BattleField 3
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
no nevypoveda pretoze sa meni viacmenej po kazdej hre...raz mas 400 raz mas 100 raz si v minuse
podla toho ako dobre/zle odohras danu hru
-
p4ra
Redeemer
Ja som si vcera zahral po patchi trosicku dlhsie. Neviem, ake mate vy problemy so stabilitou, ale ja som ziadne nezaznamenal. Loading time je podla mna este rychlejsi, Hyperthreading mam zapnuty, ziadne trhanie, zvuk je tiez v poriadku. Patch mne osobne neuskodil.
Inac ked chcete DICE dogtag tak je na to vhodny cas...teraz castejsie hrava zh1nt0 tak ja sa mu ho pokusim zobrat 
EDIT: Sakra toto neni mozne Damavand Peak akurat som ho siel zarezat a koiec kola..no nerozseka vas?
EDIT: Sakra toto neni mozne Damavand Peak akurat som ho siel zarezat a koiec kola..no nerozseka vas?
-
Anubis-artS
Light Expert
achSchYzo napísal:mne to tiez vobec nepada, takze som tiez toho nazoru ze problem je na tvojej strane a na strane ostatnich ktorim to nejde
A ak si myslíš že tisíce ľudí po celom svete majú zle nastavený pc tak to mi príde ako dosť velká blbosť
XGames : mám CZ verziu
-
xH4wK
z okolo 500 000 aktivnych hracov MP sa tam stazuje cca 5000 ludi, to je 1%...
1% ludi ma nieco s PC, nezvlada to vytazenie alebo nieco podobne, 1% hracov ma problem s networkom, nastavenim routra, network karta hapruje alebo nieco podobne, je rozdiel hrat CS kde je bandwith 10KB/s a hrat BF kde to je mozno aj 100KB/s+ a netcode je citlivejsi na vypadky + je tam PB.
Ano, ista cast je v hre, ale nie je to az taka chyba ale to, ze hra nie je 'bulletproof' pre problemove PC a siet hracov..
Taktiez battlelog, zalezi na akom browseri to bezi, ako browser zvlada applety, zalezi na setupe OS a stabilite, nie je to vsetko len o hre
To len dokazuje preco vacsina problemy nema.
Ale samozrejme, budu to este otimalizovat..
1% ludi ma nieco s PC, nezvlada to vytazenie alebo nieco podobne, 1% hracov ma problem s networkom, nastavenim routra, network karta hapruje alebo nieco podobne, je rozdiel hrat CS kde je bandwith 10KB/s a hrat BF kde to je mozno aj 100KB/s+ a netcode je citlivejsi na vypadky + je tam PB.
Ano, ista cast je v hre, ale nie je to az taka chyba ale to, ze hra nie je 'bulletproof' pre problemove PC a siet hracov..
Taktiez battlelog, zalezi na akom browseri to bezi, ako browser zvlada applety, zalezi na setupe OS a stabilite, nie je to vsetko len o hre
To len dokazuje preco vacsina problemy nema.
Ale samozrejme, budu to este otimalizovat..
Ale hawk prosimta...http://bf3stats.com/
PC online - 40 522. Snad si nemyslis ze kazdy kto si kupil tu hru hraje/pokracuje v hrani dalej. Hype bol obrovsky kupili si to aj CoDkari a ludia co sa zaujimaju len o SP atd..+ kazdy hrac ma na fore ucet a pise tam ze ma problem hej? haha. Hra je zabugovana a 1% ludi urcite nema problem. To % je ovela vyssie. Nepamatam si hru ktora by mi tak casto padala - proces prestal pracovat + milion inych errorov pri pripojovani. Battlelog je sice pekny ale tiez hadze nezmyslene errory a nechce ma niekedy bez dovodu pripojit a nie.. nepouzivam IE. To ze ty a dalsich 100 ludi problem nema neznamena nic.
PC online - 40 522. Snad si nemyslis ze kazdy kto si kupil tu hru hraje/pokracuje v hrani dalej. Hype bol obrovsky kupili si to aj CoDkari a ludia co sa zaujimaju len o SP atd..+ kazdy hrac ma na fore ucet a pise tam ze ma problem hej? haha. Hra je zabugovana a 1% ludi urcite nema problem. To % je ovela vyssie. Nepamatam si hru ktora by mi tak casto padala - proces prestal pracovat + milion inych errorov pri pripojovani. Battlelog je sice pekny ale tiez hadze nezmyslene errory a nechce ma niekedy bez dovodu pripojit a nie.. nepouzivam IE. To ze ty a dalsich 100 ludi problem nema neznamena nic.
-
Hotwire
Addict
frajerik a myslis ze vsetci co tu hru aktivne hravaju po nete su naraz a permanentne online? 
Hawk si zade mysli, ze ked ma niekto problem, tak sa hned stazuje na Battlelogu? Kolko z vas co tu pise tam uviedlo svoj problem? Problem tu ma mozno 10 ludi z vas a pisal tom mozno 1 z vas.
Schyzo: Jasne ze nie. Chcel som len poukazat na to ze nie kazdy kto si kupil hru hraje multiplayer a nie to este napise na forum/battlelog ze ma problem. Ti co pisu na fora a podobne niesu casual hraci ale vacsinou fanusikovia a podobne.
-
hojko
Site Admin
frajerik: Malokto si kupi BF3 kvoli SP, pretoze vsetci vedia, ze tato hra zaklada na MP.
By si sa divil kolko ludi si to kupi/kupilo len kvoli SP.
-
Hotwire
Addict
mas nejake statistiky azda? 
-
XGames
VIP
kupit si BF3 koli SP je asi ako si kupit WoW koli chatu v orgrimarefrajerik napísal:By si sa divil kolko ludi si to kupi/kupilo len kvoli SP.
-
Anubis-artS
Light Expert
ja som tam pisaltest napísal:Hawk si zade mysli, ze ked ma niekto problem, tak sa hned stazuje na Battlelogu? Kolko z vas co tu pise tam uviedlo svoj problem? Problem tu ma mozno 10 ludi z vas a pisal tom mozno 1 z vas.
H@wk: dobre možno mám naozaj niečo na hovno nastavené ale netuším čo by to mohlo byť
Jediné riešenie je počkať si na najbližší update a možno bude problém vyriešený
Viper vs Havoc
ja len hovorím, že veľmi neverím, že to nieje cheat. žeby ma napríklad v priebehu necelej minúty ten istý hráč bez problémov 4x zastrelil? to sa mi nechce veriťSchYzo napísal:omfg 2x som ti napisal ze to neni cheat, ty budes asi nejaky spomaleny co? :X
Zaujimave zobral som znamku DICE Dev Teamu konkretne hracovi "striterax" ale nevidim ju v taken dog tags...
-
p4ra
Redeemer
Tak dnes asi po hodine hrania mi prvy krat padla hra. Este su tam muchy, ale je to podstatne lepsie, ako pred patchom.
ueej, konecne sa mi podarilo odchytit d0n7bl1nka, ked niekde hral a aj tocil video
som s nim v squade
Mne to tiez doteraz nepadalo, teraz mi to pri kazdom prvom starte padne, ale nevadiii, nevadiii, hrame dalej.