Hoj..
Objednal som si grafickú kartu Nvidia GeForce GTX550 Ti od Asusu, no len sa chcem spýtať, či je nejaký veľký rozdiel medzi napr. tým Asusom a Gainwardom..
v zásade každý jeden výrobca si modifikuje karty podľa seba... rozdiely sú však minimálne... či už GPU alebo VRAM sú taktované rôzne a práve tieto rozdiely spoznáš v FPS, teplotách a pod. (ale zas len minimálne)
cenovo sa nevyznám ale osobne považujem za "lepšie" značky MSI a Gigabyte., ktoré dokážu "vyžmýkať" z karty maximum.
Tak to si ma potesil, lebo uz sa mi doniesli chyry, ze kazova karta.
By mozno nebolo odveci zostavit nejaky rebricek znaciek grafickych kart z uzivatelskeho hladiska. Znaciek je pomerne dost a ja som na nete nenasiel nejake porovnania ci klady a zapory. Tema ma celkom dobry nazov tak by sme to mohli rozsirit. Ak vsak nejaka podobna tema tu je tak ma nasmerujte. Dik
Ja by som sa na znacku nezameriaval, maximalne by som si pozrel tak takt procesora a pamati, pozrel si ako vyzera ten chladic a hotovo. Ak sa ma pokazit, tak sa ta karta pokazi a ak ma vydrzat, tak vydrzi. Jediny problem by mohlo sposobovat nedsotatocne chladenie, takze treba zvazit chladenie v PC a pozriet sa na chladenie grafiky.