Nova PC skrina

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Outsider
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Nova PC skrina

Príspevok od používateľa Outsider »

Zdravim, planujem v blizkej buducnosti trosku skraslit PC, lebo ta moja stara skrina vobec nezodpoveda tomu, co je v nej :D . Skrinu hladam do 180 €, musi mat, co najviac vetrkakov nech nemusim dodatocne kupovat a moznost ich regulacie. Dalsia podmienka je dost miesta pre grafiku, aspon 320 mm(moja grafika ma 300mm). Bohuzial u tej skrine, ktoru som su vybral ten udaj chyba ale podla rozmerov usudzujem, ze by to problem byt nemal. Zatial mi padla do oka http://www.alza.sk/thermaltake-element- ... 1494#popis. Uvytam vase nazory na nu popripade navrhy na jej alternativu. A este mam jednu otazku, kedze som nikdy v skriny nemal viac nez 3 vetraky tak ma zaujima jak to je z ich zapojenim, kedze moja deska ma myslim len 2x 3pinovy konektor a 2x 4pinovy, ci je mozne kupit redukcie na zapojenie na kable od zdroja alebo niaky iny sposob.

Po dlhsom sondovani som nasiel http://www.epicom.sk/detail-produktu/co ... uhl/50080/. Idealne bude porovnanie tychto dvoch skrin.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Nova PC skrina

Príspevok od používateľa Thommas »

Môžeš brať hoci aj HAF X, al aj dáku Lian Li, Silverstone prípadne Xigmatek Elysium (nutné dokúpiť vetráky). Redukcie samozrejme vieš dokúpiť, ale ja radšej odporúčam regulátor otáčok.
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

Mne ide hlavne o sposob zapojenia tych vetrakov HAF X ich ma pomerne dost. Na doske tolko konektorov ani nemam tak preto ma zaujima jak to ma riesene.

Po tom, co som si pozrel detailnu recenziu tak s tym problem nebude. Rozhodol som sa pre HAF X. Pripadne nazory mozete smerovat k tejto skrini.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

pre tie vetráky tu bol spomenutý regulátor. ten napájaš rovno zo zdroja a všetky vetráky napojíš na regulátor. všetko dokonale funkčné :) samozrejme vetrák na CPU je lepšie mať pichnutý do dosky, nech si to reguluje sama
Napísať odpoveď