co by ste si mysleli o takom chalanovi?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: co by ste si mysleli o takom chalanovi?

Príspevok od používateľa kathleen »

autorka si uvedomila viacero veci a od zalozenia temy sa snad trocha znormalizovala :)

vyzera to asi tak: povedala som mu, ze som zalubena, nech sa so mnou nezahrava (po mojich predoslych negativnych skusenostiach som si to proste potrebovala vyjasnit.) on reagoval, ze sa nezahrava, proste to potrebuje cas. budovanie dovery a tak, urcovanie hranic aj vo vztahu k druhym, respektovanie slobody druheho... (moja interpretacia)

ked spolu byvame, kazdy den je vyzva, ale obohacujeme sa navzajom. fyzicke veci neriesime, az na male naznaky medzi nami. ziadne scenare z romantickych filmov ani repliky z "pick up". je to tak dobre, ved mozno o par mesiacov odide spät na SVK.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Budem držať palce nech do dopadne akokoľvek a nerob ukvapené závery ;-)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ale pozor ,vidim ze sa citis teraz byt uvedomelejsia a silnejsia no nedaj sa tym oklamat a daj si hlavne pozor aby si to nezacala robit ako pred tym ,lebo ak by ta vyslovene chcel tak by to neodmietol ,to by potom nebol asi normalny chlap ktoremu by sa dievca ktore chce priznalo ze ho lubi :shock:
kathleen
Light Professional
Light Professional

dik za vase rady. v skutocnosti je to tak, ze som ho vtedy "dobyvala", ked som mala pred semestrom este viac casu a chcela som ho uistit, ze to nie je len nahodny kratkodoby flirt (co zvyknem obcas s kamaratmi zo srandy). teraz travim vikendy mimo domu a vela cestujem, takze uz z objektivnych dovodov som dost nedostupna.

noone

rada som v roli koristi, ale kedze som "slecna zaneprazdnena", mam vela kamaratov (aj chalanov) a rozne aktivity, chcela som to trochu sprehladnit, aby vedel, ze je pre mna jedinecny. a bodka :)

ithory

na svoju obranu: zalozena tema sa tyka chalana, nie mna. z egocentrizmu som vyrastla, unudil by ma k smrti.

cORP

viera je pre mna dolezita. btw studujem katolicku teologiu, okrem ineho.

peter1803

s odstupom casu a ked som ho lepsie spoznala, uz chapem jeho reakcie. a co sa tyka toho mojho napadu s pusou na dobru noc... som vlastne rada, ze mi dal este sancu presvedcit ho o tom, ze nie som hormonmi zmietana nevyrovnana infantilna intelektualka. resp. mozno som, ale zvyka si na to :P
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a on je veriaci ? ak nieje mozno ro je problem cislo jedna ,aspon mne by to osobne vadilo ,som sice katolik ale ak by sa dalo nebol by som nic .... tym nechcem odsudzovat veriacich ,no mne to skratka prekaza
kathleen
Light Professional
Light Professional

urcite to je jedna z veci, ktora chalana skor odradi. ale zaroven taky filter pre mna, aspon vidim, ci tomu druhemu stojim za to, aby spoznal moje nazory, alebo ma hned hodi do jedneho vreca ako zmanipulovanu ovcu.
a ked niekomu vadi, ze idem v nedelu na hodinu do kostola a obcas sa modlim/reflektujem, tak nech ziju zlatokopky a nymfomanky. (bez zartu)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

kathleen: takže v podstate delíš ženy na dve skupiny: dobré katolíčky vs nymfomanky a zlatokopky? hm :?
my chlapi však hľadáme niečo medzi - nymfomanky s dobrým srdcom :lol:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

cORP. nemusis byt nic ... Nikto ta do toho nenuti ;)

kathleen ... WOW, uplne mi pripominas jednu uz len znamu, ktora je tiez silne veriaca. Je to inteligentna, sympaticka a velmi pekna baba s hodnotami na spravnom mieste. Len bohuzial svoje kvality si uvedomovala az prilis, a je z nej baba, ktora sa sprava ako dama na urovni ale ma ego chlapa.

No ale k teme, obcas natrafis na chlapa ktoremu tiez vyhovuje pomale tempo, nema rad natlak a je hanblivy. Ako vzdy hovorim, komunikacia je zakladna doska kazduckeho vztahu, ked to viazne v nej, jedine co z toho moze vzniknut su dvaja "popaleni" a nespokojni jedinci.

Vsetko sa da vybavit a ak nie, tak to nestoji za to. Takze sice si svoj problem ciastocne vyriesila, ale aj tak rada do buducna, ziadne prudke pohyby, ziadne urychlene zavery, ked ta nieco stve tak s nim prehovor.
V kazdom pripade vela stastia ;)
kathleen
Light Professional
Light Professional

silmarill napísal:kathleen: takže v podstate delíš ženy na dve skupiny: dobré katolíčky vs nymfomanky a zlatokopky? hm :?
my chlapi však hľadáme niečo medzi - nymfomanky s dobrým srdcom :lol:
nikoho nedelim.

to mi je davno jasne :) zabudol si este, ze musia dobre vyzerat

//autoeditácia príspevku (07 Dec 2011, 0:29)
Shark NX napísal:cORP. nemusis byt nic ... Nikto ta do toho nenuti ;)

kathleen ... WOW, uplne mi pripominas jednu uz len znamu, ktora je tiez silne veriaca. Je to inteligentna, sympaticka a velmi pekna baba s hodnotami na spravnom mieste. Len bohuzial svoje kvality si uvedomovala az prilis, a je z nej baba, ktora sa sprava ako dama na urovni ale ma ego chlapa.

