vlada nakazala preto, aby neumierali ludia, doktori s tym vydrbali tak, ze sa hodili na PN, poslal by som na nich kontrolu
co presne mala podla teba vlada spravit, zvysit plat kazdemu na dvojnasobok?
ano, nemusis mozes. nechces, das vypoved, ides prec. kam ides sa nikto nestara, proste uz nebudes zamestnany, je na zamestnavatelovi aby sa zariadil. je nepripustne aby do toho nejak zasahovala statna moc.beardie napísal:ano, myslim, ze slovo predurcuje je vhodne pouzite, nemusis, mozes
vlada nakazala preto, aby neumierali ludia, doktori s tym vydrbali tak, ze sa hodili na PN, poslal by som na nich kontrolu
co presne mala podla teba vlada spravit, zvysit plat kazdemu na dvojnasobok?
vzhladom na to, ze riaditel nemocnice je casto dosadena 'politicka' funkcia, nepriamo je teda zanho zodpovedna aj vladaColdRain napísal:v takom pripade by bola krv na rukach vedenia nemocnice, oni su zodpovedni za to ci nemocnica funguje alebo nie
vyznelo to tak, ze sa ti nepaci, ze podniky v statnych rukach su zle riadene, ale po tomto vysvetleni chapem a stotoznujem sa s tymto, ze statny podnik nefunguje neznamena, ze ho treba sprivatizovat, presvedcili sa o tom uz aj na zapade, ale na slovensku ostala nejaka pomylena dogma, ze co je statne, treba predat namiesto toho, zamysliet sa ako to zlepsit(prerozdelenim zdrojov)
Na to má sotva vplyv štrajk. Teta mala problémy s okom, dokonca tam bolo až podozrenie na nejaký nádor na mozgu a objednali ju na "tunel" až o cca 4 mesiace po takejto diagnóze. Tiež to musela vybaviť nejak skôr, cez známosť.Frco napísal:moja mama ma teraz problemy, potrebovala ist na magneticku rezonanciu a ze najblizsi termin marec. OMG, za tri mesiace, to kde sme? A to som z Bratislavy, co by som cakal, ze tu je to o nieco lepsie ako v inych mestach...sku8veny strajk lekarsky.