ako sa prihovoriť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Flambar1
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ako sa prihovoriť?

Príspevok od používateľa Flambar1 »

čaute... mám taký maličký problém... neviem sa prihovoriť k hociakej babe. hoci sedí na buske odomňa 1/2 metra... neviem sa ozvať nejak... akože s tým? lebo už fakt akože neviem čo spraviť...
Frikso
Darca
Darca

Re: ako sa prihovoriť?

Príspevok od používateľa Frikso »

Proste sa prekonaj a urob to. A neuvažuj nad tým, aj tak na nič nové neprídeš, iba znervoznieš.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

boze taketo debiliny tu uz boli milion krat ,pokial nemas usta len na jedenie tak snad vies co mas spravit ....
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

"Ahoj" na začiatku vždy zaberie.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

mozno je pre teba 1/2 metra velka vzdialenost a mozno si myslis ze ta nebude pocut. skus 1/3 metra pripadne 1/4 a priamo do ucha. Taketo temy tu uz boli rozoberane veeela krat. No myslim, ze ta tvoja je viac jedinecna, pretoze nikde sa nepisalo z akej vzdialenosti treba oslovovat.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Skus postup uja imra:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Parket
TOP.Keď má baba kabelku na parkete, tak sa jej spýtať či ju ma na mlátenie borcov
31.Fúha tak to ti neverím že tu sama tancuješ.
32.Pri tanci sa pozerať často do očí.
33.Vylákanie z parketu "Je tu strašné teplo nejdeme vonku"?
45.Keby som nebol gay, tak ideme spolu na parket.
Oslovovanie
1.Ísť ku babskému stolu a spýtať sa či nás nejdu naučiť hrať stolný futbal.
2.Čaute môžme si k vám prisadnúť? Evidentne je to tu preplnené (ukázať na prázdne boxy)
a my si nemáme kde sadnúť.
1.Môžeš ma konečne prestať prenasledovať?
2.Spýtať sa koľko je hodín.
TOP.Ahoj nepoznáš nejaký podnik kde pozvať peknú babu?:)
20.Som kontrolór európskej únie pre kontrolu dáždnikov. Ukážte nejaký inak vás budem musieť pokutovať.
25.A: Tučný tučniak B: ??? A:Chcel som povedať niečo čo prelomí ľady. :D
TOP.Keď vidím že ide nejaká baba tým istým smerom, spýtať sa že čau ty ideš ku mne domov?
9.Môžem mať tú výsadu a sedieť vedľa teba?
23./Pri jukeboxe/Tu máš 1€ a pusti tam niečo poriadne, kamoš totiž neverí že baby majú hudobný sluch.

Prvá konverzácia
21.Ty si sa tu kde vzala, moja krásna?
22.Bolelo to keď si padla z neba?
2.Si zaujimavá chcel by som ta lepšie spoznať!
3.Neviem čo to je čím ma pritahuješ ale chcem to zistit!
4.Možno nestráviš so mnou celý život ale určite si ma budeš cely život pamätovať.
5.Ja som prirodzený typ, nechcem ťa zaujať tým že tu budem hrať frajera.
1.Čím si chcela byť keď si mala 10 rokov?
14.Ako to robíš že tvoje vlasy sú také lesklé/vlnité/objemné?
-Čo si myslíš o klokanovi ako o domácom zvieratku?
26.A:Čau máš rada dážďovky? B:Nie C: Hm rozmýšľam že načo ťa uloviť :)
-Je tu úplna nuda, poďte si ku nám sadnúť a bude ešte väčšia.
9.Jediné čo o tebe zatiaľ viem že si pekne oblečená.
18.Ked sa tak na teba pozerám som si akurát spomenul ze nemám kondóm v peňaženke. :D
7.ty si tu honis cely tyzden a tu kolegyna sa super namalovala aby sa nam pacila
10.To ako si hovorila o tom a tom bolo fakt zaujimave ako sa volas?
11.Ty mas pekny usmev ale uz som videl asi tri baby ktory taky mali,vies co budem ti hovorit cislo 3 :D
12.My sa este nepozname ja som Tomas
13.Ako sa dneska bavíme?
-Kto viac klame, muži alebo ženy?
-Máš rada ruže?Vážne ti chutia?
-Mohla by si mi ukázať občiansky poprípade zváračský preukaz?
-Ty kokos, jej zadok vyzerá lepšie ako môj ksicht
skus nieco z tohto, uspech zaruceny :wink:

edit:// to kto mi poslal :plus: za tento prispevok? :smt046
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Milé opýtať sa baby v autobuse "Čo si myslíš o klokanovi ako o domácom zvieratku?" :lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Mmarek9122

