v galeriizelovoc napísal:nevie niekto kde sa da v KE kupit kredit? lebo tie zoznamy su nespolahlive.
O2 zacina
Neviete mi niekto nahodou poradit s nastavenim GPRS? Mam Moto V3 a este Siemens S55 no ani na jednom to neviem rozbehat. Samonastavovacie SMS su nefunkce a informacie na stranke taktiez neuplne. Na V3ke sa mi podarilo rozbehat domovsku stranku O2 podla nastaveni na ich stranke pre jednu motorolu, no ziadna ina stranka nejde (...weird).
Nejaky napad?
Nejaky napad?
Re: O2 zacina
ako deaktivujem internet? aktivoval som si ten skusobny balik, ze zdarma na mesiac a rad by som ho zrusil a na tej ich stranke sa k tomu nejak neviem dostat. dakujem.
Ak sa prihlásiš na O2 stránku, tak buď pod Spotreba -> Internet alebo Služby a balíčky -> Extra balíčky
Ak vam este neprisla sprava, tak cely december MMS v O2 zadarmo, nechapem preco nie rovno aj SMS.
VIANOCE A 99222
VIANOCE A 99222
Mne doslo tiez ze do 31.5.2012 mam MMS zadara... ale celkom vtipne ked odkedy som u nich som ziadnu MMS neposlal. Tie ich napady v O2 su cim dalej tym horsie....
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
a mne nic 
Ani mne nič nedošlo ale SMS kľudne pošli a niečo ti priznajú 
pred rokom mali cele leto mms zadarmo a vsetci v O2 na tri mesiace zabudli ako sa pise sms a posielali len mmsky, takze mozno by si mal zvazit podobny pristupRubiki napísal:Mne doslo tiez ze do 31.5.2012 mam MMS zadara... ale celkom vtipne ked odkedy som u nich som ziadnu MMS neposlal. Tie ich napady v O2 su cim dalej tym horsie....
a prečo ja mám mať MMS len v decembri ?
čo som neposlúchala asi
a to som si to normálne aktivovala a platí mi to len na december
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2011, 18:08)
a podľa mňa sú MMS fajn, viac sa tam dá toho napísať než do SMSky
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2011, 18:08)
a podľa mňa sú MMS fajn, viac sa tam dá toho napísať než do SMSky
Dĺžka benefitu závisí od spotreby konkrétneho zákazníka. Počas decembra ho môže využívať každý (bez ohľadu na spotrebu), ak si ho aktivuje. Ak jeho platby za služby O2 za posledné tri mesiace predstavovali desať až päťnásť eur, voľné ememesky má na tri mesiace (respektívne najneskôr do 29. februára 2012). Pri výdavkoch nad 15 eur získa benefit na pol roka (najneskôr do 31. mája 2012). V oboch prípadoch je však podmienkou, aby služby O2 využíval ešte pred 1. februárom 2011.
-
Grim
Darca
...aj mne to platí len v decembri a kamošovi tri mesiace...nechápem podľa čoho sa to selektuje, ale aj tak to asi nevyužijem...
Musím sa len bezvýznamne posťažovať lebo ma včera O2ka nasrala.Mám kredit a často sa mi stáva, že nemám kedy alebo zabudnem si kúpiť kredit tak visím na pár centoch nech môžem aspoň prezvoniť.Včera osm si do telefónu nahadzoval cyanogenmod a keď som zapol telefón (tuším, že to je tak pri každom androide) tak bol zapnutý internet ktorý sm hneď vypol.V zápätí mi prišla sms, že som preje** 1Euro a že mám predplatený 1MB !! ach jo
// nepouzivaj stupidne OS a kredit si posielaj z netu... amater - Ty si nejaký riadny chytrolín počúvaj ;-!
// nepouzivaj stupidne OS a kredit si posielaj z netu... amater - Ty si nejaký riadny chytrolín počúvaj ;-!
-
Soviet
Darca
Dieg0, tak si nastav v telefone zly pristupovy bod na internet a mas pokoj. Ak ovsem ten internet nevyuzivas vobec.
Viem ako používat internet to je v poriadku.Ja len, že pri prvom spustení androidu je internet zapnutý automaticky
Stazuj sa na tvorcov CM a nie na O2, a bud rad ze ta to vdaka O2 stalo len 1 euro. davam do pozornosti tuto, viac menej novinku: http://www.mobilmania.sk/bleskovky/o2-p ... fault.aspx
keby sa ti takato "nehoda" stala u ineho operatora, tak za data bez balicka by ta stiahli z koze aj z kreditu mnohonasobne rychlejsie
keby sa ti takato "nehoda" stala u ineho operatora, tak za data bez balicka by ta stiahli z koze aj z kreditu mnohonasobne rychlejsie
Presne tak, kto nezazil, nepochopi.
vyratava sa to podla mesacnej spotreby/vysky faktur za poslednych 6 mesiacovGrim napísal:...aj mne to platí len v decembri a kamošovi tri mesiace...nechápem podľa čoho sa to selektuje, ale aj tak to asi nevyužijem...