Darček

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
roly
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Darček

Príspevok od používateľa roly »

Snáď píšem do správneho fóra ...
Takže blížia sa Vianoce a ja neviem čo kúpiť priateľke. Kozmetiku minie + je šanca že jej nebude voňať :) a plyšáka jej kúpim až keď fakt nič lepšie nenájdem a erotické prádielko tiež nie :D nechcem byť pred jej rodičmi za úchyla :D píšte čo kúpite vy alebo po prípade čo ste kúpili dávnejšie a tak :P
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Darček

Príspevok od používateľa aruN »

Jasné, ak ste spolu týždeň, tak to prádlo nebude na mieste, skús to upresniť.
roly
Expert
Expert

Príspevok od používateľa roly »

Deň pred Vianocami to budú 3 mesiace..
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

Tak to zas nieje taká dlhá doba aby si kupoval nejaké velké dary. Hmm skúste ísť spolu niekde, do nejakého centra alebo do mesta sa len tak poprechádzať kuknite výklady, a sleduj pri čom sa jej rozšíria oči alebo vyslovene povie že jéj hento a hento je aké pekné. No, a máš vybavené..:)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

3 mesiace? myslim ze ta kozmetika bude naozaj stacit - pripadne peknym kusom oblecenia damy rozhodne nepohrdnu ;-)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

no alebo šatka (no dobre, ja to furt radím, lebo ich mám rada), alebo ak kozmetika, tak čo tak chlap odhadne-telové mlieko? alebo nejakú bižutériu (ale to by si asi musel s niekým kupovať)
ultimate222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ultimate222 »

je podla vas dobry napad kupovat pre dievca parfum s nejakou kamaratkou ? Co vonia jednemu dievcatu bude aj druhemu ? :D Alebo je vacsia sanca, ze sa trafim, ked vyberiem ja ?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Kup jej USB kluc, ..... to sa zide kazdemu a ked kupis nejaky lepsi a taky ktory zena odceni nemas co pokazit. (ne klasicky plastovy) Doplnky ku technike, napr. puzdro na mobil. (ponozku), alebo na notebook, funkcny privesok na kluce, bud len ozdobny alebo nejaku prkotinku, 3 mesiace je este relativne malo a oblecenie, sperky, vonavky a kozmetiku sam nezvladnes.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

ultimate222 napísal:je podla vas dobry napad kupovat pre dievca parfum s nejakou kamaratkou ? Co vonia jednemu dievcatu bude aj druhemu ? :D Alebo je vacsia sanca, ze sa trafim, ked vyberiem ja ?
Pre každú babu to máš iné Jedná má rada výraznú druhú môže z nej rozbolieť hlava a tak .... ale ak ju poznáš dlhšie ak vieš aké ma rada tak to by nemal byť problém :-) Vsaď na seba .a...
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sumsumienka »

Mozes jej kupit dobru knihu napriklad, teda pokial vies, co rada cita. :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

chod s nou do nakupneho centra, daj jej limit a nech sa slecna obsluzi
.
aspon na nebude musiet tvarit, ze sa jej tvoj darcek paci:)
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Kúp jej kvety tým nepokazíš nič .... každá baba sa poteší ...
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

riesim podobny problem,
skus si vybrat:
manikurovy set, digitalny fotoramik, hodiny /doplnok do izby/, skrabku na tvrde paty, bocikovu pasteku
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

Možno by ju potešil vankúš, alebo pekná deka, niečo čo ťa bude pripomínať :)

Ja tiež neviem čo pre priateľa, keďže sme spolu krátko, čo poviete na hrnček s obľúbeným čajom?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nekup jej nic. Ten jej vyraz potom bude na nezaplatenie :) Inak podobnych tem v tejto kategorii je viacej hlavne z predoslych rokov.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty - :slap: USB? :smt044

...prvá vec - tri mesiace je veľmi krátka doba...a druhá vec - veľmi si ju nerozmaznaj...a tretia vec - kúp jej čokoládu...keď sa jej poteší jak malé decko tak aspoň vieš, že pre ňu najviac bude znamenať fakt, že si nezabudol...a to je v dnešnej dobe u dievčat cenná vlastnosť...a u chalanov je tiež vzácne, že nezabudnú...jaj my sklerotici... :smt017
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:P tam slo o neutralny darcek, ktory by neurazil ani zase moc nenadchol a ktory by sa mohol rozbalit v pritomnosti hocikoho a tak skoro sa na nho nezabudne lebo bude sluzit a nestoji az tak vela penazi a je prakticky. Cokolada sa zje a o mesiac baba nevie co vlastne dostala (niektore su take pomenej inteligentne)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja svojej kupujem prave usb kluc, viem ze ho chce, bude iba pre nu a viem ze musim vysolit 20€ iba za 8gb ale bude sa jej bude pacit, ako keby som si kupoval pre seba usb za 20€ pod 16gb by som nesiel :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...keď vieš, že ho chce, je to skvelý darček...ale keď neviem, či by ho využila, tak určite nie...USB sa rozdávajú ako reklamné predmety a nekupujú sa ako darček v prípade že neviem čo chce...a určite by som sa nedržal toho, že by darček pre priateľku mal byť verejne rozbaliteľný...tento problém možno elegantne vyriešiť tak, že jej dáš darček keď budete sami dvaja...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Sprav jej niečo vlastnoručne. Teda.. nemyslím tým aby si ju vyprstoval na štedrý deň, ale zmajstrovať niečo. Napíš jej nejakých 10 strán textu a daj to pekne zviazať do knihy, sprav jej nejakú bižutériu (návodov na nete nájdeš kopec), urob jej nejakú ozdobu z dreva/kovu/plastu.. Niečo za čím bude do smrti vidieť teba a nie tesco. Času je na to ešte dosť, tak to využi. Takéto témy sa zakladajú úbožiakmi týždeň pred vianocami a nie na začiatku decembra :)
Napísať odpoveď