Pekný večer prajem!
Mám 17, chodím na strednú a strašne sa mi zapáčila (nielen výzorovo) moja spolužiačka. Nič by na tom extra nebolo, ale je tu taká väčšia komplikácia - páči sa aj môjmu dobrému kamarátovi, mimochodom tiež spolužiakovi. Je to naozaj úžasná baba čo sa všetkého týka a nechýba jej naozaj nič, poznal som ju už dlhšiu dobu pred školou, aj naši rodičia sa poznajú a nesmierne ma "rajcuje"

. Všeobecne je známe, že vzťahy medzi spolužiakmi v jednej triede sú tak troška zvláštne a nekončia sa väčšinou šťastným koncom, ale prečo nebyť výnimka?

Ale späť ku kamarátovi, zdôveril sa mi s tým skôr než ja jemu a tak som radšej držal jazyk za zubami a dusím to v sebe. Je to dosť na nič, pretože za prvé neviem čo robiť a za druhé je to dosť zvláštny typ baby, nie je ako všetky iné - príde mi nedotknuteľná, proste krásna pohodová baba, ktorá ešte nemala poriadneho frajera (nie je lezba mimochodom

). Viem, že asi dva roky dozadu bola na mňa "zmotaná", no vtedy som bol hlúpy a tak. S babami som nikdy nemal väčšie problémy, ale teraz sa Vás chcem opýtať, čo by ste robili v mojej situácii.
Čo som tak premýšľal, tak mi ostáva asi len čakať, kým to ten spolužiak buď porieši alebo vzdá. Ale ak by náhodou spolu chodili, asi by som zošalel.
Ďakujem za rady