F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
mna zase prekvapuju kohuti a newcastle, necakal som ze budu taktov ysoko a kohuti dokonca bojuju o titul, osobne cakam na prve zakopnutie city, je to iba otazkou casu a verim ze ked sa na nich dotiahnu aj ine tymi dostane liga este vacsi naboj ako ma teraz, osobne drzim palce liverpoolu, predpoklady na to ma, dolezite zapasy dokazu zahrat super, som zvedavy na zajtra v pohari proti Chelsea 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no a kto ma zase najlepsi zreb do stvrtfinale...no jasne ze United. Sledujem to uz par sezon a spomedzi kandidatov na vitaza mali vzdy oni najlahsich superov 
no ale zase Livpool bude mat este v nohach tazky zapas so city z nedele, takze si myslim ze chelsea by to doma mala zvladnut no
-
guess.whoo
Redeemer
no to ano, chelsea je aj pre mna favoritom stretnutia aj ked ich forma je skoro nulova
-
Steven666
King
ani by som nepovedal že Chelsea nemá formu ale systém obrany aký uprednostňuje Villas-Boas nie je pre obrancov The Blues vhodný.
-
guess.whoo
Redeemer
ved goly dostavali v poslednom case po osobnych chybach a nie po zlyhani systemoveho branenia
-
Steven666
King
títo obrancovia nie sú vhodný na vysokú líniu bránenie a z toho plynú chyby obrancov predsa len tá obrana je až na Luiza identická s tou ktorou Ancelotti vyhral ligu a bola to obrana ktorá inkasovala najmenej v lige.
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2011, 19:20)
http://www.eurofotbal.cz/clanky/kdopak- ... al-165652/ s týmto článkom sa na 100% stotožňujem
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2011, 19:20)
http://www.eurofotbal.cz/clanky/kdopak- ... al-165652/ s týmto článkom sa na 100% stotožňujem
Liverpool mi v poslednej dobe robí veľkú radosť, je super že team sa dokázal zohrať a konečne nieje hra postavená na jednotlivcoch aj keď Suárez
... Fanúškovia Chelsey sa včera zas predviedli, za celý zápas nedali ani jeden chorál, čiže som počul len Scouserov
. Som zvedavý či sa výkonnosť ešte zdvihne po návrate Gerrarda. K postaveniu top3 Mancity hrá výborný futbal som zvedavý dokedy im takáto harmónia vydrží. Manutd nemá formu ale stále ma šťastie (napr. zápas na Swansea). Tottenham pre mňa trochu prekvapenie, nesledujem ich team ale neviem neviem ako zo šírkou kádra, každopádne momentálne hrajú dobrý futbal.
/edit. Lucas Leiva out na 6 mesiacov. Chudák chalan v posledných zápasoch bol ťahúňom teamu.
/edit. Lucas Leiva out na 6 mesiacov. Chudák chalan v posledných zápasoch bol ťahúňom teamu.
Dnes, ked som pozeral Arsenal, musím povedať, že mi bolo do plaču...
(500) 
-
guess.whoo
Redeemer
mnoho sanci, rozhodca zapas nezvladol, stavkove zbohatli toto kolo 
to co sa vcera dialo v arsenale...a tak velmi chceli vyhrať...a tak veľmi chcel RvP ten rekord 
-
t0m4s3
Admin
Zapas som prepasol, co take sa dialo?
dali rýchly gól a začali hrať na RvP, lenže RvP míňal všetko čo sa dalo, ako vravím, začali hrať na rekord, RvP hral na seba, chcel dať góly a tak to aj dopadlo 
ale treba pochváliť brankara, chytal skvelo
ked Wolverhampton vyrovnal tak zapas sa stal zaujimavejsim
ale treba pochváliť brankara, chytal skvelo
ked Wolverhampton vyrovnal tak zapas sa stal zaujimavejsim
-
hojko
Site Admin
A Rosickeho pochvalit, ze pomohol ku golu do siete Arsenalu??? 
-
t0m4s3
Admin
Rosicky to je traged uz niekolko rokov, nechapem preco ho tam stale drzia? Zeby bol taky lacny?
Rosicky patril vcera medzi 3 najlepsich hracov zapasu 
Táto sezóna bude mať napínavejší boj o Ligu majstrov ako o titul.
-
t0m4s3
Admin
Tak oba MAN zavahali, tzn. ze Kohuti uz su na dostrel prvemu miestu. Takisto ma tesi pozicia Arsenalu, kto by to bol pred sezonou povedal?
-
DanielDevil
Addict