Kopirovanie dat z pokazeneho disku - prerusenie kopirovania
Kopirovanie dat z pokazeneho disku - prerusenie kopirovania
Mam notebookovy disk, ktory sa pokazil - su na nom vadne sektory. Chcem prekopirovat data, oznacil som adresare, dal kopirovat, ale ked narazi na chybny sektor, tak stahovanie padne. V tom mnozstve adresarov rozdelenych pre robotu je nemozne to robit rucne a ignorovat subor, ktory pri kopirovani padne. Vie niekto o programe, ktorym to skopirovat, aby subory na chybnom sektore pri chybe citania preskocil a kopiroval dalej? Kopirujem cez Total Commander.
Re: Kopirovanie dat z pokazeneho disku - prerusenie kopirova
skusal si daky soft na opravu zlych sektorov?malo by to data z vadnych sektorov preniest na ine miesto potom by sa malo dat pozalohovat.
Ako prenesie poskodene data z poskodeneho sektora? To je proti logike.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skús Total Commander, tam vieš vynechávať.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Ono si síce písal, že to robíš cez TC, ale mňa napadla taká hardcore možnosť. Cez TC nekopíruj ale rovno presúvaj (F6) pri vyhodení tabuľky s chybou klikni na preskočiť všetko. To čo teda ide sa ti prenesie na druhý disk , zmaže sa to z pôvodného a to čo si preskočil ti na tom pôvodnom disku ostane. Potom môžeš použiť nejaký soft na ten prenos dát z poškodených sektorov. Na pôvodnom disku budeš mať iba dáta na poškodených sektoroch a teda voľného miesta bude dosť.
Ano, uz som to v noci nasiel, TCM dokaze v moznostiach nastavit kopirovat a preskocit, ak nevie nacitat a zaroven oznacit, ze vynechat, ak je tam rovnaky subor.
Weroro - Ked vyhodi chybu, tak to neostane pri moznosti preskocit, ale vypise chybu, ze nie je mozne citat/zapisovat z disku, je tam len tlacitko Zavriet a po kliknuti na to prerusi kopirovanie. Nakoniec som to spravil ako pisem na zaciatku tohto prispevku.
Weroro - Ked vyhodi chybu, tak to neostane pri moznosti preskocit, ale vypise chybu, ze nie je mozne citat/zapisovat z disku, je tam len tlacitko Zavriet a po kliknuti na to prerusi kopirovanie. Nakoniec som to spravil ako pisem na zaciatku tohto prispevku.
Mozno proti tvojej.Bad sector neznamena automaticky poskodene data.test napísal:Ako prenesie poskodene data z poskodeneho sektora? To je proti logike.
Vravim len to co som uz skusal a netvrdim ze sa daju obnovit vsetky data ale v mojom podobnom pripade sa obnovil komplet cely disk ktory uz windows ani nedetekoval.Bol mi poradeny program file scavenger ktory mi obnovil cely externy disk a vsetky filmy mi presunul na druhy disk.Za zmienku stoji aj programik od tej istej spolocnosti Disk Recoup ktory by bol asi vhodnejsi.