e-shop: www.sportsdirect.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
kekenis
Novice
Novice
Príspevky: 6
Registrovaný: 19 nov 2011, 10:12

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa kekenis »

pussyLiker napísal:Ahojte, mozno to tu bolo preberane x krat ale nenasiel som odpoved na moju otazku. Dnes som objednaval 1. krat odtial a mam tam dost veci co su vo vypredaji. Mam objednavku za cca 430€ a platil som to paypalom. Prisiel mi mail o zaplateni ale nestrhlo mi €€€ z uctu (ked som objednaval z ebaya hned mi strhlo) a ked sa prihlasim na moj account paypal tak je v tam pisane ze pending. Kartou som nechcel platit lebo som to este tak nerobil. Hm co robit ? Cakat kym to strhne z paypalu alebo zrusit to a niekto by mi pomohol s platbou kartou ? Vdaka za rady k+. :roll:

do 4 dnů se ti změní stav z pending na completed. Nestrhává se z banky hned, protože třeba druhej den zjisti že nejsou 3 věci a museli by ti zase peníze doplácet (vracet).
Takže to fuguje takhle:
Item Title: DEFERRED payment of 533.83 (celova cena, kterou maji dočasně zamluvenou u PAYPAL)
Status: pending
udelaji objednavku a uzavřou a zjisti že nebylo 1 triko za 3 Libry
Status se změní do 4 dnů na COMPLETED a cena se upravi -3libry a paypal požada banku aby ti strhli z uctu 530,83 Liber.
Takže nic nerušte u PAYPAL a čekejte do 4 dnů!
drop
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 356
Registrovaný: 05 nov 2009, 22:09
Bydlisko: pobys.
Kontaktovať používateľa:

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa drop »

Je to presne tak. Nabuduce uz budem vediet :wink:
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 584
Registrovaný: 05 apr 2009, 18:12
Bydlisko: ZV

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Ja osobne by som uvítal tovary od Lacoste, Fred Perry, Adidas Originals...sú to tiež tzv. športové značky, takže je škoda, že ich neponúkajú v sortimente.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 13616
Registrovaný: 30 jan 2008, 12:58
Bydlisko: VK,TN
Kontaktovať používateľa:

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no adidas originals by som uvital aj ja
pisco
Novice
Novice
Príspevky: 2
Registrovaný: 25 apr 2011, 23:31

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa pisco »

Zdravim
Mozno ze sa budem opakovat ale chcel by som sa spytat. Vcera som si objednal zo sportsdirect veci v hodnote 468€ cez mastercard kartou na email mi prisiel vypis objenavky a niake oder cislo na co je by som chcel vediet ? A este ma zaujma kedy asi tak by mi mal dojst ten dalsi email z tym cislom na tracking number ? diki
lowmanek
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 977
Registrovaný: 04 apr 2010, 8:53
Bydlisko: 221B Baker Street

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa lowmanek »

Vsetko mas v tejto teme. Najskôr si ju precitaj a ak to tu nebude a neporadi ti ani google, potom ti urcite poradi niekto z nas. :)
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2053
Registrovaný: 01 sep 2009, 19:42
Bydlisko: Bardejov

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa Maro. »

Nebude robiť teras niekto objednávku ?
tyler91
King
King
Príspevky: 1821
Registrovaný: 14 aug 2010, 9:49
Bydlisko: KE

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa tyler91 »

Ja planujem v Januari,mozme sa potom dohodnut,som tiez z BJ.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2053
Registrovaný: 01 sep 2009, 19:42
Bydlisko: Bardejov

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa Maro. »

Okey, keď budeš objednávať, tak napíš SS. :)
easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1378
Registrovaný: 20 sep 2005, 14:04
Bydlisko: SNV
Kontaktovať používateľa:

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa easton »

čaute, už 7krat mi zrušili objednavku na SD objednavam cca 60 položiek za 580 libier, a neviem zistit ,ktore z toho nemaju stale mi napišu ,že rušia objednvaku, mate nejake skusensoti s tymto?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 38516
Registrovaný: 24 apr 2004, 18:29
Bydlisko: Európa
Kontaktovať používateľa:

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa hojko »

easton: Ked som nahadzal veci do kosiku a dal potvrdit, tak mi oznacilo, ktore veci uz nie su skladom, takze som ich mohol vyhodit a pokracovat v objednavke.
lowmanek
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 977
Registrovaný: 04 apr 2010, 8:53
Bydlisko: 221B Baker Street

