovy-flakon- ... -id-3.html
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Však som sa pýtal v predajni kozmetiky/drogérii a pani sa na mňa len tak čudne pozrela..Povedala, že o tom ešte nepočula :/ .
No..ide o to, že ako je to s tým prestriekávanim? Nebudú tam nejaké straty, prípadne znehodnotenie parfumu(z parfumu ---> flakónu)?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Je to maly flakon, takze tam das len trosku vonavky a minies ju v priebehu par dni, mozno nejaky ten tyzden, dva, tri...
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Oukej, tak potom paráda. Díky hojko :wink: .
Už som to objednal, som zvedavý kedy to dojde..
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

Caute chalani potrebujem taku radu kupil som si toaletnu vodu hugo boss 100ml za 35€ neveim ci je to male alebo vela podla mna vela, co vy nato?A hlavne sa chcem opytat ze na ktore miesto sa voniate?Je to taka trapna otazka ale tak tych 35€ chcem vyuzit efektivne :D striekate si parfem na telo ci na oblecenie, a kolko krat?Napr hladal som od hugo boss parfem, ale nasiel som iba toaletne vody, dost som pocul ze parfemy dlhe vydrzia ako toaletne, cize kde najdem parfemy hugo boss nie toaletky, a aky je vas oblubeny e shop na parfemy, dakujeeeem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

badboy007: Mne to doslo za par dni, nepamatam si presne, ale ked ratam, ze 1-2 dni trva len posta, tak mozno do max. 5 dni som to mal doma.

Element: Je to standardna cena, dokonca este prijatelna cena. Hugo robi prevazne toaletne vody, neviem, ci ma v ponuke aj parfem, treba pozriet na web s vonavkami a dozvies sa viac. Ja sa voniam klasicky na podpazusia a hrud/krk, cize standardne tak 1 strek vlavo, jeden vpravo a ked chcem vonat este viac, tak si hodim jeden aj na krk.
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Mate niekto skusenosti s tymto Hugom? :) http://www.parfums.sk/hugo-boss/hugo-bo ... etna-voda/

Dnes som bol v parfumerii, celkom sa mi pacil, len neviem aku ma vydrz. Doteraz som pouzival Calvina Kleina Eternity, ktora vydrzi v pohode aj cely den. Skusal som aj Eternity summer, ktora sa mi zdala este krajsia ako klasicka eternity.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Auruz: Tu CK mam teraz este tak na 10 pouziti, ale nezda sa mi, ze vydrzi cely den. Je pravda, ze ked si dam rano tricko, ktore som mal vcera vecer, tak to tricko stale vonia, ale co z toho, ked mam pocit, ze na tele to vyprcha za par hodin. S Hugom (vseobecne ako so znackou parfemov) mam len velmi dobre skusenosti a tak si myslim, ze aj tento bude tym, ktory dlho vydrzi, rovnako ako vsetky s ktorymi mam skusenost. Pozeral som na nete ako hodnotia tuto vonu, ale nikde este nebol zmysluplny komentar, takze asi skocim niekde a ovoniam to, potom si spravim radost na Vianoce.
Auruz
Medium Star
Medium Star

Tak cely den som zas nemyslel od 7 rana do 8 vecera :) Ale ked sa napriklad vratim zo skoly, tak to este stale citim, a kebyze idem potom neskor von tak si este strieknem 1-2x. A inak ty mas normal Eternity, alebo summer?

Ale skusim aj toho Huga ked ho chvalis.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

vonavku nepouzivam ziadnu, akurat tak vodu po holeni, ale jednu dobu som si daval nejaku ze
Udo Walz a bol som celkom spokojny
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Auruz: Normalnu Eternity. Huga chvalim ako znacku, pretoze mam skusenost s vonou No.6, ktora je moja oblubena vona, momentalne je medi top vonami vo Fannku a tak je to skor uz taka masovka, ktora sa najviac predava a vytraca sa potom originalita, ked to ma polovica Slovenska. Selection je tiez fajn vona, rovnako tak aj oranzova gulicka (pomarancova vona, nazov neviem, treba pozriet), zo zenskych je to XX (ci XY?), klasika Hugo Boss - Hugo Boss vona... Kazdemu vsak vonia nieco ine a preto je to najlepsie ovonat a vybrat si. V tejto teme padlo plno peknych voni, ktore mi sedia od roznych znaciek, takze si ich ak tak napis na papier a chod ovoniat.
Auruz
Medium Star
Medium Star

Ok dik za odpoved :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Sakra keby tie flakóny nevyzerali všetky až tak veľmi žensky. Mohli spraviť niečo viac unisex :D

Btw aký veľký je ten 15 ml strieborný?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Michaelo: Taky, aby sa tam vosiel objem 15ml. Na vysku je priblizne ako bankomatova karta.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

To viem že tam vojde 15 ml :D

A na šírku? Lebo ja tu mám pri sebe AB Dent spray do úst ktorý má 20 ml a na môj vkus je to naozaj veľké (vyššie ako bankomatová karta a do šírky je to presne polka bankomatovej karty).
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

aktuálne používam CK Ephoria Forbidden
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Na vianoce som dostal Armani Code :) . Celkom pekná vôňa, ale moja Lacoste Essential sa mi páči viac..
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Objednávate si niekto z netu testeri ? Pretoze mne su zbytocne pekne flakony a krabicky. Aku s nimi mate skusenost ? Nemalo by sa to vobec lisit od klasickej vone, ale chcem pocut nazor niekoho, kto ich pouziva.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Je to rovnake, akurat napis na flaske iny a nizsia cena.
Napísať odpoveď