XGames napísal:
toto sice pisu na oficialnych strankach, ale koluju nepotvrdene famy, ze to bol len marketingovy tah zo strany Bioware aby si ludia pokupovali preordre co najskor a necakali na poslednu chvilku. Ved spustenie early accessu sa blizi uvidime nakoniec kde bola pravda.
Kazdy clovek co ma EA tak bude hrat urcite skor ako ten co zacne v den releasu.
Podľa mňa budú do hry vpúšťať postupne. Predsa len, zabránia tak obrovskému nátlaku ľudí do hry v rovnaký okamih, čím budú servery o niečo viac prístupnejšie...aj keď, ako si už spomenul, Early Game Access máme predo dvermi, tak sami uvidíme.
Cely ten early access je marketingový tah, ved ta hra pojde nasledujucich X rokov tak aky vyznam ma to davat o par dni skor? Najrpv to bolo 20.12 potom 15 a teraz 13 ale kopa ludi sa na to chyti
Je to marketingovy tah ale aj miernejsi load balancing pre zaciatocne lokacie, nebude tam napriklad 500ludi, ale len 380 ked sa hra pusti pre vsetkych. Mensia zataz serverov a viac priestoru pre robenie misii hracom...
Dnes zatial odoslali dve vlny invitov do EA, je niekto medzi tymi stastnymi ? ja bohuzial nie
Update: tak odoslali tretiu vlnu, bude este jedna a dalsie az zajtra
inac informacia cislo 2: prevazna vacsina cz/sk komunity sa bude sustredit na serveri Legions of Lettow, pricom ale pravdepodobne nehrozi druhy Drakthul kedze budeme aj tak v mensine, je to neoficialny server UK komunity
Update: tak posledna piata varka invitov uz je za nami, dalsie budu zajtra
mna kontaktoval brloh ze krabicova verzia bude uz tento tyzden takze neviem,chcel som to dnes hrat ale jediny mail co odisle z biowaru je ten aby som skontroloval ci moju guildy akceprovali ak nie tak asi si to este nezahram ci ako to je?
ten email og uilde prisiel kazdemu co je clenom nejakej guildy, ale pokial ti nepride email s invitom do EA tak sa do hry nedostanes, ten ti moze prist hocikedy v casovom rozmedzi 13-19 decembra, kedze EA garantovali minimalne 1 den EA kazdemu preorderu
inac informacia cislo 2: prevazna vacsina cz/sk komunity sa bude sustredit na serveri Legions of Lettow, pricom ale pravdepodobne nehrozi druhy Drakthul kedze budeme aj tak v mensine, je to neoficialny server UK komunity
Update: tak posledna piata varka invitov uz je za nami, dalsie budu zajtra
na LoL sa chyta aj celkom velka komunita anglickych, skotskych, irskych hracov cize to s neoficialnym UK servrom je pravda
ale cz/svk komunita je nevyspytatelna uvidime
Neviete či je možné prekopírovať hru z jedného PC do druhého? Idem na prázdniny preč tak si to chcem hodiť aj do notebooku. Viem, že WoW sa dalo jednoducho prekopírovať z jedného PC do druhého a fungovalo to bez problémov. Mám dosť pomalý internet, ta sa mi nechce na druhý krát ťahať 17GB
Pee.Em napísal:Neviete či je možné prekopírovať hru z jedného PC do druhého? Idem na prázdniny preč tak si to chcem hodiť aj do notebooku. Viem, že WoW sa dalo jednoducho prekopírovať z jedného PC do druhého a fungovalo to bez problémov. Mám dosť pomalý internet, ta sa mi nechce na druhý krát ťahať 17GB
Veď ak máš predobjednanú hru, tak si to nainštaluj priamo z dvd, a nemusíš nič sťahovať na druhýkrát.
Či sa to dá skopírovať, to neviem veru,