K veci, chodim s priatelkou uz 3 a pol roka (obaja mame 27r). Ja pochadzam z dedinky pri Trencine, ona je z BB, avsak uz 8 rokov byva v Bratislave. Tam sme sa aj spoznali. Nasiel som si potom v Ba pracu a zo zaciatku to bolo vsetko super. Postupom casu som si vsak stale viac uvedomoval, ze byvanie v meste mi nevyhovuje. Tu je vsak problem, pretoze ona je rozhodnuta byvat nastalo v byte v Bratislave. Navrhoval som rozne riesenia ako byvanie v nejakej dedine pri Ba, ci prestahovanie do Trencina. Neda sa s nou o tom diskutovat, proste ona sa v rozumnej dobe stahovat nechce (dovod je najme ponuka prace v jej odbore a vysoke platy). Mne sa vsak zivot v Ba nepaci, najradsej by som sa hned odstahoval. Neviem ako to riesit, chyba mi dedinsky klud, mestske prostredie ma deprimuje. Mam ju rad, chcel by som s nou prezit cely zivot, avsak neviem ci vydrzim zvysok zivota v Ba. Neviem ktore riesenie je horsie, rozist sa alebo zostat v ba a trapit sa
Najviac by ma zaujimali nazory ludi, ktori maju nejaku podobnu skusenost. Samozrejme rad si precitam aj nazory ostatnych.
dakujem