O2 zacina
Re: O2 zacina
tak to ake mate faktury, ked ja platim vzdy aspon 10 eur a v lete za sms/textove mms zo zahranicia, ktore je v poslednej zone aj okolo 30 a mam len od decembra do konca februara 
ved maximum je do konca februara, tri mesiace, nie? ci do konca marca? ja ani neviem, dokedy to mam, kedze MMS aj tak neposielam, ale asi som to mal do konca marca ako tak premyslam... a faktury mam okolo 25€
Maximum je 31.5.2012 ..ja mám faktúrky okolo 18-26€ a mám iba do 31.12.2011... kamarátka má na kredit, míňa cca 25-45€ mesačne a má do 31.5.2012... je to svinstvo! 
Svinstvo su ostatni operatori. Zajtra prenasam cislo po 2 rokoch u ruzovych do O2.
Inak ako Vám funguje ich webka http://www.o2.sk? Posledné mesiace je strašne spomalená a má viac výpadkov ako.... aj teraz na mňa vybehla nasledujújca hláška, keď som im chcel ísť zaplatiť faktúrku. Najskôr naťahovalo, naťahovalo.. raz vybehlo, že nie je dostupná, potom ma prihlásilo... a keď som si šiel zobraziť faktúry, zrazu táto hláška...
Inovácia systému
Vážení zákazníci, ospravedlňujeme sa za vzniknuté obmedzenie. Momentálne prebieha plánovaná údržba nášho systému a z tohoto dôvodu nie sú dostupné služby na portáli O2.
Ďakujeme za pochopenie.
O2
jo deje sa to aj mne. ale nechapem co vlastne riesis, ked to mas napisane cierne na bielom, nie?
No trošku posťažovať sa musím, aby sa mi uľavilo....... bo ma to už neskutočne kaká. S O2 by som bol maximálne spokojný, keby fungovala stránka...

mne MMS odosiela (teda zatiaľ som len sestre na O2 posielala a prišli jej obe)
Aj mne odosiela/prijíma.. ale mám pocit, že doručená je asi tak o hodinku neskôr... (a výpisy o doručení pri mmskách mi nefungujú)
Zaujímavé. Tento týždeň sme od seba 40 km v dvoch rôznych mestách a nejde to ani jej ani mne.. Nechápem.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...mne mms fungujú bez problémov a chodia tesne po odoslaní...iba raz sa stalo, že neprišla...
ja posielam teraz počas akcie mms namiesto sms a funguje bez problémov 
Už to ide, ale naozaj to trvalo zhruba počas 3 dní. Zvláštne.
Jedna mmska odoslaná v sobotu ráno došla až v nedeľu ráno.. aj to vo forme, že adresát si ju má pozrieť cez Internet. Ale všetky ostatné už idú normálne.... Pre istotu však súrne správy posielam klasickou smskou.
-
Soviet
Darca
Toto ale nieje problem o2, ale nastavenia telefonu prijemcu. Potom mu nezobrazuje priamo MMSku, ale odporuca ho na adresu webovu. Staci zajst do o2 a mali by to nastavit.brm napísal:Jedna mmska odoslaná v sobotu ráno došla až v nedeľu ráno.. aj to vo forme, že adresát si ju má pozrieť cez Internet. Ale všetky ostatné už idú normálne.... Pre istotu však súrne správy posielam klasickou smskou.
ako v iPhone viem kedy posielam textovu MMS a kedy sms?
ked potrebujem posielat obrazky tak to riesim mailom a co sa pisania tyka v lete som posielal extradlhe textovky, ale ci to boli mms to neviem...
ked potrebujem posielat obrazky tak to riesim mailom a co sa pisania tyka v lete som posielal extradlhe textovky, ale ci to boli mms to neviem...
Soviet.. ak v tom telefóne nemá nastavené mmsky, akým zázrakom potom došlo predchádzajúcich asi 20mmsiek, čo som poslal predtým.... a aj potom? 
Ďalšia chyba na ich webke... propagujú inkaso.. chcel som si aktivovať inkaso, požiadavka odoslaná, ale hneď mi prišla správa na nástenku, že akcia zlyhala. Podobne ak chcem upraviť doručovanie faktúr na email, chcem zasielať faktúry nechránené heslom (doteraz mi ich heslovali) - požiadavka odoslaná - a hneď zlyhala.
Ďalšia chyba na ich webke... propagujú inkaso.. chcel som si aktivovať inkaso, požiadavka odoslaná, ale hneď mi prišla správa na nástenku, že akcia zlyhala. Podobne ak chcem upraviť doručovanie faktúr na email, chcem zasielať faktúry nechránené heslom (doteraz mi ich heslovali) - požiadavka odoslaná - a hneď zlyhala.
toto ale bola chyba o2, tiez sa mi obcas stane ze mms pride od toho isteho odosielatela na moj (ten isty) telefon bud v moznosti "prevziat spravu" zvlast tlacidlom alebo dokonca len ako link s heslom na stranku a predchadzajucich a nasledujucich 20mms pride uplne normalne tak ako ma, v normalnom zobrazeni...neviem cim to je, ale myslim, ze aj tak je to len slaby nedostatok ked mozem do marca posielat spravy zadarmoSoviet napísal: Toto ale nieje problem o2, ale nastavenia telefonu prijemcu. Potom mu nezobrazuje priamo MMSku, ale odporuca ho na adresu webovu. Staci zajst do o2 a mali by to nastavit.
-
Soviet
Darca
brm: Hmm..divne, tak s tymto som sa nestretol. Dobre vediet. My fault