Čo nové by ste privítali na fóre?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
Nechceli by ste rank VIP trocha rozšíriť? Napríklad do konkrétnych kategórií ako menšiu motiváciu. Napr Ryanovi Giggsovi v Poradni pri kúpe, pretože ako vidím, on je jediný, čo sa tu rozumie do audio-video a je aj ochotný prispievať, Mr.Cumelovi MAFIAN CROUCHovi za pomerne schopné a nie omieľané vtipy v Textových vtipoch a tak? Konkrétne by bolo dobré spraviť v istých sekciách tému, kde by povedzme týždeň užívatelia písali mená tých, o ktorých si myslia že si to zaslúžia, najviac hodnotiaci by sa dostali do hlasovania povedzme na týždeň a 3-4 by dostali ten rank? Jednak je vo VIP skupine množstvo ľudí s málo príspevkami, čo fórum ani nenavštevujú a jednak ako menšie povzbudenie pre ochotných 
A prakticky dovod je aky podla teba?
Pokial viem, tak VIP sa dava vacsinou za zasluhy voci foru, aspon poslednych 10 co som si vsimol co tam pribudlo nejake tie zasluhy ma..
Pokial viem, tak VIP sa dava vacsinou za zasluhy voci foru, aspon poslednych 10 co som si vsimol co tam pribudlo nejake tie zasluhy ma..
Okrem toho, ludia tu nechodia kvoli ranku ale kvoli karme 
-
Thommas
Addict
Praktický? Niečo ako Skúsený užívateľ. Mmartin napríklad u teba neviem prečo je rank VIP. Žeby zato, že si bol adm na CSku, porobil si zopár avatarov a sľuboval si logo na Mikuláša? A BX dúfam že si to nemyslel vážne.
sethovi môžme dať master troll a tak, že áno,.. a budeme ako každé druhé malé fórum, kde je viac VIP a modov ako normálnych userov...
Kamo, najskor si over co pises. Log som urobil niekolko, nie len "slubil na mikulasa"...Thommas napísal:Praktický? Niečo ako Skúsený užívateľ. Mmartin napríklad u teba neviem prečo je rank VIP. Žeby zato, že si bol adm na CSku, porobil si zopár avatarov a sľuboval si logo na Mikuláša? A BX dúfam že si to nemyslel vážne.
BX ma bohuzial krutu pravdu, co viac k tomu dodat? Bigtome, ocividne ti ide o to ziskat ten rank, dneska niekto s dobrosrdecnosti nieco taketo nenapise.. Ak ide len o VIP sekciu, tak mozes prispiet na chod fora a mas ju mat.
-
weroro
Flash coder
Thommas: Martin ma pravdu. Už sa to tu toľko-krát skloňovalo.
Admin: správca fóra
Moderátor: Dohľad nad zdravotnou starostlivosťou
VIP: Tento rank sa dostáva za "zásluhy"
Darca: Tento rank si môžeš kúpiť
Admin: správca fóra
Moderátor: Dohľad nad zdravotnou starostlivosťou
VIP: Tento rank sa dostáva za "zásluhy"
Darca: Tento rank si môžeš kúpiť
-
Thommas
Addict
Ja by som ho vôbec ani nechcel, chcel by som s ním podporiť zopár ľudí, nech nestratia chuť pomôcť [ako napr Sapo - ak budem zajtra triezvy tak dám log zo Skypu]. Úprimne, aj mňa už mnohokrát prechádza chuť odpisovať do tém, kde sa nahrnú trollovia typu Outsider a začnú písať odveci. A hlavne ma bolí to, keď to tam je aj po pár dňoch [a neverím, že nikto z vedenia to nečítal].Mmartin napísal:ocividne ti ide o to ziskat ten rank
Mmartin napísal:Ak ide len o VIP sekciu, tak mozes prispiet na chod fora a mas ju mat.
VIP sekciu mám v teplých krajinách. Bol som dávno darca, len sa mi to podarilo posrať prúserom v bazári. A ver mi, kým som tam mal prístup, nič nové som nezískal.
Zatiaľ som si všimol len 2 ľudí, ktorí si naozaj zaslúžia ten rank: weroro a Rad8). Weroro kvôli množstvu prekrásnych lôg a Rad8) kvôli prekrásnym kľúčenkám. Ak som zopár ľudí prehliadol, tak sorry. Naozaj nechápem, ako dáky užívateľ mohol dostať VIP s jedným príspevkom.
[rád by som s prečítal aj komentáre vedenia]
-
hojko
Site Admin
Nastal mensi problem, neviem kde mam ulozenych vianocnych smajlikov 
Thommas, sakra, si tu ani nie dva roky. Toto fórum už bude mať rokov 8. Nemáš ani tušenia, koľko ľudí a akou časťou prispeli na chod tohoto fóra. Rank VIP nie je sezónny. Keď sa uzná, že si ho niekto zaslúži, tak si ho zaslúži. Ty si to predsatavuješ asi takto: "On už 3 mesiace neposlal príspevok, nemá byť prečo VIP. Čo na tom, že nám poskytol server, na ktorom bežíme. Má byť aktívny. A von s ním!"