normalne sa jej spytaj "aj prehltaš"? /samozrejme mame na mysli zmrzlinu/
-uspech je zaruceny, bud sa zasmejete obaja, alebo co je pravdepodobnjesie- iba ty.. :D

ale teraz vazne.. normalne sa jej spytaj na cestu niekam, na zacatie konverzacie to staci.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ty si sa tu kde vzala, moja krásna?
toto sa podla mna absolutne hodi na autobusovu stanicu :D
teda, ak som pochopila spravne, ze buska=autobusova stanica
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

omg nic zloziteho nic lichotiveho nic nijakeho :D proste daco zadel.
Moj pripad teraz aktualne rieseny casnicka v podniku kam chodime jest, raz osm sa jej len tak spytal ze ci tu brigaduje abo robi povedala ze robi. Na dalsi krat som hlupo zadelil ze prepac mas chalana a ona z usmevom ze nema nato som sa jej spytal ci by nesla von a ona ze musi si to premysilet. Na dalsi krat ked som tam doseil som prisiel zanou ze ci by mi nedala cislo a ona dala. I ked je fakt ze clovek v tychto situaciach moc nema funkcny mozog zo stresu ale proste kebych to planoval nikdy to nepsravim preoste prislo to samo vysplechol som a bolo.

Ja len ted reisim inu cast :D pisali sme chvilku cez sms a nebolo to vtierave ani natlakove ani nijake dokonca som to preistotu daval kontrolovat kamaratke a bolo to ok pisane aj podla nej :D no ona zrazu prestala odpisovat teda konkretne vcera na vianoce okolo 4 pobede a nechapem preco uprostred debaty :S keby nepracovala poviem ze nema kredit ach jaj zenske jedny ja sa v nich nevyznam. Ted som s toho akurat zmateny keby mi nedala cislo chapem ale ked mi ho da z usmevom a v strede konverzacie sa odmlci a na druhy den ked jej napisem len tak neodpise cize ignoruje tak to nechapem absolutne totalne a som s toho volajaky zmateny.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...možno naozaj nemá kredit...a dobije si až keď skončia sviatky...skús jej zavolať...(ale bude to vyzerať vtieravo)...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

nechcem Ti brať ilúzie, ale ...
Ja keď som ešte nemala paušál a nemala som kredit , tak som napísala od segry alebo matky alebo neviem od ktorej spolužiačky , lebo som odpísať chcela.... keby že Ti chce odpísať tak nájde spôsob ako to spraviť ... :?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Runes

proste Ta tak trochu natahuje, zeny to tak zvyknu robit bezne, aby nevyzerali ze sa davaju prilis "lacno" :) :wink:
Ked zena da chlapovi na seba cislo, tak to este nemusi znamenat skoro nic, iba tolko ze si nevypadol hned v prvom kole :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

OMG :D no toto je uz ale troska high level :D ona cca 24 odhadom ja 26 :D a debata bola praveze celkom v pohode a zatial to bol len zaciatok konveerzacie :D a vravim dal som to citat aj kamaratke aj dvom a ani jedna nechape bo ta konverzacia sa uberala skor dobrym smerom proste zrazu ticho. Co sa tyka kreditu tiez vravim ze keby cela napise od dakoho i ked je fakt ze ona je cez polna a tuna len byva asi v podnajme a robi bo ona dade od kosic :D a neviem s kym byva a ake maju vztahy. Ja si skor myslim ze sa jej ozval ex abo daco take a ma s toho zmatok alebo netusim co. Lenze je hlupost aby ignorovala bo hadam tolko jej dojde ze robi v podniku kde ja chodim pravidelne jest cize stretnut sa tak ci tak stretneme ked zacne zasa klasicky stereotyp. Cize mudrejsie by bolo daco v style nepis abo ja neviem :D no nic ine ako cakat mi neostava bo pisat zasa by uz bolo vtieranie a to necem. Som necel ani iny kontakt nanu ala facebook bo to by to zabilo hned bo to by sme jeden druheo prelustrovali a nespoznali :D ale jak povedala kamaratka "nesmut za tym co si nemal" :D
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Možno sa jej niečo stalo :o
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Možno ju to nebavi, tak ti neodpisuje. Hlavne a šlo o také bezpohlavné dopisovanie. Predsalen nemá 16.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No takto ja sem dam cely pribeh aj SMS :D

