Spolužiačka a kamarát

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Spolužiačka a kamarát

Príspevok od používateľa martinwa »

Pekný večer prajem! :)

Mám 17, chodím na strednú a strašne sa mi zapáčila (nielen výzorovo) moja spolužiačka. Nič by na tom extra nebolo, ale je tu taká väčšia komplikácia - páči sa aj môjmu dobrému kamarátovi, mimochodom tiež spolužiakovi. Je to naozaj úžasná baba čo sa všetkého týka a nechýba jej naozaj nič, poznal som ju už dlhšiu dobu pred školou, aj naši rodičia sa poznajú a nesmierne ma "rajcuje" :D . Všeobecne je známe, že vzťahy medzi spolužiakmi v jednej triede sú tak troška zvláštne a nekončia sa väčšinou šťastným koncom, ale prečo nebyť výnimka? :) Ale späť ku kamarátovi, zdôveril sa mi s tým skôr než ja jemu a tak som radšej držal jazyk za zubami a dusím to v sebe. Je to dosť na nič, pretože za prvé neviem čo robiť a za druhé je to dosť zvláštny typ baby, nie je ako všetky iné - príde mi nedotknuteľná, proste krásna pohodová baba, ktorá ešte nemala poriadneho frajera (nie je lezba mimochodom :D ). Viem, že asi dva roky dozadu bola na mňa "zmotaná", no vtedy som bol hlúpy a tak. S babami som nikdy nemal väčšie problémy, ale teraz sa Vás chcem opýtať, čo by ste robili v mojej situácii.

Čo som tak premýšľal, tak mi ostáva asi len čakať, kým to ten spolužiak buď porieši alebo vzdá. Ale ak by náhodou spolu chodili, asi by som zošalel. :D

Ďakujem za rady
Auruz
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Spolužiačka a kamarát

Príspevok od používateľa Auruz »

martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Auruz tú tému som čítal celú, to "riziko" chodenia so spolužiačkou beriem na vedomie a nejak ma to neodrádza. nechcem však riešiť v tejto téme čo sa stane s nami potom ak by sme sa rozišli a pod., dík.
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Veď už si si odpovedal, tak?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Pridám sem jeden citát :)
V životě je spousta věcí o kterých víš že jsou chyby, ale doopravdy nevíš jestli to jsou chyby, protože jediným způsobem jak zjistit, že to je chyba, je udělat chybu a ohlédnout se zpět, a říci: "Jo. To byla chyba". Takže největší chybou je chybu neudělat, protože pak po celý život nevíš, co je chyba a co ne...
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Kamarat to musi pochopit, ak by vam to vyslo. Nechodi s nou, nie je jeho, nemaju nic spolocne a tak nevidim problem preco by si sa aj ty nemohol o nu zaujimat.

Ze si z nej mimo,to je normalne, tak velmi ju chces, ze s tym mas az problem.

Chod do toho!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

neries to ci je spoluziacka alebo neni, ja som svoju polovicku tiez nasiel v mojej triede na strednej. Sme spolu od druheho rocnika, teraz to budu uz 4 roky a uz skoro rok byvame spolu.
A ktvojmu kamaratovi, neries ci ju chce on aj ty, ries to koho chce ona, ak nechce ani jedneho pojdete to zapit a ak si vybere jedneho z vas druhy by to mal pochopit, tak ako aj ty tak aj on.
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

neries to ci je spoluziacka alebo neni, ja som svoju polovicku tiez nasiel v mojej triede na strednej. Sme spolu od druheho rocnika, teraz to budu uz 4 roky a uz skoro rok byvame spolu.
A ktvojmu kamaratovi, neries ci ju chce on aj ty, ries to koho chce ona, ak nechce ani jedneho pojdete to zapit a ak si vybere jedneho z vas druhy by to mal pochopit, tak ako aj ty tak aj on.
Ďakujem ti za túto radu. S odstupom času podávam "hlásenie" čo sa odvtedy udialo.

Kamarát sa podľa jeho slov na ňu vykašľal a začal si "riešiť" inú slečnu. Čo sa týka tej spolužiačky, zdá sa, že aj ona ku mne cíti niečo viac. Veľa krát mi to už aj naznačila, podobne ako aj ja jej. Snažil som sa s ňou viac zblížiť a zistili sme, že si skvele rozumieme a máme toho veľa spoločného. O týždeň ideme spolu na školsky ples a dnes sa chystám ísť s ňou von. Držte palce nech to všetko dobre dopadne. :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

GL out there :!:

