Ginkgo biloba

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hitman
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Ginkgo biloba

Príspevok od používateľa hitman »

Mate dakto s tym skusenosti hlavne pri uceni a pod...Ozaj to funguje ci je to len nejaky sajrat ktory neskor moze pri dlhodobom uzivani poskodit?

Dik :wink:
SSemteXX
Guru
Guru

Re: Ginkgo biloba

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hitman napísal:Mate dakto s tym skusenosti hlavne pri uceni a pod...Ozaj to funguje ci je to len nejaky sajrat ktory neskor moze pri dlhodobom uzivani poskodit?

pls mohol by si to troka lepsie vysvetlit o co ide...co to vlastne je...lebo z nazvu vyplyva nieco japonske :lol:
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Určite ti neuškodí. Ja ho pijávam, ale nie pravidelne, takže ti nemôžem povedať ako je to s tým učením, ale niečo na tom pravdy bude, lebo podporuje zrážanlivosť krvi, čiže aj cez mozog bude pretekať oveľa lepšie. Kúpil som si aj strom, len ešte ho musim niekam zasadiť.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hitman napísal:Mate dakto s tym skusenosti hlavne pri uceni a pod...Ozaj to funguje ci je to len nejaky sajrat ktory neskor moze pri dlhodobom uzivani poskodit?

pls mohol by si to troka lepsie vysvetlit o co ide...co to vlastne je...lebo z nazvu vyplyva nieco japonske :lol:
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

SSemteXX napísal:pls mohol by si to troka lepsie vysvetlit o co ide...co to vlastne je...lebo z nazvu vyplyva nieco japonske :lol:
UTFW

http://en.wikipedia.org/wiki/Ginkgo
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Ja ked som sa ucil pred v juni na statnice, tak mi spoluziak odporucil Kalicor 400mg, je to nejake anti-dementivum na prekrvenie mozgu. Tusim som zral 9 tabletiek denne a za tyzden som som vedel ku vsetkemu nieco povedat. Dopadol som 1,2,1 uplne v pohode. A vytiahol som si prave tie otazky, ktore som moc nechcel.
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

killa_bee napísal:Ja ked som sa ucil pred v juni na statnice, tak mi spoluziak odporucil Kalicor 400mg, je to nejake anti-dementivum na prekrvenie mozgu. Tusim som zral 9 tabletiek denne a za tyzden som som vedel ku vsetkemu nieco povedat. Dopadol som 1,2,1 uplne v pohode. A vytiahol som si prave tie otazky, ktore som moc nechcel.
a pri takom mnozstve ti nehrabalo z toho?myslim nejake vedlajsie ucinky :wink:
modrasek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa modrasek »

Ahoj, ja mám s prekrvovaním mozgu tiež problémy. Aspoň si to myslím, pretože mám zlú pamäť a často sa nemôžem sústrediť. Mávam aj studené prsty. Zvažujem užívanie ginkgo biloby, ale narazila som aj na štúdie, že vôbec nefunguje. Myslíte, že mi môže ginko biloba reálne pomôcť?
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ja som to skúsila, ale teda žiadne účinky som nespozorovala. Ak som sa potrebovala veľa učiť a sústrediť, tak čo pomohlo bolo asi tak jedine začať sa učiť v predstihu, aby som mohla relatívne normálne spať, potom veľa vody, pohybu, čerstvého vzduchu, káva.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

moj spoluziak to berie pocas skuskoveho a vraj mu to pomaha, ja to vyskusane nemam a v blizkej buducnosti ani neplanujem vyskusat, za pokus to vsak mozno stoji, na kazdeho to zrejme ucinkuje inak
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojinkho »

Ginkgo je keď ti male prekrvuje ako mozog tak i končatiny.
Keď máš dosť prekrvený mozog a ješ to na pamäť tak máš podobný efekt ako antibiotika keď si zdravý, okrem toho, že nedostaneš krvácanie do brucha.
Napísať odpoveď