Stretko
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: STRETKO
Gangy skor si myslim ze zavisi od uhla pohladu no, kazdopadne po nete to moze byt len zdanie, mozno aj taky Janulko je nazivo vpohode typek (len trocha zaostaly
)...kazdopadne aby som nebol OT, tak to stretko v KE je stale aktualne, zatial by sme sli ja, Gothar, H4wk a Qwertak, kto sa prida? Gangy prid teba by som rad spoznal, ze ci je s tebou aj nazivo taka sranda ^^
Do KE je to pre mna dost daleko ale dik za pozvanie. A mal by si vediet ze sa mylis, viac ludi mi uz potvrdilo (dokonca sami od seba) ze qwerty je aj nazivo proste k*kot. A ze z toho este vyrastie, je uz dost nepravdepodobne.
-
Hotwire
Addict
no ak by to stretko bolo cez prazdniny tak by si si mohol skusit urobit cas
...a aj mne kopec kamosov co ho poznanju roky hovorili ze je to magor...ale tak co uz asi moc pozitivne vnimam ludi alebo co...mne sa zdal vpohode az na par veci (o ktorych on vie ze mi trocha vadia)..
-
qwerty-xyz
Gangy posral si sa a neprisiel si do leopoldova, a co je mile ze sa poseries zase a neprides ani do KE..... vsetci vieme preco. Lebo by si nebol doma, hrdinu by si nehral, s kamaratmi by si nebol. A ja som zase pocul ze mas plnu hubu reci a ze mas tiez sem tam prepinaky, ked mas aj teraz ber tabletku. ---- ja sialenych nervakov nemusim.
S grimom bolo super so schyzom tiez, tesim sa chlapi na KE.
S grimom bolo super so schyzom tiez, tesim sa chlapi na KE.
-
mirak2
Hardcore addict
v Kosiciach mozte so mnou ratat na 99%
-
Grim
Darca
...bohužiaľ pre Gangyho a spol. musím súhlasiť so SchYzom...qwerty je pri osobnom stretnutí v pohode, normálne som nemohol veriť že je to on...
Inak ja som toto presne očakával. Plno ľudí je normálnych, ale pri písomnom prejave majú nejakú zvláštnu potrebu zo seba robiť v istých prípadov vôbec ťažko špecifikovateľné indivíduá.Grim napísal:...bohužiaľ pre Gangyho a spol. musím súhlasiť so SchYzom...qwerty je pri osobnom stretnutí v pohode, normálne som nemohol veriť že je to on...
-
qwerty-xyz
hughito, keby sme tu poniektori nerobili tazko specifikovatelne individua tak by tu bola nuda. A dopadli by sme ako bezne pececkove forum kde sa rozobera toto iste dookola, ....
-- niekto tento vas natlak vydrzi, niekto nie. Mne sa uz tiez mozno nebude chciet vecne sediet za hojkom. Uz je toho niekedy fakt vela.
Ale este vydrzim, kolko zvladnem, ... inak sme od temy cize cakam ze nas niekto pomaze.
Ked si si nevsimol my drzime toto forum..... par blaznov, admini, a par userov ktori sa orientuju len na iste temy a pomoc a podporu. to je par stovak ludi, mozno ani tolko nie. z kolkych registrovanych ? 30 000 ? alebo viac? ani som to nepozeral, ...
-- niekto tento vas natlak vydrzi, niekto nie. Mne sa uz tiez mozno nebude chciet vecne sediet za hojkom. Uz je toho niekedy fakt vela.
Ked si si nevsimol my drzime toto forum..... par blaznov, admini, a par userov ktori sa orientuju len na iste temy a pomoc a podporu. to je par stovak ludi, mozno ani tolko nie. z kolkych registrovanych ? 30 000 ? alebo viac? ani som to nepozeral, ...
Tak to tak funguje všade. Inak ja nejaké aktivizovanie na fóre nevidím zle, naopak, je to veľmi užitočné pre mňa. Dozviem sa názory iných ľudí, som nútený obhajovať svoje názory, čím som donútený prehlbovať svoje znalosti - tým sa zase dostanem k novým veciam a podobne. Užitočné. 