No ale k teme, obcas natrafis na chlapa ktoremu tiez vyhovuje pomale tempo, nema rad natlak a je hanblivy. Ako vzdy hovorim, komunikacia je zakladna doska kazduckeho vztahu, ked to viazne v nej, jedine co z toho moze vzniknut su dvaja "popaleni" a nespokojny jedinci.

Vsetko sa da vybavit a ak nie, tak to nestoji za to. Takze sice si svoj problem ciastocne vyriesila, ale aj tak rada do buducna, ziadne prudke pohyby, ziadne urychlene zavery, ked ta nieco stve tak s nim prehovor.
V kazdom pripade vela stastia ;)
neviem, co je zle na velkom egu. ja tvrdim, ze silni muzi maju radi silne zeny, niekedy je to totiz nevyhnutne. ale tato tema nema byt analyza mojej osobnosti.

prave to sa mi na nom paci, v podstate som taka ista, ale pod tlakom povinnosti atd. mam obcas zivotne tempo o rychlosti svetla. je mi jasne, ze ludia nie su figurky na gumicke a citovy vztah nevznika na pockanie.

budem sa snazit :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Je rozdiel silna zena a zena ktora sa v niektorych momentoch chova jak keby sa nic nestalo a pritom si jej vypomohol zo "sraciek".
Silna, sebavedoma zena, je WinWin combination ... Ale vsetkeho vela skodi.

Este taka mala poznamka, nie je vhodne si hladat exaktnu kopiu seba ako druhu polovicku. Pokial hladas len kradkodoby vztah, tak to problem neni, ale aj z hladiska spolocnej buducnosti je dobre, ked sa navzajom doplnujete vo "svojich nedostatkoch" ... Napr. ked sa daju dokopy dvaja citovo "labilni" introverti tak sa navzajom z obcasnej emocnej diery nevyhrabu. Tak isto dvaja tvrdohlavi jedinci sa pri rieseni problemu nikam nedostanu lebo ani jeden neustupi ;)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a urcite sa mu to tvoje modlenie a nedelne vypravy do kostola nezdaju byt cudne ? mozno rozhovor na tuto temu by nieco vyriesit mohol
kathleen
Light Professional
Light Professional

Shark NX

nemam problem priznat si svoje slabosti, poprosit o pomoc a aj za nu podakovat, nech ide o kohokolvek. takisto pomoc ponuknut. ale vdaka svojmu egu by som nedokazala stavat partnersky vztah na pocite vdacnosti ci lutosti, co je podla mna pozitivum.

prave vtedy ma zmysel kombinacia "dvoch silnych", pokial sa doplnaju a pomahaju si v odlisnych veciach. inak by jeden druheho brali ako konkurenciu alebo dohnali cely vztah do extremu. to s tymi kopiami poznam, mam takych kamaratov. rozumieme si, ale hlbsi vztah s nimi by bol patologicky :)

cORP.

bavili sme sa o tom, jemu sa to nezda cudne. tebe ano?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vravim,ja v to neverim,tym padom pre mna hej
kathleen
Light Professional
Light Professional

len pre info: sme kamarati, pravdepodobne ma jednoducho lepsie spoznal a stratil zaujem. len som si to nechcela priznat. po troch mesiacoch spolocneho byvania ma ani nepobozkal, je to jasne. uz len vydrzat 9 mesiacov :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Spoiler
F-R-I-E-N-D-Z-O-N-E!
preco vsetci chlapi nie su ako Ty nedokazu si uvedomit ked je nieco bezcenne a proste sa na to vykaslat? Ucte sa dpc! Tu mate ziarivy priklad :D
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Lebo médiá sú už od stredoveku plné sračiek, ktoré tvrdia, že keď sa človek dlho a úmorne snaží niekoho sexuálne zaujať, tak dôjde k akémusi Aha! efektu a zrazu sa v žľazách objavia hormóny?
kathleen
Light Professional
Light Professional

mna zivot uz dost prefackal a kusok sebaucty este mam. sice k tym hormonom.. on je ten, co chodi schvalne po byte len v uteraku okolo bedier a obcas hodi poznamku o laske, ale to beriem len ako kamaratske doberanie sa. fakticky ma nikdy nechytil za ruku (okrem tanca) ani nepobozkal. a kebyze na neho skocim ako nadrzana zenska, nezmeni to nic na tom, ze mu nestojim za to, aby prejavil realny zaujem.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

heh, chlapi chodia v uteraku a prezliekaju sa pred dievcatami, lebo im je obycajne dost na k*kote co si o tom mylsia nez preto aby vyzerali sexi

popravde nechapem pristup dievcat, ze nemaju problem 12 hodin chodit po plazi v bikiniach, ale ked sa prezliekaju tak su zrazu, och, ake strasne plache
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

.. presne ako vravi nasledujuci obrazok: http://www.hojko.com/download/file.php? ... 517906.jpg
kathleen
Light Professional
Light Professional

blbost.. ide o to, ze na zaciatku to nerobil.. pre mna su plavky a spodne pradlo to iste.
Napísať odpoveď