BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa freax_xo »

Čo je to vlastne ten tyranosaurus warfare pack ?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

fake :D
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Presne takuto perfektnu odpoved som čakal , tak takto, čo to bude az to bude potvrdené ??
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

freax_xo napísal:Čo je to vlastne ten tyranosaurus warfare pack ?
Isty cas pred vydanim hry niekto urobil artwork takeho dinosaura hodeneho na wallpaperi BF3 tak hraci zacali spekulovat o tom ci to bude take nieco ako pri CoD zombici ale v BF3 by mali byt dinosaury. Zial nieje to potvrdene ale ani vyvratene. Ja osobne si myslim zo by to mohli vydat ako add-on zdarma lebo je to super napad. Pokusim sa to vymamit zo striteraxa ale neodpoveda.

EDIT: Takym FAKEom by som to nenazval nie nadarmo su dogtagy s dinosaurom a v jednej SP misii sa hl. hrdina s nim hraje a myslim ze ked bezala beta tak hraci nasli niejake subory co sa k tomu tyka ale to nemam overene.

EDIT 2: Tu je ten artwork
Prílohy
tyrannosaurus_warfare_pack.png
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Tak som spravil mensie video z nudy, klavesnica a mys, nikdy ich neopustim :)

//btw, neviete ako odstranit to take trhane nahravanie u MSI afterburner ? Nemyslim ze trha v hre, tam to je krasne ale potom nahrane video je take neprirodzene ... vsak sami vidite na YT.
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

TeaPack napísal: Isty cas pred vydanim hry niekto urobil artwork takeho dinosaura hodeneho na wallpaperi BF3 tak hraci zacali spekulovat o tom ci to bude take nieco ako pri CoD zombici ale v BF3 by mali byt dinosaury. Zial nieje to potvrdene ale ani vyvratene. Ja osobne si myslim zo by to mohli vydat ako add-on zdarma lebo je to super napad. Pokusim sa to vymamit zo striteraxa ale neodpoveda.

EDIT: Takym FAKEom by som to nenazval nie nadarmo su dogtagy s dinosaurom a v jednej SP misii sa hl. hrdina s nim hraje a myslim ze ked bezala beta tak hraci nasli niejake subory co sa k tomu tyka ale to nemam overene.

Ďakujem , a ešte niečo, teraz po update na ps3 mám v BF na konci kolá nejake tickets, wtf ?
xH4wK

A este jedno video, snipovanie, zacal som nahravat uz troska neskor
Kazdopadne, prisiel som uz blizko koncu kola a skoncil som prvy takze sniping je super sposob na zbieranie bodov :P

Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Čím nahrávaš H@wk? Neskúšal si niečo iného a lepšieho?
Ja teraz pôjdem otestovať ACTION! od Mirillis keďže PC už ide.
xH4wK

MSI Afterburner
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

tak, aspoň my na psku [zatiaľ] si užijeme pád anténky po dneskajšom update
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

TeaPack napísal: Isty cas pred vydanim hry niekto urobil artwork takeho dinosaura hodeneho na wallpaperi BF3 tak hraci zacali spekulovat o tom ci to bude take nieco ako pri CoD zombici ale v BF3 by mali byt dinosaury. Zial nieje to potvrdene ale ani vyvratene. Ja osobne si myslim zo by to mohli vydat ako add-on zdarma lebo je to super napad. Pokusim sa to vymamit zo striteraxa ale neodpoveda.

