STAR WARS : The Old Republic

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
TeaPack
Star
Star

Re: STAR WARS : The Old Republic

Príspevok od používateľa TeaPack »

No ano CST ue severo americky cas zase tolko uz pockam. Ja som hlavne zvedavy ako to urobili
Sova
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sova »

zajtra o piatej sa vidime ingame pani :-)
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

No tak to je uzasne. Spustim to raz hra mi zamrzne a teraz mi pise ze mam zle zadane heslo alebo email.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

No ja som to hral vcera cely cas od kedy to spustili do 2:00 :D mal som stastie ze som sa skoro dostal na server a ani ma z neho nekicklo :) prve dojmy z hry su jednoznacne pozitivne, grafika pekna, vsetky charaktery nahovorene, len je toho rozpravania niekedy az prilis, ked v dungu (flashpointe) pomaly viac kukate na rozhovory ako bojujete :D ale dodava to novy rozmer mmorpg :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mam otazku na tych co to hraju, je aj nazivo tak velmi zjavna ta strnulost bojov, alebo to neni az tak hrozne ako na videach?
R4D0813
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa R4D0813 »

Da sa este k tejto hre dostat beta key ? alebo ak ho nahodou niekto ma a nepouziva ho nemoze mi ho dat ? bol by som velmi vdacny
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Gratulujeme k získaniu vstupu do Beta testu MMORPG Star Wars: The Old Republic.

Váš registračný kód do beta testu: CCWG-45AM-7EZZ-374D

Od hrania očakávanej MMORPG vás delí niekoľko krokov:

1.) Kód musíte najneskôr do polnoci piatka (18. novembra) zaregistrovať na stránke http://www.swtor.com/redeembetacode (Registrácia vyžaduje účet na www.SWTOR.com. Ak ho nemáte, jeho vytvorenie je bezplatné) Ak to nestihnete, kód už nebude možné zaregistrovať.
2.) Inštrukcie, ako stiahnuť beta klienta, bude posielať každému zaregistrovanému beta testerovi BioWare najneskôr 7 dní pred začiatkom beta testu, ktorého presný dátum bude oznámený v najbližších dňoch.
3.) Beta test potrvá približne 4 dni od spustenia.
4.) Rozhodnúť sa, na ktorú stranu sa prikloniť. Svetlá alebo temná?
Za Republiku alebo Impérium!

---------------
kto prv pride ten prv berie :D nech sa paci
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

lol ved tych kodov na SWTOR je milion, na kazdej mmo stranke par tisic...ked si doteraz niekto nevedel zohnat kluc tak to snad ani nezapol pocitac....
btw. hram to od vcera a mne osobne sa to velmi paci, styl Q , prostredie, spracovanie, neviem ako to vyzera dalej ale zacinam trochu rozmyslat ze by som sa do tejto hry pustil aj po vydani ::)
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

SchYzo niesom si isty, ci to niekomu este vobec pomoze, kedze kluc trebalo aktivovat do 18.novembra (bod c.1)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skoda no, tak chcel som pomoct
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Po prvých šiestich hodinách vrelo odporúčam každému buď fanúšikovi star wars, alebo každému koho aspoň trošku bavilo WoWko a vie si to predstaviť so svetelnými mečmi :). Dal som level 10. Neviete aký je maximálny?
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

level 50 je maximum
rain3R
Star
Star

Tak som sa namotal že som začal rozmýšlať o tom že si to kúpim, ale cena je dosť vysoká. Je tu niekto kto kupuje?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Čiže teraz sa už do hry nejakou formou bety nedá dostať?
Markoff
Light Professional
Light Professional

Ja to asi kupujem ale nie hned po vydani... inac na mesacny poplatok sa da zarobit so 400 eurovym platom za menej ako jeden den, cize to az take drahe nieje :)
rain3R
Star
Star

Tak pokial s tým platom žiješ u rodičov a nemáš napríklad auto, tak to určite preteba drahé nieje :). Ja som však nepracujúci študent.
Markoff
Light Professional
Light Professional

rain3R napísal:Tak pokial s tým platom žiješ u rodičov a nemáš napríklad auto, tak to určite preteba drahé nieje :). Ja som však nepracujúci študent.
ja tiez :D inak za aku postavu hrate? ja mam maraudera lvl 15 a bounty huntera 13 a neviem sa rozhodnut ktoreho ist vo full verzii :roll:
rain3R
Star
Star

Každopádne ak sa spustí officálna verzia obe postavy sa ti zmažú. Takže záleží fakt natom ktorá ťa viac baví, ak sa už naozaj nevieš rozhodnúť tak sa opýtaj leadra svojej guildy/budúcej guildy čo viac treba, čoho je v tej guilde menej. Ja som hral jedi consulara, a plánoval som ísť ako healer (to ma najviac bavilo aj na wowku) ale keď som na lvli 10 zistil že keď pôjdem dmg build tak budem mať dual-wield lighsaber tak to bolo jasné že tomu neodolám. A tiež by som ten heal nevyužil, v bete....
Sova
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sova »

Inac ked niekto planuje kupit tu hru a chcel by byt hned po prvom napojeni sa na server v guilde a zatial ziadnu nemate, mohli by ste sa pripojit ku nam, nebudem tu postovat linky na guildu kedze neviem presne ako je to tu s pravidlami ale je nas zatial 20 a planujeme hrat za Imperium, hlavne zameranie na PVE ale hrame na PVP serveri :-) Viac info dam v sukromnej sprave, prijat do guildy este pred spustenim sa da uz len do 2.12 takze ak by mal niekto zaujem nevahajte a piste
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Sova napísal:Inac ked niekto planuje kupit tu hru a chcel by byt hned po prvom napojeni sa na server v guilde a zatial ziadnu nemate, mohli by ste sa pripojit ku nam, nebudem tu postovat linky na guildu kedze neviem presne ako je to tu s pravidlami ale je nas zatial 20 a planujeme hrat za Imperium, hlavne zameranie na PVE ale hrame na PVP serveri :-) Viac info dam v sukromnej sprave, prijat do guildy este pred spustenim sa da uz len do 2.12 takze ak by mal niekto zaujem nevahajte a piste

Nechcem ti kaziť ilúzie, ale také spontánne neorganizované guildy so žiadnym vodcovstvom a ideami si založí každý jeden (aj ja, behom 5 minút) a zväčša nemajú žiadny zmysel a ani úspech. Lepšie je sa zaradiť do už existujúcich, ktoré sa o hru zaujímajú nejaké to obdobie a teda vedia, čo v hre očakávať, čo robiť, sú schopní pomôcť svojim rádovým členom atď. Neuznávam totižto guildy, ktoré si každý jeden založí len z čírej satisfakcie, že "Som guild-leader a mám vlasnú guildu, ktorej môžem veliť." To je nanič. Hovorím, prevažná väčšina týchto guild nemá perspektívu a sú utopistické. Samozrejme, ak človek hľadá len príjemné odreagovanie a zrelaxovanie, pričom hre nemieni venovať hlbší záujem, tak potom aj takýto typ guildy je pre dotyčného tá pravá šálka kávy.
Napísať odpoveď