A to je dosť blud, však? Nože odpovedz mi, prečo je t0m4s3, alebo masterdead adminom? Veď nerobia ani logá, ani moc neradia v diskusiách. Myslíš teda, že si to nezaslúžia?
A to je dosť blud, však? Nože odpovedz mi, prečo je t0m4s3, alebo masterdead adminom? Veď nerobia ani logá, ani moc neradia v diskusiách. Myslíš teda, že si to nezaslúžia?
-
t0m4s3
Admin
No tak masterdead si ho zasluzi urcite, o mne by som si dovolil zapochybovat, ale tak nebudeme mi kazit radost, nie?
Hlavne toto je report. Hojko je velke forum a nie je v ludskych silach precitat a zhodnotit vsetky nove prispevky. Hlavne ta druha cast je dolezita, pretoze nie som vseved a nemozem povedat, kto v teme o hw (alebo hocicom inom comu plne nerozumiem) zavadza, klame alebo iba pise bludy. A aj ked sa to reportne, tak je ferove nemazat to (ak to nie je extrem) a iba upozornit, aby v tom dany uzivatel nepokracoval. Je to kvoli tomu, ze v minulosti tu boli snahy o premazanie diskusii, kde sa uzivatelia nezhodli a islo tiez o zabomysie vojny o roznych technickych veciach.Thommas napísal:
Ja by som ho vôbec ani nechcel, chcel by som s ním podporiť zopár ľudí, nech nestratia chuť pomôcť [ako napr Sapo - ak budem zajtra triezvy tak dám log zo Skypu]. Úprimne, aj mňa už mnohokrát prechádza chuť odpisovať do tém, kde sa nahrnú trollovia typu Outsider a začnú písať odveci. A hlavne ma bolí to, keď to tam je aj po pár dňoch [a neverím, že nikto z vedenia to nečítal].
BX: forum netvoria iba loga a diskusia, treba hlavne spravovat databazu, server, samotny kod, atd. Len tolko k tomu
A preco ma tolko neaktivnych ludi VIP? Pretoze aj kedysi davno pomohli foru a su tam aj byvali moderatori.
To som to napísal až tak nezrozumiteľne?
Tak to sa ospravedlňujem.
Ja som to myslel práve tak, že t0m4s3, ani masterdead na fóre veľmi vidieť nie sú (ich som uviedol ako extrémny príklad, keďže sú červení), ale starajú sa o jeho chod určite nepostrádateľným spôsobom.
Reagoval som teda najmä na toto
Ja som to myslel práve tak, že t0m4s3, ani masterdead na fóre veľmi vidieť nie sú (ich som uviedol ako extrémny príklad, keďže sú červení), ale starajú sa o jeho chod určite nepostrádateľným spôsobom.
Reagoval som teda najmä na toto
Pýtal som as Thommas-eho, pretože ten by mi o tých servroch a kódoch určite povedať nič nevedelThommas napísal:Zatiaľ som si všimol len 2 ľudí, ktorí si naozaj zaslúžia ten rank: weroro a Rad8). Weroro kvôli množstvu prekrásnych lôg a Rad8) kvôli prekrásnym kľúčenkám.
Mohli by ste pridat do informacii o profile odkaz na G+ profil?
taaakze?beardie napísal:nebolo by mozne hadzat reklamne bannery do /images/ad ? nech si odfiltrujem cely adresar a nemusim klikat po jednom...
like ithojko napísal:Nastal mensi problem, neviem kde mam ulozenych vianocnych smajlikov
beardie: Možné by to bolo, ale robiť sa to nebude. Z toho dôvodu, pre ktorý sa na to pýtaš, by to bolo aj zbytočné, nakoľko sa to na jeden krát dá odfiltrovať už teraz.
-
mirak2
Hardcore addict
pisal som to do pripomienky v sutazi, ale dokym sa to spracuje, tak bude neskoro...lezie mi na nervy pocet novych tem s nazvom typu "pomoc s algoritmom" a pytanim riesenia od jednoprispevkovych blbeckov. neslo by urobit jednu temu na tieto sracky a kto spravi novu temu rozdavat surovo bany?
Týto "jednopríspevkáči" idú hneď po tlačítku Nová Téma. Ak by nie, tak by si prečítali pravidlá V nich to zakotvené je.
Ale možno by nebolo od veci spraviť tému, niečo ako rázcestník - FAQ, s odkazom na témy, kde sa riešia najtypickejšie úlohy. Túto noc sa do toho možno pustím
Ale možno by nebolo od veci spraviť tému, niečo ako rázcestník - FAQ, s odkazom na témy, kde sa riešia najtypickejšie úlohy. Túto noc sa do toho možno pustím
-
hojko
Site Admin
mirak2: Temu spravit mozes, rozdavat bany nie (novacika banovat kvoli tomuto je trochu nezmyselne).