Spolužiačka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Auruz
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Spolužiačka

Príspevok od používateľa Auruz »

Bushido to asi vystihol najlepsie :)
Bombo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bombo »

NIKDY! Vies si predstavit co by to bolo keby vam to nevyslo? totalne trapne situacie,stale ju stretavat... naco si to komplikovat? :roll: a uz prestante s tymi recami, ze oo my si rozumieme, smejeme sa spolu, cakvam ju tam a tam :lol: to neznamena zo strany dievcata nic, iba z vasej strany to ukazuje aky ste nevyspeli, ale kazdy na to pride a kto nie, bude sa trapit donekonecna :sly: a zabudni na to ze existuje nejaka ,,prava" alebo vyvolena, nic take neexistuje, jedna odide dalsia pride, je len na tebe ktoru si vyberies.. teraz ti moje slova nebudu davat zmysel ale raz ked sa parkrat popalis tak to pochopis
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Každý si može povedať a čo keď to víde? píšeš kraviny...aspon 1z10 to može výsť a nedá nič za to ked to skúsi jedine potom si može trieskať hlavu o stenu že čo to neskúsil.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...1/10 je dosť nízky pomer na to, aby si väščina ľudí dovolila to riskovať...aj keď priznávam, že ten jeden pár z tých desiatich môže byť taký šťastný, že im to mohlo zato stáť...ja by som do toho ale nešiel...
Bombo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bombo »

A? nech je 11/10 ze by mu povedala ano, ale dokedy? ved su to este len deti, zamilovanost pominie a kto by sa chcel stretavat potom? mozu sa rozist aj v dobrom ale riesime tu uplnu banalitu, ona je snad jedina na svete? takych ako je ona najdes tisice
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Deti... :) este si nevidel alebo nepocul o nikom, kto so svojou stredo/vysokoskolskou laskou aj zostarol?:)
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

na zakladke som mal dvoch spoluziakov co sa v 9. rocniku dali dokopy...vcil je tomu 7 rokov co su spolu, ale je pravda ze odkedy si spolu zacali tak spoluziakmi uz vlastne takmer neboli
Michael147
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Michael147 »

Doteraz neviem čo mám robiť, ako mám na ňu zabudnúť keď ju stretávam takmer každý deň ? Mám sa trápiť až do konca školy že som to neskúsil ? alebo sa budem trápiť že som to skúsil a nevyšlo to ...
akim14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa akim14 »

idú prázdniny, ak to nevyjde, budete dlhšie od seba a ľahšie sa ti bude zabúdať
Have.Fun
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Have.Fun »

neboj, cez prázdniny zabudneš... tiež som mal ten istý problém, že som sa zadíval do spolužiačky a nevedel som na ňu prestať myslieť lebo som ju videl každý deň v škole... prišli prázdniny a vuala, problem solved :) ešte rýchlejšie to pôjde ak stretneš nejaké iné dievča s ktorým si budeš rozumieť
Napísať odpoveď