Skype štrajkuje

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Imperko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Skype štrajkuje

Príspevok od používateľa Imperko »

Caute, mam takí dsot divny problem ohladom skypu.. :(
Už tak 7 dní mi blbne skype, ale fakt brutalne..
Symptomy:
-stale sa mi točí kolečko pri prihlasovaní a nič a nič a nič a ani to nič nepíše len sa točí
-raz za čas ma to prihlasi ale na skype nemozem nic robit lebo som ako off aj ked som on-line ale nikomu nechodia spravy..
-skusal som preinstalovat skype a skusal som vsetky verzie od 3.0 do 5.7.2(beta) jedine mi to neblblo cez prehliadac http://www.imo.im
-mam win7 64bit
-na iných počítačoch to ide bez problemov
-DEP aj UAC aj COFL mam off

Vedel by mi prosím niekto pomocť ? // vopred dakujem za vase odpovede.. :roll:
HiddenUser
Medium Star
Medium Star

Re: Skype štrajkuje

Príspevok od používateľa HiddenUser »

Ahoj, ako vies ze nikomu nechodia správy? Lebo ked sa neodosle sprava tak po x sekundach by sa tam malo ukazat taka animacia (nieco take ako to kolecko ked sa prihlasujes) na pravo. Tak to sa ti tam ukaze?
A vyskusaj port 38441 a zaskrtni Pouzit porty 80 a 443 jako alternativni pro prichozi spojeni, u proxy zvol automaticka detekce proxy (A ODskrtni povolit overeni na proxy) a na konec vyskusaj aj povolit uPnP.
Imperko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Imperko »

ked sa mi nahodou raz za cas podari prihlasit tak ano to kolecko sa mi tam ukazuje furt sa toci ked niekomu napisem...
-a ostatnemu co si napisal nerozumiem,prestalo to ist samo od seba tak myslím ze by to nemalo byt take komplikovane ako si napisal :(
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Ja som mal neustále problémy zo Skypom. Presne ako ty, neodosielalo mi správy, neprihlasovalo ma a často sa stávalo aj to, že prihlasovacie okno bolo celé biele. Potom ma to unudilo, a keďže naraz používam aj Skype aj WLM tak som sa rozhodol pre Trilian. Ľahšie a aj funkčnejšie. Vyskúšaj aj ty, odporúčam PRO verziu :)
Napísať odpoveď