prehrievanie nb
prehrievanie nb
čawko mám problem začal sa mi prehrievat nb.........teploty v evereste bez zátaže mi ukzuje 70stupnov............ tak nwm rozmýšllam nad podložkou nb to je acer aspire 5536g
-
Sagittarius
Guru
Re: prehrievanie nb
Povysávať ventilátor si skúsil? 
raz ked som mal nb v servise a mi šli aj prečistit nb vraveli dačo ze to nemaju ani ak sa k tomu dostat ze len tlakovou pištoulou .........mysliš ze vysávačom by som sa k tomu dostal ? 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To musel byť nadpriemerne schopný servis. Skús napísať do Googlu tvoj typ notebooku + dopíš motherboard remove a pozri si návod ako rozobrať ten NTB. Prípadne, ak máš šachtu zvlášť na chladenie vzadu (potom to musel byť poriadne low-mod servis) tak to máš ešte ľahšie. Skús sem dať typ tvojho notebooku + foto zadnej strany.
neni odveci ked uz vycistis ventilator dat aj novu pastu na procak 
tip nb je hore napísani od zalozenia témy (acer aspire 5536g) foto prillozím len ho idem odfotitThommas napísal:To musel byť nadpriemerne schopný servis. Skús napísať do Googlu tvoj typ notebooku + dopíš motherboard remove a pozri si návod ako rozobrať ten NTB. Prípadne, ak máš šachtu zvlášť na chladenie vzadu (potom to musel byť poriadne low-mod servis) tak to máš ešte ľahšie. Skús sem dať typ tvojho notebooku + foto zadnej strany.
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2011, 0:47)
sry nejde mi pridat tie obrazky
ide aj oto ze nechcem nič posrat ajtak ten nb uz neni v najlepšom stave ......a v servise kym som mal zaruku to spravili zadarmo ale terz pýtaju za vyčistenie 10e........tak ako fakt nasrat............ stači ho rozobrat zo spodku či ?
Cauko, mam podobny problem. Procesor bez zataze hreje na cca tych 70 stupnoch, minule som hral NFS Underground 2, co je dost oldschool hra a teplota mi stupla na 90 stupnov. Hra sekala v tempe ventilatora takze nieco nebude v poriadku. Ventilator som uz skusal cistit, pasta neviem ci pomoze rozmyslam este nad reklamaciou, nvm ci mam narok. Inac jedna sa o AMD Athlon X2 M320, nb Lenovo G555
muf cize mam ho rozobrat a napr kompresorom vyfukat