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa lowmanek »

Tak ako pise hojko...popr. minule mi to urobili tak, ze mi ani nenapisali, ze tie veci nemaju ale len strhli za tie co mali a poslali...uvidim ako to bude teraz, bral som vcera.
easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1378
Registrovaný: 20 sep 2005, 14:04
Bydlisko: SNV
Kontaktovať používateľa:

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa easton »

neviem čo robim, zle ale už som mal pred tym objednavku okolo 250libier neviem presne kolko veci, a tak isto som objednal a mi poslali mail, kde pod čiarov boli tak čudnejšie napisane položky, tie čisla boli bližšie k sebe a tak som ich vyhodil a obejdnavka prešla. Teraz mi pride mail kde mam tie items rozdelene troma čiarami po 20 kusov a skušal som vyhodiť tie čo mali zužene tie čislice a aj tak mi ta objednavka neprešla, či ja mam iny SD abo už neviem...
zeto750
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 351
Registrovaný: 13 júl 2009, 22:20
Bydlisko: BJ - KE
Kontaktovať používateľa:

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa zeto750 »

Maro a Valki250: napiste aj mne som tiez z BJ a budem objednavat v january :)

Inak npoznate nejaky podobny shop co sa tyka spolahlivosti a kvality ale nie len sportove veci? Myslim klasika kde je vsetko...
lukas342
Amateur
Amateur
Príspevky: 33
Registrovaný: 25 jan 2008, 19:56

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa lukas342 »

Zdravím, robím pravidelné objednávky z tohoto obchodu, a keďže mi google našiel túto tému a všimol som si, že dosť veľa ľudí tu žiada o "niekoho do partie" aby bolo poštovné čo najmenšie, rozhodol som sa sem napísať. Ak by mal niekto záujem, nie je problém sa dohodnúť. Za 11 mesiacov nakúpené za viac ako 7200,-€ - nikdy žiadny problém. Na fórum mi síce čas nedovolí prispievať, ale som ochotný vopred vám poslať scan OP, adresu... ako záruku voči Vám. Najlepšie Žilina a okolie, ale po dohode nie je problém aj dobierka po celom SR. Tu je screen z obchodu
sd.jpg
ak by niekto neveril resp. chcel nejaký iný dôkaz (doklady z e-mailu, faktúry...) nech mi napíše, nemám problém.

Ak má niekto náhodou záujem, príp. nejaké ďalšie otázky, môžte ma kontaktovať v súkromnej správe, a dohodneme sa.
Prajem pekný deň páni :wink:
Vladimír
Amateur
Amateur
Príspevky: 21
Registrovaný: 30 aug 2011, 12:02

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa Vladimír »

Objednávate niekto aj s http://www.prodirectsport.com/ ??? ak áno funguje to tak isto ako sportsdirect? Ďakujem za odpoveď.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 992
Registrovaný: 07 jan 2010, 2:44
Bydlisko: Michalovce
Kontaktovať používateľa:

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa rufus59 »

Nemate niekto skusenosti z http://www.jdsports.co.uk ? 5 Libry poštovné a lepšie veci :)
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2954
Registrovaný: 02 jan 2006, 17:47
Bydlisko: MY

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa rados915 »

rufus59 napísal:Nemate niekto skusenosti z http://www.jdsports.co.uk ? 5 Libry poštovné a lepšie veci :)
Neriskoval by som radšej :)

http://www.reviewcentre.com/reviews7746.html
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1791
Registrovaný: 19 aug 2007, 13:31
Bydlisko: Hnúšťa

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa Fuxxo »

ztajtra, tj 26.12.2011 by tam mali byt udajne velke vypredaje (samozrejme na http://www.sportsdirect.com ) uz cca 4 dni tam je postovne znizene na 8 libier, co je tiez vcelku slusne, oproti 15 libram :) tak zajtra beriem par veci, ale ku tomuto nemozem nikoho zobrat, lebo mam obmedzene mnozstvo penazi. ale ak by mal niekto zaujem, tak v januari mam zlavu 10% na cely sortiment obuvi. cize nie je problem sa dohodnut ak by niekto chcel nieco brat
Filipito
Darca
Darca
Príspevky: 10443
Registrovaný: 24 jún 2007, 13:31
Bydlisko: Slovensko-Východ-Humenné

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa Filipito »

Ani jeden kus Nike Air Max 90 a Air Max 1? To si hovoria športový obchod :/
Napísať odpoveď