SE xperia neo V

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Auruz
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

SE xperia neo V

Príspevok od používateľa Auruz »

Zdravim, asi pred tyzdnom som si kupil tento telefon, ale mam taky mensi problem s baterkou. Dost rychlo sa mi vybija, na zaciatku mi to az tak nevadilo, pretoze som sa skoro cely den s telefonom hral, takze bolo pochopitelne ze sa rychlo vybije. Predvcerom som ho vsak nabil rano o 8-9, cely den som s nim nic nerobil, a vecer som mal 40% baterky dole.

Ked som sa ale pozrel na vyuzitie baterie, tak mi tam pisalo, ze 40 az 50% baterie vyciciavaju "Sluzby spolocnosti google". Nejak mi neslo do hlavy, ako mi moze google zrat baterku, a uz vobec som to nechapal, kedze som ani nebol na internete.

Snazil som sa vypnut co sa dalo, zdielanie udajov, synchronizaciu spolocnosti google a neviem co vsecko, no stale mi to zerie 20% baterie.

Neviete niekto, ako sa to da kompletne vypnut, alebo co najviac obmedzit? Snad nie som sam kto ma takyto problem :)
qwerty-xyz

Re: SE xperia neo V

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pozri, moznosti je niekolko.

Prvou je rootnut telefon (a cez program si prioritne nastavit spustane programy a procesy). Druhou je si dat custom ROM ku, v ktorej mozes toto iste a su v nej povacsine vychytane musky od vyrobcu.

Tretou ked nechces robit ani jedno ani druhe (-- napr moj pripad) je ze si sam povypinas vsetky aktualizacie telefonu, vsetky synchornizacie, a podobne, nasledne obmedzis pouzivanie displeja na minimum, vypnes, 3G, wifi, bluetooth, nebudes liezt na net, a nebudu sa ti automaticky aktualizovat veci na facebooku, maily a podobne. Vypnes si vibrovanie klaves, jas znizis na minimum, povypinas automaticke ovladanie a dalsie veci, je tam toho celkom dost.

Pozri ja mam pozapinane skoro vsetko, wifi, bluetooth a GPS mam vacsinou vypnute, ale displej mam na automaticky a synchronizaciu kompletnu, leziem na facebook, aj na gmail, aj na pokec, hram hry (pol hodinka denne) A baterka mi vydrzi nieco okolo 16-18 hodin, je pravdou ze na telefonovanie mam druhy mobil. Tento ma proste na prezentacie, fotky, videa, texty, a kadeco ineho. a ja mam SGS 2, ktory ma podstatne vacsie naroky na baterku.
Auruz
Medium Star
Medium Star

Takze to je normalne, ze tieto telefony sa vybiju za 1-2-3 dni hej? Ja len ze to je moj prvy dotykovy, a stary SE ktory som mal, mi vydrzal aj tyzden predtym nez sa vybil :)
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Áno, tieto nové smartfóny vydržia maximálne 2 dni.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

To nie je normalne, to je vyslovene VYSADOU tychto novych telefonov ze im takto malo vydrzi bateria. :wink: Den ked sa s nim bavkas, dva dni ked sa s nim skoro vobec nebavkas, a 3 dni ked s nim nerobis nic. 12-16 hodin ked sa aktivne pouziva na mail, facebook, hry a podobne . . .
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

vypni hlavne push notifikacie na mail a ak s tym nemas problem tak 3g ,ja obmedzujem jedine to push kedze vypinat 3g je pre mna blbost
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ked som doma kde nemam 3g siet na o2 a nehram hry, tak mi na sgs vydrzi baterka aj 4 dni pri pouzivani telefonu v rezime dumbphone
Auruz
Medium Star
Medium Star

ok dakujem vsetkym :)
Napísať odpoveď