A hlavne to nenechaj dlhú dobu len v rovine náznakov. To potenciálnemu vzťahu môže ublížiť.
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Zdravím,
tak s odstupom času píšem zase - tentoraz však nežiadam o žiadnu radu, len chcem napísať, že s danou slečnou spolu chodíme - takmer 4 mesiace. :) ... všetko je úplne super ... na nervy si nelezieme, aj keď sa vidíme každý deň v škole a nie je to také hrozné ako som si myslel, chodiť so spolužiačkou, vlastne je to úplne to isté ako iné vzťahy ...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

A s kamaratom ste na tom ako? Ja osobne by som kvoli zenskym nikdy nesiel do konfliktu s kamaratom. Nestoja za to...
w00dy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa w00dy »

Tiež mám tento problém... akurát bez spolužiaka...

sorry za OT:
Ak ma niekto čas a chce niekoho vypočut a poradiť cez SS,tak SS :)) Cez topic, to nechcem riešiť , dik za pochopenie ://
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

S kamarátom je to v pohode, nevychádzame síce spolu ako kedysi, ale nie je to kvôli tomuto.
Ja osobne by som kvoli zenskym nikdy nesiel do konfliktu s kamaratom. Nestoja za to...
Ona mi za to rozhodne stála ... čo ale nemôžem povedať o ňom, takých kamarátov človek nepotrebuje, ale to je na inú tému nechcem to rozoberať.

Čo sa týka tých vzťahov so spolužiačkou/spolužiakom, niektorí vravia, že je to blbosť a nemá to budúcnosť a podobne ... možno vravia zo skúseností, ale prečo myslieť hneď na to najhoršie - a to na rozchod?
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Nemusí to byť vždy blbosť, netreba to brať takto. :) Moji rodičia sa dali dokopy v 1. ročníku na strednej škole a sú spolu doteraz, už niečo vyše 30 rokov. Zas možno spolu nebudete do konca života, ale tak pokiaľ to stojí za pokus, tak určite by som od toho neustupoval len preto, že je to spolužiačka.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

výnimka potvrdzuje pravidlo :)
nech vám to dlho klape :wink:
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Nemusí to byť vždy blbosť, netreba to brať takto. Moji rodičia sa dali dokopy v 1. ročníku na strednej škole a sú spolu doteraz, už niečo vyše 30 rokov. Zas možno spolu nebudete do konca života, ale tak pokiaľ to stojí za pokus, tak určite by som od toho neustupoval len preto, že je to spolužiačka.
Veď práve, veľa ľudí to ale tak berie - ja som si ale povedal, že to skúsim a uvidí sa ... teraz spolu chodíme a je to každým dňom krajšie a krajšie :)
Rion
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rion »

Ono záleží hlavne od tých ľudí vo vzťahu, od povahy, vlastností, atď... Hádzať flintu do žita len preto že niekto niekde povedal toto alebo tamto nemá zmysel,
každý si to musí vyskúšať na vlastnej koži a je to otázkou na zamyslenie či sa popáli alebo bude šťastný.

Vieš, mám vlastnú skúsenosť. Chodil som chvíľku so spolužiačkou, potom som dostal kopačky (zasa tie kecy že som pre ňu moc dobrý, bla, bla..). Áno, bol som
naštvaný, a ako by to nestačilo tak začala chodiť s mojím spolužiakom. Dnes už po celkom krátkej dobe som schopný normálne sa s ňou baviť ale nikdy už nebudeme
takí kamaráti ako predtým. Takže asi toľko.

Ja som sa popálil a už to nebudem opakovať, takže áno, dávam za pravdu všetkým tým čo vraveli, že vzťah so spolužiačkou je blbosť.

Nech sa ti darí a si šťastný ;)
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Je úsmevné si to prečítať s takýmto odstupom času. :D

Spomenul som si, tak som prišiel podať report, ak by ešte niekto mladý takúto dilemu riešil. :D

Aktuálne sme spolu takmer 7 rokov, všetko klape ako hodinky, pomerne dosť cestujeme ... ona síce ešte študuje v zahraničí, ale plánujeme spoločný život (asi na Slovensku). Je to však skvelé, fakt by ma ani vo sne nenapadlo, že si tak budeme rozumieť aj s odstupom času. Mám pritom pocit, že je to lepšie každým rokom. :)

GL borci!
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

pekne, tak to gratulujem. taketo vztahy ma inac vzdy fascinovali, nikdy som si nevedel predstavit, ze by sa vztah zacinajuci v takom skorom veku dokazal pretavit do celozivotnej lasky. ako clovek dospieva, tak sa mu menia priority, otvaraju moznosti a lpenie na nejakej starej pubertalnej laske mi pride az nerealne. preto mi pride fajn, ked nieco take dokaze fungovat. aj ked je to asi skor len vynimka potvrdzujuca pravidlo.
Napísať odpoveď