Takže blížia sa Vianoce a ja neviem čo kúpiť priateľke. Kozmetiku minie + je šanca že jej nebude voňať
Darček
Darček
Snáď píšem do správneho fóra ...
Takže blížia sa Vianoce a ja neviem čo kúpiť priateľke. Kozmetiku minie + je šanca že jej nebude voňať
a plyšáka jej kúpim až keď fakt nič lepšie nenájdem a erotické prádielko tiež nie
nechcem byť pred jej rodičmi za úchyla
píšte čo kúpite vy alebo po prípade čo ste kúpili dávnejšie a tak 
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Darček
Jasné, ak ste spolu týždeň, tak to prádlo nebude na mieste, skús to upresniť.
Deň pred Vianocami to budú 3 mesiace..
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Tak to zas nieje taká dlhá doba aby si kupoval nejaké velké dary. Hmm skúste ísť spolu niekde, do nejakého centra alebo do mesta sa len tak poprechádzať kuknite výklady, a sleduj pri čom sa jej rozšíria oči alebo vyslovene povie že jéj hento a hento je aké pekné. No, a máš vybavené..
-
javatar
Hardcore addict
3 mesiace? myslim ze ta kozmetika bude naozaj stacit - pripadne peknym kusom oblecenia damy rozhodne nepohrdnu 
no alebo šatka (no dobre, ja to furt radím, lebo ich mám rada), alebo ak kozmetika, tak čo tak chlap odhadne-telové mlieko? alebo nejakú bižutériu (ale to by si asi musel s niekým kupovať)
-
ultimate222
Light Star
je podla vas dobry napad kupovat pre dievca parfum s nejakou kamaratkou ? Co vonia jednemu dievcatu bude aj druhemu ?
Alebo je vacsia sanca, ze sa trafim, ked vyberiem ja ?
-
qwerty-xyz
Kup jej USB kluc, ..... to sa zide kazdemu a ked kupis nejaky lepsi a taky ktory zena odceni nemas co pokazit. (ne klasicky plastovy) Doplnky ku technike, napr. puzdro na mobil. (ponozku), alebo na notebook, funkcny privesok na kluce, bud len ozdobny alebo nejaku prkotinku, 3 mesiace je este relativne malo a oblecenie, sperky, vonavky a kozmetiku sam nezvladnes.
Pre každú babu to máš iné Jedná má rada výraznú druhú môže z nej rozbolieť hlava a tak .... ale ak ju poznáš dlhšie ak vieš aké ma rada tak to by nemal byť problémultimate222 napísal:je podla vas dobry napad kupovat pre dievca parfum s nejakou kamaratkou ? Co vonia jednemu dievcatu bude aj druhemu ?Alebo je vacsia sanca, ze sa trafim, ked vyberiem ja ?
-
sumsumienka
Light Expert
Mozes jej kupit dobru knihu napriklad, teda pokial vies, co rada cita. 
chod s nou do nakupneho centra, daj jej limit a nech sa slecna obsluzi
.
aspon na nebude musiet tvarit, ze sa jej tvoj darcek paci:)
.
aspon na nebude musiet tvarit, ze sa jej tvoj darcek paci:)
Kúp jej kvety tým nepokazíš nič .... každá baba sa poteší ...
riesim podobny problem,
skus si vybrat:
manikurovy set, digitalny fotoramik, hodiny /doplnok do izby/, skrabku na tvrde paty, bocikovu pasteku
skus si vybrat:
manikurovy set, digitalny fotoramik, hodiny /doplnok do izby/, skrabku na tvrde paty, bocikovu pasteku
Možno by ju potešil vankúš, alebo pekná deka, niečo čo ťa bude pripomínať 
Ja tiež neviem čo pre priateľa, keďže sme spolu krátko, čo poviete na hrnček s obľúbeným čajom?
Ja tiež neviem čo pre priateľa, keďže sme spolu krátko, čo poviete na hrnček s obľúbeným čajom?
-
Soviet
Darca
Nekup jej nic. Ten jej vyraz potom bude na nezaplatenie
Inak podobnych tem v tejto kategorii je viacej hlavne z predoslych rokov.
-
Grim
Darca
qwerty -
USB?
...prvá vec - tri mesiace je veľmi krátka doba...a druhá vec - veľmi si ju nerozmaznaj...a tretia vec - kúp jej čokoládu...keď sa jej poteší jak malé decko tak aspoň vieš, že pre ňu najviac bude znamenať fakt, že si nezabudol...a to je v dnešnej dobe u dievčat cenná vlastnosť...a u chalanov je tiež vzácne, že nezabudnú...jaj my sklerotici...
...prvá vec - tri mesiace je veľmi krátka doba...a druhá vec - veľmi si ju nerozmaznaj...a tretia vec - kúp jej čokoládu...keď sa jej poteší jak malé decko tak aspoň vieš, že pre ňu najviac bude znamenať fakt, že si nezabudol...a to je v dnešnej dobe u dievčat cenná vlastnosť...a u chalanov je tiež vzácne, že nezabudnú...jaj my sklerotici...
-
qwerty-xyz
ja svojej kupujem prave usb kluc, viem ze ho chce, bude iba pre nu a viem ze musim vysolit 20€ iba za 8gb ale bude sa jej bude pacit, ako keby som si kupoval pre seba usb za 20€ pod 16gb by som nesiel 
-
Grim
Darca
...keď vieš, že ho chce, je to skvelý darček...ale keď neviem, či by ho využila, tak určite nie...USB sa rozdávajú ako reklamné predmety a nekupujú sa ako darček v prípade že neviem čo chce...a určite by som sa nedržal toho, že by darček pre priateľku mal byť verejne rozbaliteľný...tento problém možno elegantne vyriešiť tak, že jej dáš darček keď budete sami dvaja...
-
audiotrack
VIP
Sprav jej niečo vlastnoručne. Teda.. nemyslím tým aby si ju vyprstoval na štedrý deň, ale zmajstrovať niečo. Napíš jej nejakých 10 strán textu a daj to pekne zviazať do knihy, sprav jej nejakú bižutériu (návodov na nete nájdeš kopec), urob jej nejakú ozdobu z dreva/kovu/plastu.. Niečo za čím bude do smrti vidieť teba a nie tesco. Času je na to ešte dosť, tak to využi. Takéto témy sa zakladajú úbožiakmi týždeň pred vianocami a nie na začiatku decembra