Nezabudaj na tu cast textu. Ked vchadzam do mesta 80km/h a viem ze za mnou je 10-15 aut tak samozrejme uz si to odskacem, pripadne svoj manever zmiernim natolko aby mi niekto kto sa spara v nose a rozmysla nad nesmrtelnostou chrusta za volantom nezoslifoval prdel.Tzn ak to situacia dovoli, tak po zhliadnuti chlapcov s trojnozkou alebo "fenom" skacte po brzde co to da
K tomu casu merania pripocitaj potrebu zamerat tvoje auto. Ono chlapci nie su presni ako AF na zrkadlovke.
V kazdom pripade, neslo mi o to spravit navod ako sa vyhnut pokute. Najlepsi navod je jazdit jak clovek a ked uz prekracovat rychlost, tak jedine na prehladnych usekoch a nie o dvojnasobky.
Je jednoduche spomalit z 150 na 130, z 110 na 90 aj z 65 na 50. No zo 110 na 50 to take jednoduche nebude.
A k tej nehode a 2 tyzdnom bez auta ... Hovor mi o tom nieco, chlapik v Polsku si nejak nevsimol ze cela kolona pred nim brzdi.
Vysledok?
S tym rozdielom ze som bez vlastneho auta od konca augusta. A dostanem ho zo servisu MOZNO tento tyzden.