-
qwerty-xyz
tiez si myslim ze uzitocne, o pol druhej rano spustit oci z tvojho avataru je celkom problem, .... 
Wtf? Posral som sa? Ze sa nemienim srat cez polku slovenska len preto aby som sa stretol s clovekom ktoreho povazujem za absolutneho mentala znamena ze som sa posral? Chlapce tebe riadne zabralo. Podla tejto logiky som teda na kazde jedno stretko ktore sa tu od mojej registracie organizovalo neprisiel, lebo som sa z nejakeho zucastneneho posral. A ze ich bolo pozehnane.
Spytam sa ta teraz vazne, ty si skutocne myslis ze mam z teba strach?
Na co som mal prist? Aby som ta videl nazivo, mal som prist na atrakciu ako do cirkusu? Dakujem ale k*koti su vsade, nepotrebujem sa trepat do leopoldova aby som videl dalsieho.
A neviem co tu teraz hras, lebo pokial si ja dobre spominam tak par tyzdnov dozadu si ma nechaval pozdravovat od cloveka ktory ma osobne pozna a chodi na tvoju skolu, na co si mi potom pisal tu na Hojku, a stuchal na facebooku. A ked som na to nereagoval tak si mi napisal ze co neodpisujem, ci neodstuchnem alebo co, na co som ta ja poslal do pi*e. Mimochodom uryvok z jednej z ss ktoru si mi vtedy napisal;
Ja viem ze ty by si velmi chcel, ale ja nemam rad tupych ludi, ci uz si s nimi pisem na fore alebo s nimi sedim v krcme. A ze su prij*bani im poviem v oboch situaciach, ak si sa na mna pytal tak to uz urcite sam vies. To bude asi tvoja definicia pre "hubu plnu reci".
Je mi to luto ale ja si proste nemyslim, ze ked si s tebou sadnem k stolu tak zistim ze si normalny. Mozno ze sa mylim, ale predpokladam ze omnoho pravdepodobnejsie bude, ze z teba budem len nervozny a po dvoch minutach "konverzacie" s tebou ti poviem ze si retardovany ko*ot. Kam to pojde dalej uz neviem, kazdopadne viem ze nemienim kazit naladu nikomu inemu kto tam bude len preto ze ta nestrpim, ale ak chces zistit kam by to slo dalej tak sa tu kludne zastav. Navstevy vzdy privitam.
//Ti j*be chlapce, co ti mam na toto povedat, ty skutocne niesi zdravy. Ale od cias kedy si tu bol len nastrocnym dementom so samovrazdenymi sklonmi si k chuckovi norrisovi usiel dlhu cestu, to hej.
Spytam sa ta teraz vazne, ty si skutocne myslis ze mam z teba strach?
Na co som mal prist? Aby som ta videl nazivo, mal som prist na atrakciu ako do cirkusu? Dakujem ale k*koti su vsade, nepotrebujem sa trepat do leopoldova aby som videl dalsieho.
A neviem co tu teraz hras, lebo pokial si ja dobre spominam tak par tyzdnov dozadu si ma nechaval pozdravovat od cloveka ktory ma osobne pozna a chodi na tvoju skolu, na co si mi potom pisal tu na Hojku, a stuchal na facebooku. A ked som na to nereagoval tak si mi napisal ze co neodpisujem, ci neodstuchnem alebo co, na co som ta ja poslal do pi*e. Mimochodom uryvok z jednej z ss ktoru si mi vtedy napisal;
Tak sa tu teraz netvar ako keby si o mne pocul ze som idiot a ze ma mas strasne v zuboch len preto, lebo sa s tebou "nechcem kamaratit".Vraj si dobry typek, .... s tebou raz pojdem na pivo ....
Je mi to luto ale ja si proste nemyslim, ze ked si s tebou sadnem k stolu tak zistim ze si normalny. Mozno ze sa mylim, ale predpokladam ze omnoho pravdepodobnejsie bude, ze z teba budem len nervozny a po dvoch minutach "konverzacie" s tebou ti poviem ze si retardovany ko*ot. Kam to pojde dalej uz neviem, kazdopadne viem ze nemienim kazit naladu nikomu inemu kto tam bude len preto ze ta nestrpim, ale ak chces zistit kam by to slo dalej tak sa tu kludne zastav. Navstevy vzdy privitam.