ROTFL ludia nezacali spekulovat, ludia si z toho robili srandu. Pokial si dobre spominam tak jeden z prvych trailerov k BF3 sa zacinal close-upom na figurku dinosaura ktoru drzal jeden z vojakov v rukach, takze si ludia zacali robit z vyvojarov srandu cynickymi narazkami typu "takze tam budu aj dinosauri?", " ak tam nebudu dinosauri tak to oproti MW3 nic neponuka" a podobne. Z toho potom vznikol aj ten wallpaper a aj ten joke s tyranosaurus warfare packom. Cele je to len vtip, tak sa spamataj a nevypisuj tu bludy.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Skús otestovať ACTION!
Je lepší ako FRAPS no s Afterburnerom som ho neporovnával ešte. No na booku mi video nahral a keď som to chcel robiť s Frapsom tak sa mi book preťažil a vypol.
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Alebo ešte skús menej znàmy soft BandiCam
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

Gangy napísal: ROTFL ludia nezacali spekulovat, ludia si z toho robili srandu. Pokial si dobre spominam tak jeden z prvych trailerov k BF3 sa zacinal close-upom na figurku dinosaura ktoru drzal jeden z vojakov v rukach, takze si ludia zacali robit z vyvojarov srandu cynickymi narazkami typu "takze tam budu aj dinosauri?", " ak tam nebudu dinosauri tak to oproti MW3 nic neponuka" a podobne. Z toho potom vznikol aj ten wallpaper a aj ten joke s tyranosaurus warfare packom. Cele je to len vtip, tak sa spamataj a nevypisuj tu bludy.
ano, je to vtip, ale je to narazka na jeden topic udajne od activisionu na 4chane, tam sa pytali preco sa ludom az tak nepaci mw2 (alebo 1, uz neviem) a vseci tam pisali ze tam neboli dinosauri, takze tipujem ze do bf3 ich dali preto
a potom vznikol aj tento obrazok
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Preto vraj dali do hry tú hračku toho dinosaura ^^.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Presne tak, najprv bol topic na 4chane a potom dinosaurus v hre (je na zaciatku singleplayerovej misie kde bojujete v tanku):
Prílohy
chan-noscale.jpg
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jo, na hento som si nevedel spomenut, vedel som ze som este cital o niecom co tomu predchadzalo ale nevedel som ani za boha prist na to co. :smt049 4chan :smt059
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

H@wk napísal:Tak som spravil mensie video z nudy, klavesnica a mys, nikdy ich neopustim :)

//btw, neviete ako odstranit to take trhane nahravanie u MSI afterburner ? Nemyslim ze trha v hre, tam to je krasne ale potom nahrane video je take neprirodzene ... vsak sami vidite na YT.
To moze byt kompresiou alebo renderovanim ked si to este upravoval. Ked je original nahraty subor v poriadku. Ak je uz nahrate video z afteru trhane tak bud blbo dekoduje alebo to trhalo v hre.
xH4wK

No nastavil som nahravanie na 60fps a uz to nahravalo dobre co som skusal...
asi potom kompresia dalsia robi svoje... hmm
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Gangy napísal: ROTFL ludia nezacali spekulovat, ludia si z toho robili srandu. Pokial si dobre spominam tak jeden z prvych trailerov k BF3 sa zacinal close-upom na figurku dinosaura ktoru drzal jeden z vojakov v rukach, takze si ludia zacali robit z vyvojarov srandu cynickymi narazkami typu "takze tam budu aj dinosauri?", " ak tam nebudu dinosauri tak to oproti MW3 nic neponuka" a podobne. Z toho potom vznikol aj ten wallpaper a aj ten joke s tyranosaurus warfare packom. Cele je to len vtip, tak sa spamataj a nevypisuj tu bludy.
Vies co. Akurat som bol na server s DICE Dev Memeberom lebo zbieram ich dogtagy. Ten hrac sa volal nejako Rolack ale tak dajak. Na otazku ci chystaju ten tyraosaurus mod mi len odpovedal: "dunno" (znamena to "neviem") a hned na to takato odpoved: "we are too lazy to it". A pokial mi ukazes oficalne vyhlasenie DICE/EA ze ten warfare pack nebude, az potom mi mozes oznamit ze trepem bludy. Ten trailer s dinosaurom bol na misiu "Thunderrun" a to ze tam budu dinosaury sa zacalo hovorit davnejsie ako bol ten trailer az potom si zacali robit srandu ze ci to myslia vazne. Toz tak.
Napísať odpoveď