Dik
Ginkgo biloba
Ginkgo biloba
Mate dakto s tym skusenosti hlavne pri uceni a pod...Ozaj to funguje ci je to len nejaky sajrat ktory neskor moze pri dlhodobom uzivani poskodit?
Dik
Dik
Re: Ginkgo biloba
pls mohol by si to troka lepsie vysvetlit o co ide...co to vlastne je...lebo z nazvu vyplyva nieco japonskehitman napísal:Mate dakto s tym skusenosti hlavne pri uceni a pod...Ozaj to funguje ci je to len nejaky sajrat ktory neskor moze pri dlhodobom uzivani poskodit?
Dik
pls mohol by si to troka lepsie vysvetlit o co ide...co to vlastne je...lebo z nazvu vyplyva nieco japonskehitman napísal:Mate dakto s tym skusenosti hlavne pri uceni a pod...Ozaj to funguje ci je to len nejaky sajrat ktory neskor moze pri dlhodobom uzivani poskodit?
Dik
UTFWSSemteXX napísal:pls mohol by si to troka lepsie vysvetlit o co ide...co to vlastne je...lebo z nazvu vyplyva nieco japonske
http://en.wikipedia.org/wiki/Ginkgo
Ja ked som sa ucil pred v juni na statnice, tak mi spoluziak odporucil Kalicor 400mg, je to nejake anti-dementivum na prekrvenie mozgu. Tusim som zral 9 tabletiek denne a za tyzden som som vedel ku vsetkemu nieco povedat. Dopadol som 1,2,1 uplne v pohode. A vytiahol som si prave tie otazky, ktore som moc nechcel.
a pri takom mnozstve ti nehrabalo z toho?myslim nejake vedlajsie ucinkykilla_bee napísal:Ja ked som sa ucil pred v juni na statnice, tak mi spoluziak odporucil Kalicor 400mg, je to nejake anti-dementivum na prekrvenie mozgu. Tusim som zral 9 tabletiek denne a za tyzden som som vedel ku vsetkemu nieco povedat. Dopadol som 1,2,1 uplne v pohode. A vytiahol som si prave tie otazky, ktore som moc nechcel.
Ahoj, ja mám s prekrvovaním mozgu tiež problémy. Aspoň si to myslím, pretože mám zlú pamäť a často sa nemôžem sústrediť. Mávam aj studené prsty. Zvažujem užívanie ginkgo biloby, ale narazila som aj na štúdie, že vôbec nefunguje. Myslíte, že mi môže ginko biloba reálne pomôcť?
Ja som to skúsila, ale teda žiadne účinky som nespozorovala. Ak som sa potrebovala veľa učiť a sústrediť, tak čo pomohlo bolo asi tak jedine začať sa učiť v predstihu, aby som mohla relatívne normálne spať, potom veľa vody, pohybu, čerstvého vzduchu, káva.
moj spoluziak to berie pocas skuskoveho a vraj mu to pomaha, ja to vyskusane nemam a v blizkej buducnosti ani neplanujem vyskusat, za pokus to vsak mozno stoji, na kazdeho to zrejme ucinkuje inak
Ginkgo je keď ti male prekrvuje ako mozog tak i končatiny.
Keď máš dosť prekrvený mozog a ješ to na pamäť tak máš podobný efekt ako antibiotika keď si zdravý, okrem toho, že nedostaneš krvácanie do brucha.
Keď máš dosť prekrvený mozog a ješ to na pamäť tak máš podobný efekt ako antibiotika keď si zdravý, okrem toho, že nedostaneš krvácanie do brucha.