Takze kusok od skoly je jedna restika a tento semester sme tam zacali chodit. Ked sme tam boli 1x tak ma tam zaujala jedna casnicka a vtedy som sa jej spytal ze ci tam robi abo brigaduje abo co. Ona povedala ze robi a dako som si s nou potykal ze obaja sme mlady. Pak sme tam chodili na obedy a vzdy sme sa usmiali naseba a daku nezavaznu vetu prehodili. Teraz v decembri asi 2 tyzdne dozadu sak nastal zlom v tom ze sa usmiala a mna to totalne roztopilo. Tak som sa jej spytal ci ma chalana naco z usmevom odpovedala ze no uz nemam. Ked sla zasa okolo tak som hodil druhu otazku akurat ze envedome som pritom nastruhal nevinnu tvaricku opytal som sa jej ci by nesla von. Nato ona ze boooze to jaky nevinny ksichtik si hodil, no musim si to premysliet a sla z usmevom prec. O tyzden som tam siel znova akurat ze som nesedel v casti de ona obsluhuje ale ked som dojedol tak som sa postavil siel zanou a ze ahoj naco sa usmiala a ja som nanu hodil ze ci by mi nedala cislo. Nato sa usmiala ze preco nie a dala mi ho a este mi aj povedala ze ako sa vola naco som jej povedal ze ja viem bo som vedel :D Pri odchode som jej zazelal este stasne a vesele a ocividne sa celkom s toho tesila. To bolo 23.12
Tuna nasleduje SMS komunikacia sak posudte sami:
Spoiler
23.12
JA: Ahoj to som ja co si mi dala dneska cislo :) ja len ze asi netusis moje meno, volam sa Martin a prepac to prepadnutie ale mi to uz nedavalo spavat bo som sa fakt zalubil do tvojho usmevu. Tak pekny dnik zatial :)
ONA: Heh ahoj :) No bolo to celkom mile prepadnutie. Aj tebe pekny den

24.12
JA: Kuk dufam ze nebudim :) ja len ze najsamkrajsie vianoce prajem teda este krajsie ale to neveim ako sa pise :) a posielam velke vianocne objatie
ONA: Ahoj :) dakujem aj tebe krasne Vianoce prajem. Vela stastia a pohodicky :)
JA: No stastie a pohodicka je uz od vcera daka tebe :D inak ak to nepodlieha statnemu tajomstvu v ktorej mestskej casti byvas :)
ONA: :) byvam v dubravke a ty? Ako budes travit vianocne sviatky ?
JA: Petrzalka :) a sviatky no neviem tento rok je total zmateny ale tak prevazne doma s diplomovkou :) a hadam aj vonka s tebou :P ty doma ci dade fuc ides
ONA: Ja som s kolegynkami, trosku sa nedalo ist dom, lebo ja som oreginal z vychodu :)
JA: Je a s kade presne :) ja vychod rad ja som sice rodeny petrzalcan ale dako som sa nikdy s tym nestotoznil i ked tazko by som sa odnaucil od pohodlia ba :)
ONA: Heh aj mne je tu dobre :) Som z Humenneho presnejsie :)
JA: Ci pana tak to je fakt opacna strana slovenska :) to si sa sem jak dostala? Robota ci povodne koli studiu
ONA: No toto bolo povodne medzizastavka medzi humennym a irskom len som tu nejako ostala :)
JA: Daka bohu, nechapem co seci do Irska sa trepu polovica kamaratov zo stredneho a vychodneho svk sa tam odpratala. Len ostan pekne tu :P dokedy mas volno
ONA: Heh no ved som aj ostala tu. Robim v pondelok uz najblizsie
JA: Juu to neni buch vi co :( a to robis do dakej 11 co :/ no jedno ja ta planujem uniest dade von :D len kedy mas cas hmm teda ak nemas nic proti unosu O:)

25.12
JA:Kuk pekny podvecer sa praje :) ake bolo vcerajsie vianocovanie hmm. Btw na silvestra v robote doma ci vonku :)
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Myslím, že jej tvoj záujem zalichotil a z nudy alebo zdvorilosti ti aj odpísala. Ale to je možno tak všetko, možno je už zvyknutá na podobnú pozornosť od zákazníkov reštaurácie. A že sa na teba usmiala a pod., hm...čo myslíš, za čo dostávajú čašníčky sprepitné? Za nasraný výraz tváre a nenávistné pohľady to asi nebude.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe no toto je ten problem ona nedostava lebo oni len nosia jedlo tam chodi daco ako vrchny a kasiruje on pricom dava presnu sumu a ked som mu nehal sprepitne raz kukal jak na debila namna. A toto nebol taky usmev ze :) ja bych to cislo len tak nesiel pytat chalani ma uz dlhsie hecovali bo ona fakt davala extra smile namna ach jaj :D tazko sa to opisuje a to neni spoved ranenej srnky co hlada odpoved a chyta sa somarin. Ja vela krat riesim tieto veci s kamaratmi kamaratkami v zdy otom s nimi klabosim a tak ale toto je fakt total zmatene a aj ked sa odosobnim tak to mi to nedava zmysel stale.
Napísať odpoveď