Co si prajete na Vianoce pod stromcekom
-
freax_xo
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co si prajete na Vianoce pod stromcekom
Ja dostanem PSP -> ponožky, slipy, pyžamo 
-
Thommas
Addict
Ja chcem len niečo takéto: pokoj, kľud a susedov mimo republiky 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
co by som naozaj uvital su kvalitne ponozky, trenky a pyzamo 
inak sa ale tesim na dovolenku, hadam si aj trochu navarim, tesim sa proste ked uz budem doma a nebudem musiet mysliet na robotu.
inak sa ale tesim na dovolenku, hadam si aj trochu navarim, tesim sa proste ked uz budem doma a nebudem musiet mysliet na robotu.
Hlavne aby sme sa dožili aj budúcich vianoc 
-
javatar
Hardcore addict
aj keby som si tam nenasiel nic - tesim sa na sviatky, s par clenmi svojej rodiny som nebol asi od velkej noci a uz by som rad vedel ako si ziju...
Ja som spísal zoznam knih, rozšíril po rodine a keď už mi teda niečo chcú kúpiť, tak nech to má aj hodnotu. Najlepšie bolo, že keď mama obehala nejaké kníhkupectvá, tak zistila, že z tých cca 10 kníh nemajú ani jednu. 
-
cORP.
Addict
ja chcem tak isto ako aj od prispevku v roku 2007 len jedno ,svaty pokoj 
pod tu karmu sa aspon podpis uz ked nenapises ani dovod
pod tu karmu sa aspon podpis uz ked nenapises ani dovod
Ja si neprajem nič konkrétne.. oznámil som mame alebo sestre nech mi nič nikto nekupuje, nakoľko som si prestal zakladať na materiálnych veciach.. čim viac dostanem tým viac mám mať rad svoju mom?... 
K
vďaka, nech sa darí 
K
ale no akí sú tu zrazu všetci skromní a ako všetci chcú lásku a svetový mier...
ja chcem vecí plno a nedostanem nič, lebo nie sú zbytočné prachy na to..
ja chcem vecí plno a nedostanem nič, lebo nie sú zbytočné prachy na to..
-
p4ra
Redeemer
Ja nechcem byt skromny len preto, ze sa to nosi, ale uz naozaj nie je nic take extra, co by som naozaj, naozaj chcel a musi to byt na Vianoce. Co som chcel som si v podstate kupil vsetko sam. Co by potesilo je iPhone 4S, ale s tym by som nechcel zatazovat nikoho z rodiny, lebo je to velka ciastka, preto si to kupim sam po Novom Roku. Potesi ma cokolvek, co je darovane z lasky. Ci uz je to CD, kniha, pulover alebo bomboniera. Ovela viac sa tesim na to, ako pod stromcek dam darceky pre rodicov, brata, priatelku.
no momentalne by ma najviac ako darcek potesil nahradny termin odovzdavania semestralnej prace. inac nic nepotrebujem
-
TommyHot
Addict
Ved Vianoce sa slavili davno predtym, nez bolo nejake krestanstvo. Ono je to povodom pohansky sviatok. Ano, podte do mna, dajte K- aj mnejumper napísal:Hlavne aby sme sa na vianoce stretli celá rodina.. síce som neveriaci a tento sviatok ja osobne neuznávam ale v roku je to jeden z mala dní kedy sa celá rodinka stretne pri jednom stole. Na veciach nezáleží ale základom sú ponožkyMinulí rok som ich nedostal tak teraz by sa zišli nejaké na hory
K- ... ano som neveriaci a mám na to právo ale pes niesom) sakra človek si nemôže ani pokecať keď sa nepodpíšeš
) šťastné a veselé
Tak tak, slávenie týchto dní nemá nič spoločné s kresťanstvom. 
-
Michaelo
Hardcore addict
Presne tak. Veď aj ježiš sa narodil v lete len to presunuli na zimu aby to sedelo so sviatkom ktorým sa kedysi ľudia snažili zachovať prírodu (doniesli ihličie zo stromov domov aby ho zachovali a aby sa po zime príroda obnovila). Takže asi tak.
A prečo K- za PSP? Veď je to pravda.
A prečo K- za PSP? Veď je to pravda.
Tak vždy ma niečo poteší keď pod stromčekom niečo nájdem ... koho by nie 
Ale najviac si užijem tú večeru ... týždeň jem tak pomenej a posledné dva dni sa snažím úplne minimum, skoro nič.
...a potom sa ládujem 1. kolo tak poskromne, z každého troška... kapustnica , rybka, šalát, koláčik opekance*... a potom na rad prichádza 2. kolo .... 3. kolo ...
... až dokedy gombík na nohaviciach dovoľuje
*opekance, kto to nepozná: http://recepty.pozri.sk/recept-vianocne ... pupaky-310 - neskutočná dobrota!
inak nemusíte ani cesto robiť, úplne stačí pokiaľ necháte opiecť
nakrájané rožky ...
Ale najviac si užijem tú večeru ... týždeň jem tak pomenej a posledné dva dni sa snažím úplne minimum, skoro nič.
...a potom sa ládujem 1. kolo tak poskromne, z každého troška... kapustnica , rybka, šalát, koláčik opekance*... a potom na rad prichádza 2. kolo .... 3. kolo ...
... až dokedy gombík na nohaviciach dovoľuje
*opekance, kto to nepozná: http://recepty.pozri.sk/recept-vianocne ... pupaky-310 - neskutočná dobrota!
nakrájané rožky ...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
mam pocit, ze tu dostal kazdy K-, asi nejaky ten vianocny čort
-
bolek
Guru
Aby som bola tematicky orientovaná na K- a nebola OT, tak pod stromčekom si nájdem hodinky, ktoré som tu na fóre spomínala a ktoré sa niekomu nepáčili a dal mi za ne K-
Ale inak sa teším na Vianoce kvôli tomu, že budeme pár dní rodina dohromady spolu...
-
Scorpion90
King
ja som si chcel dopriat 3 tb externy hardisk, ale jaksi som dobre neodhadol termin nakupu a utrel som hubu 
neprajem si nic, lebo kupujem si co chcem po cely rok, ale dufam ze ja urobim stastnymi aspon par blizkych ludi