//Ti j*be chlapce, co ti mam na toto povedat, ty skutocne niesi zdravy. Ale od cias kedy si tu bol len nastrocnym dementom so samovrazdenymi sklonmi si k chuckovi norrisovi usiel dlhu cestu, to hej.
-
qwerty-xyz
Mas nakakane v gatkach zeby si mal ist cez pol slovenska, navstevy privitas? lebo doma si sef co? ved pod na neutralnu podu nadavat ludom, ci sa snad bojis? Jasne ze sa bojis, maly nervozny poserko, furt si bol a furt budes, ..... mimo ineho som sa pytal ludi vraj ti nikto nic nevravel(normalne na rovinu), bud klamu oni alebo ty, ale ako vidim za akeho si tu sralbodku tak to budes asi ty kto len keca a keca . . . ale neva, niekedy som si myslel ze mas vacsie gule, ....
a pisal ti SS ku v dobrom myslenu.
a kludne to ber ako provokaciu. Lebo ak prides na stretnutie s tym ze mi ides vynadat a prezentovat ako sa prezentujes na fore, (kôpka nervov) tak budes vsetkym akurat tak na smiech . . . .
a tou atrakciou o ktorej pises by si bol len ty sam ....
a kludne to ber ako provokaciu. Lebo ak prides na stretnutie s tym ze mi ides vynadat a prezentovat ako sa prezentujes na fore, (kôpka nervov) tak budes vsetkym akurat tak na smiech . . . .
-
Shark NX
Addict
Qwerty fap fapity fap ... Dlho nebolo co?
Whatever, 9,10,11.12 Praha? Maki - The Sherminator ma asi pocti navstevou, tak nedame nieco vacsie?
Whatever, 9,10,11.12 Praha? Maki - The Sherminator ma asi pocti navstevou, tak nedame nieco vacsie?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Shark NX ... am in ! ... ale zasa avetom s neskorsim transferom do Mostu ... teda pokial si operativne nezaistim noclah u nejakej skočbrajtky

-
Shark NX
Addict
OH YEAAAAAH!
Daj mi potom vediet, co a ako ... Sherminator dojde 10-11.12 a dame Vodnicu, tak keby si mal chut tak si vitany.
Daj mi potom vediet, co a ako ... Sherminator dojde 10-11.12 a dame Vodnicu, tak keby si mal chut tak si vitany.
-
tomexx
King
dal by som kedykolvekShark NX napísal:Qwerty fap fapity fap ... Dlho nebolo co?
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2012, 14:10)
Isiel by niekto na koncert Ine Kafe v Prahe? Je to 2. februar o 20.00, predtym by som dal nejake to pivo mimo Akrac.. http://www.ticketportal.cz/search2.asp? ... ekt=740004 Cena podla Ticketportalu je 290 Kč
-
uplink
VIP
tomi, že Ty sa tu aj ukážeš 
-
tomexx
King
Sem-tam vas tu omrknemuplink napísal:tomi, že Ty sa tu aj ukážeš
-
johny541
King
Budúci štvrtok/piatok (26.-27.) som v Prahe a druhého februára v Brne. Síce odchádzam na večerné spoje, ale pokiaľ niekto bude v tých termínoch tam, rád uvítam spoločnosť
Inak KE kedykoľvek po dohode.
BTW: Nechystá sa niekto nočákom Student Agency z 25. na 26. z KE do Prahy?
Možno hlúpa otázka, ale človek nikdy nevie 
BTW: Nechystá sa niekto nočákom Student Agency z 25. na 26. z KE do Prahy?
-
tomexx
King
Keby sa nieco vacsie poriesilo, tak som za.johny541 napísal:Budúci štvrtok/piatok (26.-27.) som v Prahe a druhého februára v Brne. Síce odchádzam na večerné spoje, ale pokiaľ niekto bude v tých termínoch tam, rád uvítam spoločnosťInak KE kedykoľvek po dohode.
BTW: Nechystá sa niekto nočákom Student Agency z 25. na 26. z KE do Prahy?Možno hlúpa otázka, ale človek nikdy nevie